• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Gerbera

Visioenen of dromen over een gerbera vertellen je over openhartigheid, mildheid, maar ook het moeilijk vinden om je hoofd boven water te houden, doordat je geestelijk wat in de knoop kunt zitten. Een andere uitleg is dat de gerbera je vertelt dat je een goede, vruchtbare en vooral een vrouwelijk toekomst tegemoet kunt gaan, dit kan ook alleen op het gebied van energie zijn.

 

 

Gras, Gazon

Dromen of visioenen over mooi gras of een gazon vertellen je dat je een goede en wellicht ook vreugdevolle periode tegemoet gaat, nieuwe kansen, ontwikkelingen en mogelijkheden komen op je pad. Je ervaart dat alles wat je nu onderneemt succesvol en gemakkelijk is.

 • Een andere verklaring is rust en het vinden van de balans tussen werk en gezin, je mannelijke en vrouwelijke energie.

 

 • Dromen of visioenen van onvruchtbaar of vergaan gras vertellen je dat je de laatste tijd geen aandacht hebt besteed aan je wensen, dromen, ideeën of relaties en dat het daarom niet kan groeien, bloeien en ontwikkelen. Kijk eens goed naar jezelf en verander je plannen, wensen of gedrag richting je doel en je relatie.

 

 

 

Hortensia

Visioenen of dromen over een hortensia gaan over collectieve harmonie, samensmelting van gedachten of wensen en geven je een rechtmatig inzicht. Een andere uitleg is dat je meer moet focussen op een doel in je leven, je bent te verspreid, versnipperd of te uitgerekt.

 

 

 

Iris

Dromen of visioenen over een iris vertellen je dat er een verrassende verleiding op je levenspad komt. Dit hoeft niet een verleiding in de liefde te zijn, maar kan ook op financieel gebied zijn, of op het gebied van werk, familie, wensen, obsessies of verslavingen. Een alternatieve uitleg is dat de iris staat voor verkeerde woordkeuzes en communicatie problemen.

 

 

 

Kersenbloesem 

Dromen of visioenen over een kersenbloesem vertellen je over verbindingen met het hiernamaals, ook is er een verwijzing naar kennis, inzicht en levensdoelen die je hebt gevonden of wilt vinden. Een andere uitleg is de kracht van de natuur, voorjaar, Pasen zuiverheid en reinheid komen in je leven of daar heb je behoefte aan. Nog een andere mogelijkheid is dat je ondersteuning ontvangt tijdens een bloeiperiode in je leven en dit kan komen door te geloven en te mediteren.

 

Een spirituele uitleg is dat de kersenbloesem de hogere dimensies, het universum weerspiegeld; de verbinding vanuit je diepste kern en basis die naar een hoger niveau word getrokken.  Nog een andere uitleg voor Kersenbloesem is het openen van de mogelijkheden, inzichten, kennis, levensdoelen. Maar je kunt ook denken aan het oogsten de bloeiperiode is nu aanwezig; dit is het juiste moment.  

 

 

 

Klaproos

Dromen of visioenen over een klaproos gaan over, kwetsbaarheid, vergetelheid en het afwachten en niets ondernemen, je bent gemakkelijk en daardoor verlies je oog voor detail. Een andere uitleg is verleiding en de mogelijkheid tot goede zaken. Een andere uitleg is de hooggevoeligheid en de spirituele verbinding met het hogere en/of het universum.   

 

 • Een alternatieve uitleg is dat er sprake is van de dood en wedergeboorte ( kringloop van het leven) in een situatie of te wel het afsluiten van iets en het laten groei en ontwikkelen van iets nieuws. Maar ook het opnieuw ontdekken, heruitvinden of op iemands kennis mee varen zonder dat je er iets voor terug doet.
 • Nog een andere uitleg is dat er beweging gaat zijn in de situatie waarin je zit, dat wat stil stond moet worden herzien en wordt opgeschud anders kan het niet ontkiemen en/of verder groeien. 
 • Een andere alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van treurig of negatief nieuws. Een spirituele aanvullende uitleg is de vier windstreken, of de elementen aarde, vuur, water en lucht waarmee je een verbinding hebt en/of waarmee je aan de slag kunt gaan.  

 

 

 

Kastanje

Dromen over een kastanje vertellen je innerlijke kracht, voedsel, groeien en ontwikkelen. Oogsten van je plannen en wensen, het juiste moment om te ondernemen. Het gaat om de kern van je wezen, de bron, de basis van de situatie en/of je leven.    

 

 • Dromen en visioenen over een kastanje vertellen je innerlijke voedsel, spiritueel groeien en ontwikkelen vanuit de hoogste vorm. Bovennatuurlijke krachten, magie, wijsheid en de verbinding met het universum, goden, god en/of dat waarmee je in verbinding staat. Een andere uitleg is vruchtbaarheid, en de mannelijke energie, libido, seksualiteit en verlangens. Het vergrote, groeien, verheerlijken van je gave, krachten en spirituele ontwikkeling.    

 

 • De kastanje is verbonden met de herfst , het oogsten en de vruchten plukken van je harde werken. Daarnaast is het ook het naar binnen keren, in jezelf keren, en je klaar maken voor de winter.  Het even stilstaan in projecten, je werk, je leven en plaats maken voor bewustwording van het feit dat. Tijd nemen voor jezelf om op te laden voor het voorjaar.  De kastanje weerspiegeld jezelf en het tijd nemen voor jezelf. Je kunt ook denken aan it's me time zodat je op een later moment op het juiste moment kunt aantrekken, manifesteren enzovoorts.   

 

 

Kerstroos 

Dromen over een kerstroos vertelt je iets geboorte, ontwaken en het nieuwe leven. Dat waar niets kan bloeien, groeien en ontwikkelen vind je toch de mogelijkheden. Het is een verwijzing naar de innerlijke kracht die je bezit. Het is daarnaast ook een moment of bewust wording van het feit dat je stil mag staan.

 • Tijd voor jezelf mag nemen en dat dingen niet altijd gaan zoals je had geplant. Het is de controle los laten en het vertrouwen hebben in het grote geheel. De verbinding met kerst en de geboorte van jezus zijn diep verbonden met dromen over de kerstroos. Het licht schijnen in de duisternis en de eerst hoop. 

 

 

Klaver, Klavertje

Dromen of visioenen over een klavertje voorspellen je geluk en wetenschap, maar ook geloven in jezelf en krachtig optreden. Een andere uitleg is dat je bewust bezig bent geluk of nieuwe ideeën in je leven te brengen.

 • Dromen of visioen over het verliezen van een klaver vertellen je dan ook over het einde van een gelukkige periode, een ommekeer in een situatie of enige vorm van tegenslag en niet te overwinnen obstakels. Een andere uitleg is het verliezen van vertrouwen in jezelf, in een situatie of idee, droom of wens.

 

 

 

Klimop

Dromen of visioenen over een klimop vertellen je over een relatie die je aan het ontwikkelen bent, maar ook over plezier maken of dat je iets te vieren hebt in je leven. Een andere uitleg is dat de klimop een verwijzing is naar een goede gezondheid en welvaren.