• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Appelbloesem   

Dromen of visioenen over een appelbloesem vertellen je over verbindingen met het hiernamaals, ook is er een verwijzing naar kennis, inzicht en levensdoelen die je hebt gevonden of wilt vinden. Een andere uitleg is de kracht van de natuur, voorjaar, zuiverheid en reinheid komen in je leven of daar heb je behoefte aan.  

 

 • Nog een andere mogelijkheid is dat je ondersteuning ontvangt tijdens een bloeiperiode in je leven en dit kan komen door te geloven en te mediteren. Een spirituele uitleg is dat de appelbloesem de hogere dimensies, het universum weerspiegeld; de verbinding vanuit je diepste kern en basis die naar een hoger niveau word getrokken. 

 

 • Nog een andere uitleg voor appelbloesem is het openen van de mogelijkheden, inzichten, kennis, levensdoelen. Maar je kunt ook denken aan het oogsten de bloeiperiode is nu aanwezig; dit is het juiste moment. 

 

 • De appel is ook een vertegenwoordiger van het pentagram en de elementen aarde, water, vuur en lucht en daarom vertelt de appel de mogelijkheden om dingen te veranderen en aan te brengen in je leven, zodat je nieuwe inzichten krijgt die kunnen leiden tot iets moois. 

     

 

Anjer

Dromen of visioenen over een anjer gaan over je vitaliteit en geluk, maar ook over een kort lontje hebben, snel vermoeid zijn door agressie en opgekropte emoties. Een andere meer alternatieve uitleg is dat de anjer staat voor luchthartigheid.

 

 

 

Aloë Vera

Dromen of visioenen over Aloë Vera vertellen je over durven dromen, spiritueel ontspannen, inzicht en geneeskracht. Een andere uitleg is bescherming, opslaan van je emoties en problemen zodat je deze stukje bij beetje kunt verwerken of afvoeren.

 

 • Een alternatieve uitleg is dat de Aloë Vera je laat aarden, zodat je niet meer zweverige of ongecontroleerd handelt en je duidelijkheid kunt scheppen in de emotionele of geestelijke chaos. 
 • Een spirituele verklaring is dat de Aloë Vera verbinding je met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.    

 

 

 

 

Amaryllis

Dromen of visioenen over een amaryllis vertellen je over een nieuwe begin, maar ook over samenwerking en mogelijkheden schapen, het is je glorie tijd, de tijd van overwinning en genieten van je werk. Een andere uitleg is dat je eerst plannen hebt gezaaid en verzorgd en nu kun je bloeien en oogsten.

 

 • Een Amaryllisbol in je droom vertelt je over het helen en genezen van een ongezonde en/of oude situatie die je achter je hebt gelaten. Een andere uitleg is een kleine vooruitgang en eenzaamheid, maar ook over genieten van de schoonheid van het leven en de natuur. Het nieuwe begin, de start, het bloeien en het groeien van dat wat je in de winter / stilte tijd hebt geplant. Nog een andere uitleg is een korte tijd van overvloed of mogelijkheden in je leven. 

 

 • Elke laag staat in verbinding met je zielslaag, je levenslaagjes en de verbinding met je aura, chakra's en je menselijke lichamelijk omhulsel. Een Amaryllis droom vertelt je over het planten van je wensen, je dromen, visualisaties enzovoorts. Het bewust worden van het feit dat je ( je situaties eerste moet laten rusten, verzorgen voordat je kunt oogsten. Juiste tijd, juiste moment ervaring.

 

 • Dromen over Amaryllis verbind je met de betoverende schoonheid van het spirituele leven en/of de situatie waarin je zit, het is het moment waarin je bewust verbinding ervaart met je hart,  het universum, je bron je basis en alle verbindingen vanuit je tweelingzielsverbindingen en zielsmaatjes en gelijkgestemde en vanuit je gidsen, helpers en ondersteuners.   

 

 

 

Bloemen, Boeket 

Dromen of visioenen over bloemen vertellen je over innerlijke schoonheid, perfectie, zelfexpressie, liefde, rust, blijheid, geluk en overwinning op alle gebieden, maar ook over de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie en de balans tussen werk en gezin. Voorspoed en verbeteringen komen jouw kant op.

