• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De eerste inzichten

De eerste inzichten

Gepubliceerd op 12 december 2020 om 07:00

Ik houd niet zo van de titel expert status. Gewoon omdat je vind ik pas aan het einde van je leven weet wat je nalatenschap is!. Expert ben je pas als er op deze planeet niemand anders is met dezelfde/soort gelijke kennis zoals jij!... 

Feedback ontvangen waarin je de Expert wordt genoemd is toch wel weer leuk en een hele eer om te ontvangen. “Ik ga er haast van blozen”.  Incasseer het dan ook met heel veel liefde en plezier.

 

Uiteraard weet ik ook wel dat ik veel ervaring heb en al heel veel (mensen, coaches, mediums, droomverklaarders enzovoorts) heb geholpen. Ze brengen mijn kennis in hun eigen praktijk en passen mijn informatie en blogs toe. Ook ik ben ooit bij nul begonnen; dat is nu wel anders. 

      

Toen ik in 2012 starten met dromen & visioenen; was ik in de veronderstelling dat alle dromen echt iets te vertellen hadden. 

Dat het ware voorspelling waren en echte diepe boodschappen had die me spiritueel lieten groeien. Nu jaren later, vele cursussen, workshops en inzichten, ervaring verder... Is mijn visie veranderd en bijgeschaafd.  

Het is niet zo dat mijn eerst blogs niet goed zijn of dat ik veranderd ben van gedachte - Je kunt het zien als een meer ervaren concept. 

 

Soms zijn dromen gewoon dromen.

 

Dromen zijn namelijk een verwerking van je dagelijkse leven. Het is niets meer, het is niets minder. Dat betekend ook dat in de basis je dromen niets betekenen. Nee sorry, het betekend niets.  

Je kunt het zo zien je kunt de zielsinformatie gebruiken om jezelf te leren kennen en bewustwording te ervaren van het feit dat.......Dromen laten trekken  

 

Het is zielsinformatie die je kunt erkennen waardoor je dus als ziel groeit, als mens groeit, en spiritueel wakker wordt of doorstroomt. Het zijn de inzichten in dat wat verborgen blijft als je ego als het ware wakker is ( waakbestaan). 

Als je slaapt dan slaapt je ego als het ware ook - het staat op de non actief- waardoor je ziel als het ware dominant is. Je meest pure vorm, je intuïtie, je bron je basis staat open!. Het is het juiste moment om alle zielsdeuren te openen en te ontdekken.  

 

Slapen is niet voor niets de beste meditatie die er is!. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.