• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De eerste keer

De eerste keer

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 07:00

Ik ben een ramp als het gaat om eerste keren, Yep ik faal altijd de eerste keer. Ik kan nooit iets in één keer goed doen; niet omdat ik een perfectionist ben. Maar puur omdat ik bij de eerste keer altijd iets echt stoms doe. Ik kan er niets aan doen; het is gewoon zo!.

Het is inmiddels al jaren geleden, maar het een typisch marjan moment dat mijn beruchte éérste keer relatie weerspiegeld. Ik had namelijk nog geen 15 minuten mijn rijbewijs toen ik de spiegel van een geparkeerde auto eraf reed. 

Het geweldige is wel dat ik meestal zo hard op mijn bek ga; dat ik het nooit meer doe. Mijn eerste livestream was dan ook een ramp, alles ging fout wat er fout kon gaan. Mijn eerste vriendje was ook geen succesnummertje.

  

Ik zeg altijd voor de grap, ik doe pas mee met nummer 2 

 

 

Vraag me niet ergens naar toe te rijden als ik er nog nooit ben geweest. Ik kom echt aan de ander kant van het land uit! (zelfs met navigatie). Een nieuwe deurmat opmeten moet je niet aan mij overlaten. Tja hij is toch echt een 3 centimeter te kort waardoor er  altijd een spleet zichtbaar is. Ja ik mis echt de trein of stap op het verkeerde perron uit!.  Nieuwe oven, hij doet het niet,... hoe kan dat nu. Misschien moet je de stekker in het stop contact steken!.     

   

Heb je ook last van eerste keer ( faalangst) vrees?...   

 

   

Daarom heb ik mijn eerste keren omarmt, geaccepteerd. Ik weet gewoon dat ik de harde les nodig heb om te leren hoe het moet. Ik moet echt leren hoe het werkt. Ik moet leren wat bij me past en mijn intuïtie te volgen bovenop de logische stappen die iedereen neemt. Een gemakkelijke weg ken ik niet, het moet er eentje zijn met kuilen, hobbels, bergen en dalen anders leer ik gewoon niet.    


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.