 

 • Een droom of visioen met bloemen in alle kleuren vertelt je over overwinning, vriendelijkheid, empathie, plezier, schoonheid en winst in je leven. Een alternatieve uitleg is dat er iets gebeurt, verandert, mogelijk wordt op een specifiek moment of seizoen in je leven en wat aandacht nodig heeft.

 

 • Maar droom je of zie je een visioen over verwelkte bloemen of bloemen die stinken, dat gaat dit over vergankelijkheid en valsheid, droefheid en jaloezie. Misschien is het nodig om de situatie beter te onderzoeken voordat je verder gaat.

 

 • Dromen of visioenen over het krijgen van een boeket vertellen je dat je je eigen krachten, talenten en vaardigheden mag erkennen. Een andere uitleg is dat er welvaart, geluk, ontspanning en financiële of emotionele verbeteringen aankomen.

 

 • Dromen of visioenen over het weggeven van een boeket vertellen je dat je de vaardigheden, talenten en krachten van deze persoon mag erkennen. Een andere uitleg is dat je je eigen creativiteit gebruikt om iets voor elkaar te krijgen. Een alternatieve uitleg is dat je jezelf beloont voor iets wat je hebt bereikt in het leven.

 

 • Dromen of visioenen over een verdord boeket gaan over tegenslag, het einde van een gelukkige periode in je leven, onplezierige vooruitzichten en vooral geestelijke obstakels die je maar moeilijk weet te overwinnen. 

 

 

  

Bloemenveld

Dromen of visioenen over een bloemenveld, bloemenweide vertelt je over de manier waarop je in het leven staat en dan kun je denken aan een overwinning, succesvol, geluk, innerlijke schoonheid, perfectie, zelfexpressie, liefde, rust, blijheid, geluk en overwinning op alle gebieden. Je hebt de juiste keuzes gemaakt of de juiste weg of persoon gevonden.

 

 • In ieder geval is het een zeer positieve ervaring die er in je leven plaats vind en waarvan je je op dit moment bewust aan het worden bent.
 • Hoe meer bloemen, hoe kleuriger het is; hoe meer je te vieren hebt. Hoe kleiner het veld of hoe minder de bloemen stralen etc hoe simpeler de overwinning is; maar dat neemt niet weg dat het een duidelijk signaal is dat je op de juiste weg bent in het leven. 
 • Een spirituele verklaring voor een bloemenveld, bloemenweide is je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd.   

Bamboe

Dromen of visioenen over bamboe vertellen je dat je meegevende duurzame kracht bezit, maar ook dat je goed met spanning kunt omgaan in je leven. Een andere uitleg is dat bamboe staat voor natuur en oerkracht, maar ook spirituele verbindingen met het ware ik wordt door bamboe centraal gesteld.

 

 

 

Blauw druifje

Dromen of visioenen over het blauwe druifje vertellen je over liefde, een kleine vooruitgang en eenzaamheid, maar ook over genieten van de schoonheid, overeenkomsten vinden (zielsverbindingen) van het leven en de natuur. Een andere uitleg is dat het blauwe druifje staat voor een korte tijd van overvloed of mogelijkheden in je leven.

 

 • Een aanvulling hierop is dat de blauwe druifjes staan voor symbool van geduld, de blauwe kleur weerspiegeld de verbinding met het universum, de gidsen, engelen en god. Je kunt het ook verklaren als na een periode van jezelf terugtrekken en klaar maken voor het nieuwe in het leven. De blauwe druifjes staan in verbinding met het voorjaar, het nieuwe leven en/ het nieuwe levensseizoen en de overgangsperiodes in je leven en je zielsconnecties zowel met je aardse leven als met het universum.  

.

 

 

 

Boterbloem

Dromen of visioenen over een boterbloem vertellen je voorspoed en uitbreiding van je wensen, dromen, gezin of financiële situatie. Een andere uitleg is promoties, functieveranderingen, of een nieuwe werkgever vinden.

 

 

 

Brandnetel

Dromen of visioenen over een brandnetel vertellen je over irritaties en vervelende situaties waarop je geen invloed hebt in je leven. Vaak heeft dit te maken met slechte communicatie. Een andere uitleg is dat de brandnetel je gedrag vertegenwoordigt, je opgekropte woede, prikkelbaarheid, bescherming en angst.

 • Dromen of visioenen over het voorbij zien gaan van brandnetels vertelt je dat je vervelende situaties hebt overwonnen, de je je gedrag onder controle hebt en de problemen zullen verdwijnen.

