• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Dromen & Slapen » Blog Marjan » Stop met zoeken

Stop met zoeken

Gepubliceerd op 23 januari 2021 om 10:02

Ik leer op dit moment echt elke dag iets bij; en ik wist niet dat terug met je voeten op de grond zo leuk kon zijn. Stop met het zoeken van antwoorden en inzichten. Hoe geweldig dat ik het vind om gewoon dingen te laten voor wat het is. Om geen puzzelstukken in elkaar te willen leggen en mijn ego gewoon even opzij te schuiven. 

 

Er is één ding dat ik de afgelopen tijd nog duidelijker heb geleerd dan dat ik voorheen al deed.  Het fenomeen Los laten en gewoon echt leven als mens. Dan heb ik het over compleet los laten, alsof je een kassabon met gekochte boodschappen of eventuele andere levenskosten inlevert bij het universum.....

Geef het aan ze .........

Stop ......

Stil zijn en niet meer over nadenken. 

 

Gewoon weg vertrouwen hebben dat alles wat op je pad moet komen; echt komt! Dat wat niet op je pad hoort op zijn beurt totaal niet verschijnt. Geen zorgen meer over geld, of je wel ooit krijgt wat je droomde of wenste gewoon vertrouwen op het leven.  

Wat een fijn idee, dat je ego niet meer hoeft te zoeken en niet meer in controle is.  

 

Wist je dat je veel meer signalen ontvangt als je los laat en compleet vertrouwen hebt in het onbekende. Wist je dat veel mensen het bestempelen als lanterfanter of naïef, onbezonnen en/of misschien wel als een dwaas.

 

Maar het is het tegenovergestelde het brengt je balans tussen alles ongeacht wat er gebeurt je "Leeft in het nu". niet in de toekomst of in het verleden. Je maakt je geen zorgen wat er allemaal wel of allemaal niet op je pad gaat komen. Dat wat op je pad komt dat komt toch wel of je het nu leuk vind of niet.     

 

De vraag is dan ook Waarom wil je de toekomst weten?....

Waarom wil je weten of het wel goed komt, als je ook kunt vertrouwen op dat je heust niet wordt overgeslagen. De angst dat je niets krijgt. The winner takes it all mentaliteit.... Het is maar hoe je kijkt hé!.  Misschien is het de angst dat het universum je is vergeten of je dat ze je niet belangrijk genoeg vinden enzovoorts.     

 

    

Als de hele wereld alles heeft, jij  ervaart het "ik heb niets gevoel "- dan wordt het tijd dat je gaat leven een dat je het echt los laat!.      


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.