• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » De online zoektocht

De online zoektocht

Gepubliceerd op 14 december 2020 om 10:06

Vorige week keek ik op Youtube naar tarot leggingen, astrologen, mediums ... Ik ben altijd gevoelig geweest voor het dichten van de gaten in mijn sokken. Het zou leuk zijn om eindelijk te weten of alles goed komt en om alles aan elkaar te kunnen knopen. Wie wil dat niet voor jezelf zeggen? 

Vorig jaar ben ik begonnen met het spiritueel balanceren van wollen sokken met een aards leven - helaas heb ik de balans nog steeds niet gevonden. Wat betekende dat ik de verleiding niet kon weerstaan om toch een jaarlegging te laten maken.

 

 

Maar op de een of andere manier eindigt het altijd bij mij in een soort obsessie met het bekijken van meerdere tarotlezingen en zelfs het contacten van mediums. Wat betekent dat ik me de komende tijd volledig zal focussen op het vinden van de juiste informatie. Ik wil echt alles met elkaar in verband brengen - je kunt het zien als overmatig analyseren. Het is iets wat ik heel goed kan, want het hoort natuurlijk ook bij mijn werk als droom- en slaapcoach is! De (sok) gaten die nog moeten worden gestopt, moeten eerst worden gedicht. Het moet logisch zijn en vooral ook tastbaar worden.

 

   

Elk jaar valt het tegen, ja het komt nooit bij mij terecht. Het doet niets af aan de kwaliteit die de mediums leveren! Voor de afgelopen 10 jaar zou mijn ware liefde uit het buitenland (Een vorig leven geliefde op mijn pad komen). Hij neemt al 10 jaar contact op met mij, en met wie ik moet samenwonen in het buitenland en een kind krijg. Alleen komt maar niet, ik denk dat hij verdwaald is of zoiets. Maar goed, ik wacht al 38 jaar dus een extra jaar kan natuurlijk ook. Dit jaar zou het financieel ook goed komen, na 12 jaar op en rond armoedegrens te hebben geleefd zou het dit jaar eindelijk gaan stromen. 

      

               

Onbewust begin ik te twijfelen, is het in balans - draag je op dit moment wollen sokken die dik zijn? ... Laat het leven zich niet ontvouwen en wacht op wat er zal gebeuren. Stop met het stoppen van gaten in je sokken. 

Conclusie Ik ga gewoon kijken wat er dit jaar gaat komen. Geen analyses meer, gewoon zien en laten verrassen en aards kijken. Doe je met me mee? ..


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.