• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Precies zoals je bent

Precies zoals je bent

Gepubliceerd op 29 december 2020 om 18:41

Vandaag neem ik tijd om niets te doen, stil te zijn en mijn wollensokken aan te trekken. Genieten van ontspannen dagdromen, mezelf verliezen in signalen en gewoon een moment van Precies zoals je bent. Meestal kies ik een goed boek, een kop thee. Ontspannen rustige muziek - kaarsje aan en zuiverende wierook.

De dagdromen stromen binnen en worden haast automatisch visualisaties en manifestaties. Weet je wat ik echt heel fijn vind, een lekker deken over me heen, lui op de bank, onderuitgezakt.   

 

Tijd nemen om stil te zijn - is de uitdaging - gewoon geen gedachte, even je gedachte stil zetten brengt me echt de ruimte die ik nodig heb. Als het even niet zo stroomt in mijn leven zorg ik voor een dagje wollensokken. 

Doe je het ook wel eens?.... gewoon even lekker spiritueel bubbelen?.. 

Ik moet wel eerlijk toegeven dat soms is het best fijn om gewoon even de buitenwereld buiten te sluiten. Ik ben een introvert waardoor ik terugtrekken heel fijn vind om te doen. Maar het is de combinatie met even tijd nemen om gewoon lekker spiritueel te zweven doet me soms echt heel erg goed.   

 

Om morgen weer gebalanceerd op blote voeten te lopen.  Deze manier zorg ik er toch echt voor dat ik in balans bent. Al weet ik nog niet zeker of ik de balans heb gevonden. Mijn zoektocht gaat gewoon door. Misschien is het wel iets dat je niet eenvoudig kunt vinden. Wat voor mij gebalanceerd is, is waarschijnlijk voor een ander niet in balans. 

 

Wat brengt jouw het gevoel van balans tussen spiritueel zijn een mens zijn?.... 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.