• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Ik doe aan dagdromen

Ik doe aan dagdromen

Gepubliceerd op 6 november 2020 om 07:00

Ik ga je iets vertellen dat je leven direct gaat veranderen. Wist je dat je dromen de diepste en puurste manier van innerlijke groei weerspiegelen. Het gaat veel verder dan alleen inzicht krijgen, verklaring vinden voor. Het is verbonden met manifestaties, transformaties, meditaties, mantra's die niet alleen een droom zijn maar ook tastbaar kunnen worden. 

Dat wat je met je geestesoog kunt zien, is de sleutel van de ziel die spreekt. Het zijn mijn dagdromen die me op dit pad hebben gezet. Ik geloofde in erin en transformeerde mijn dromen, dagdromen en meditaties tot werkelijkheid. 

 

Doe je net als ik ook aan dagdromen?.. 

 

 

Mijn dagdromen staan aan de start van elke transformatie, net als dromen - het komt namelijk heel vaak voor dat je op onbewust niveau al heel lang droomt over iets wat je al heel lang wilt en/of iets waar je aan mag werken. Maar dat je er gewoon weg niet bewust van bent. Via dagdromen komt dit wel naar voren, als je even de tijd neemt om gewoon je gedachte leeg te maken, "niets te denken", in het nu te leven, stil te zijn. Zet je als het ware je ego een klein beetje op zij en verschijnt je intuïtie, je bron, je basis, je hart.

 

Onderschat de kracht van dagdromen niet, het is zo belangrijk. Misschien zelfs wel even belangrijk als mediteren, bewust (lucide) dromen. Weet je wat ik heb gedaan, ik heb van dagdromen een belangrijk onderdeel gemaakt van mijn dagelijkse routine. Jij kunt dit ook, het is zo simpel. Start vandaag nog en luister naar je dromen. Schrijf het op in je dromendagboek en voor je het weet ontdek je de kracht van dagdromen.   


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.