• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Kijk naar dat wat mogelijk is

Kijk naar dat wat mogelijk is

Gepubliceerd op 14 oktober 2020 om 07:00

Gisterenochtend had ik dit blog al geschreven, ingeplant voor vandaag. Op een of andere manier wilde ik er na de persconferentie van de Nederlandse minister President, heb ik hier en daar toch echt wat aanpassingen gedaan. We kunnen er namelijk niet omheen, de maatregelen zijn lastig, zwaar, beangstigend een uitdagingen waar we niet omheen kunnen.  

  

 Terwijl we dagelijks meer regels, negatieve dingen over ons heen gestrooid krijgen om dan nog het positieve te zien. Alles gaat KUT, het gaat slecht. Probeer ondanks alles jezelf te vermannen en te kijken wat wel mogelijk is. Misschien is dit een soort van IS HET GLAS HALF VOL OF HALF LEEG advies maar het is de enige manier. 

Ik wil je niet adviseren om het nieuws te negeren, je af te zetten tegen het negatieve of de nieuwe regels. Ik hoop dat je vanuit alles wat er is "dat wat er mogelijk is toe te laten". De kwaliteit van je gedachtes bepalen de kwaliteit van je dag, of misschien zelfs wel je leven. Het is niet gemakkelijk, je bent niet alleen.... De tuinstoel zitter

       

 Verander je gedachten - waar ben je ondanks alles dankbaar voor?... 

Ik probeer het te zien zoals mijn oma ooit tegen me heeft gezegd. Kijk een wat je wel hebt en niet wat je niet hebt. Blijf luisteren naar je intuïtie, je gevoel en je hart, help elkaar waar dat mogelijk is. Of we er uiteindelijk beter van worden is de volgende cliché die in dit lijstje van opsommingen past...  Maar of het ook zo is zal blijken als het allemaal voorbij is. 

 

Wil je diep ontspannen, het oude los laten, wil je ondersteuning enzovoorts. Doe gratis mee met de droommediatie die ik vrijdag geef - je kunt je aanmelden via de facebookgroep 

Op momenten zoals dit hebben we het zo hard (hart) nodig - niet alleen ontspannen, maar een groep gelijkgestemde die samen mediteren. Weer even in een betere/andere energie terugkomen waardoor de wereld, een klein beetje verlicht. Samen de zon laten stralen ook al is het in de verte.  

      

Het enige wat ik nog wil aanvullen is  Stay safe. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.