• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Verlieft op angstige dromen

Verlieft op angstige dromen

Gepubliceerd op 1 november 2020 om 07:00

Het klinkt misschien raar, maar ik ben echt verzot op het thema angstige dromen, nachtmerries, trauma, slaapproblemen Slaapverlamming enzovoorts. Ik heb zelf heel veel persoonlijke ervaring hierin, maar buiten dat om er zijn heel veel mensen die hiermee worstelen. Ik heb dit eigenlijk als mijn belangrijkste expertise gemaakt. Naast meditaties en mindfulness en mantra's  leven is dit denk ik wel mijn Main core 

 

Het is ook dat, waarover ik de meest vragen over krijg. Het is dat wat op dit moment het meeste aandacht nodig heeft!.  

 

 

We leven in lastige tijden, burn-out, stress, trauma, paniek, opgesloten zitten, beperkt worden staat om de hoek en is aan de orde van de dag. Er zijn nog nooit zoveel mensen geweest met zoveel angstdromen, slaapproblemen als nu!. Neem de tijd hiervoor, neem de tijd om jezelf te ontdekken en er is niets zo gemakkelijk als je dromen omarmen. Neem de tijd om te beginnen met het accepteren dat je niet de enige bent.

 

Daarnaast zijn dromen een weerspiegeling van je dagelijkse waakbestaan. Als je slaapt is je ego ondergeschikt waardoor je puurheid volledig kan spreken en alles op een plek kan zetten. Er zijn heel veel mogelijkheden om beter of anders met nachtmerries, angsten om te gaan. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.