• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Dromen heeft mijn leven veranderd

Dromen heeft mijn leven veranderd

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 07:00

Bewust dromen heeft echt mijn leven veranderd, het heeft mijn een compleet andere wending gegeven. Persoonlijk groei en inzichten, zielsdeuren die ineens openen. Vorige levens en ervaringen werden duidelijk en inzichtelijk. Het heeft me zoveel gebracht en dat terwijl je slaapt. Ik ervaarde ook dat ik in mijn aardse menselijke leven ook grote sprongen vooruit maakte. Alsof je door dromen ook bewuster ben gaan leven.    

   

Volledig in balans zijn, wie wil dat nu niet!  

 

 Vul je dromen aan met mediatie, ontspannen, dagdromen. Zet je gedachte op stil zetten en je maakt 100% groei mee dat je nooit had kunnen dromen. Het gave is dat het rustig opbouwt, dat het bewust leven, dromen niet heel snel gaat maar dat het stapje voor stapje enorm succesvol is.   

 

 

Ik moet toegeven dat het voor mij natuurlijk jaren geleden is begonnen. En dan moet je denken aan nog ruim voor de start van mijn website in 2012, mijn eerste dromen zijn genoteerd door mijn moeder toen in 8 jaar was. Daarna heb ik al tiener jaren zelf mijn eerste bewust dromen opgeschreven en daarvan geleerd. De echte bewustwording kwam op het moment dat ik de logische standaard verklaring ging vergelijken met mijn intuïtieve gevoel.  

 

Bewust dromen is de start naar onverwachte groei!. 

Bewust dromen verbind je ziel en je aardse leven!. 

     

Mijn eerste bewustwording van het feit dat er in dromen/visioenen prachtige verborgen kennis vanuit je ziel zat pas na 2012 echt goed door. Ik neem daarnaast ook echt elke dag regelmatig de tijd om stil te zijn, mezelf te verbinden met mijn ziel, mijn bron, intuïtie. Als ik opsta begin ik met een korte droom meditatie - Droomwandelaar 

 

Ik kan heel veel positieve punten opnoemen die mijn leven hebben veranderd nadat ik bewust ging dromen, mediteren, visualiseren, dagdromen. Maar eigenlijk is er maar één belangrijk antwoordt "begin vandaag nog met bewust worden van je dromen". Je kunt beginnen met een dromendagboek en je gaat ook echt de veranderingen ervaren. 

 

Doordat ik bewust droom groei ik elke dag, en het is een proces dat niet stilstaat. Ik ben er nooit klaar mee, het blijft groeien en ontwikkelen.  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.