 

 

 

 

Cactus

Dromen of visioenen over een cactus vertellen je: hard van buiten en zacht van binnen. Je bent iemand met twee kanten die niet met elkaar overeenkomen, het wordt tijd dat je je ware aard laat zien. Een andere uitleg vertelt je dat je je op een of andere manier bedreigd voelt in een situatie, of de noodzaak ervaart om je aan te passen aan alle omstandigheden.

 

 • Als er in je droomwereld steeds maar niets gebeurd keer je naar binnen, dit soort dromen moeten je bewustmaken van het feit dat als er niets gebeurt het tijd is om jezelf terug te trekken en te luisteren naar je gevoel voordat je verder gaat op je ingeslagen weg "afwijzing of stilstand", vertelt je natuurlijk ook dat je misschien een andere aanpak nodig hebt of dat je het van een afstandje moet bekijken. Daarnaast vertelt een cactus droom je ook doorzettingsvermogen en het ervaren dat alles uit te vinden is, er is altijd een mogelijkheid, optie, keuze, kans enzovoorts.  

 

 • Een andere uitleg is ook dat je behoefte hebt om jezelf te verdedigen, en dat je jezelf naar binnen keert of dat je de oplossing in jezelf (je ziel) zoekt of wilt vinden. Dromen of visioenen over de stekels van een cactus vertellen je dat je persoonlijke ruimte wordt geschonden en dat je verstikt zit in een relatie, situatie, of emoties van andere mensen, je moet je grenzen meer aangeven om privacy en ruimte te creëren. Een andere uitleg is dat je misschien zelf wel in een netelige situatie hebt gewerkt en daardoor met jezelf in de war komt. 

 

 • Als allerlaatste aanvulling weerspiegeld de cactus droom ook je lichaam, het water element en je huid, dat wat je naar buiten uitstraalt maar ook je aura je chakra energie. Water weerspiegeld helen en genezen en in het geval van de cactus droom gaat het echt over je diepste kern, je bron, je basis, je ziel. Let dus goed op wat je voelt en ervaart in je waakbestaan, wat straal je naar buiten uit enzovoorts. Maar ook de bewustwording van het feit dat je goed voor je lichaam moet zorgen, zo het menselijke lichaam als je astrale vorm.  

 

 

 

Chrysant

Dromen en Visioenen over een chrysant vertelt je over de manier waarop je in het leven staat, hartgericht denken, voelen en ervaren. Leven vanuit je intuïtie en je diepste kern.  De chrysant herinnerd je eraan je dat je dankbaar mag zijn. Het maakt je bewust van het innerlijk geluk, het samenzijn en de verbinding koesteren van alles wat je hebt. 

 

 • De intense beleving komt naar boven als je een chrysant ziet in je droom of visioen. Een andere uitleg is dat de chrysant verbonden is met zegeningen zien en ervaren.
 • Je kunt ook denken aan familie aangelegenheden, karma, vorige levens en/of oude herinneringen

 

 • De spirituele verklaring van een Chrysant weerspiegeld de verbinding met je overleden geliefdes, het hiernamaals, de herinnering aan dat wat was en het verwerken ervan.

 

 • De Chrysant staat in verbinding met Allerzielen, het universum, dimensies en koesteren van alles wat uit je aardse leven is weggegaan. De eeuwige verbinding blijft altijd bestaan, in je hart blijf je verbonden opdat we elkaar weer mogen ontmoeten. 

 

 
Doorn, Doornstruik

Dromen of visioenen over een doorn, doornstruik vertellen over lichamelijk, emotioneel, geestelijk en fysiek lijden dat je nog niet hebt verwerkt. Een andere uitleg is dat je een trauma uit het verleden aan het verwerken bent. Een alternatieve uitleg is dat jezelf probeert te beschermen, af te duwen van de maatschappij of een gevoelig karakter hebt.

 

 • Dromen of visioenen over het prikken aan een doorn, doornstruik geven aan dat je jezelf emotioneel, geestelijk en lichamelijk pijn doet; je hebt geen kracht meer, de veerkracht is eruit en je vertoont barstjes en scheurtjes van verdriet en pijn. Een andere uitleg is dat je jezelf bewust maakt van het feit dat een oude ongezonde situatie tot een eind komt.