• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Vaas, Bloempot

Dromen of visioenen over een vaas of bloempot vertellen je verbinding wilt maken en/of probeert te maken met je meest pure vrouwelijke verzorgende energie. Een andere uitleg is dat je van huiselijke harmonie zult genieten en tevreden kunt zijn met je vorderingen richting je levensdoel. Een andere uitleg is het vinden van geluk, tevredenheid of een hartenwens die in vervulling gaat komen.

 

  • Dromen of een visioen dat je uit een vaas of bloempot drinkt vertellen je over de behoefte aan innerlijke genezing, en schoonmaken op een natuurlijk manier. Een andere uitleg is het ervaren van tijdelijke veranderingen, interesse en gevoelens die je misschien wat meer spanning gaan geven.

 

  • Het zien van een gebroken vaas of bloempot in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat je lichamelijke en misschien ook geestelijke tegenslag ervaart. Het is een weerspiegeling en reflectie van je ware gevoelens, tegenslag, mogelijkheden, en een gebroken hart, verlies van een geliefde. Een andere uitleg is de weerspiegeling van het feit dat de innerlijke woede, angst, pijn en verdriet, gebroken zijn.

 

 

 

Viooltje

Dromen of visioenen over een viooltje vertellen je over bescheidenheid en terughoudendheid, maar ook over hoop en een nieuw beginnen, de oneindigheid van de liefde komt bij een viooltje aan bod. Een andere uitleg is dat het viooltje staat voor liefde en een nieuwe relatie die onopvallend groeit, je hebt nog niet in de gaten dat iemand misschien meer om je geeft dan je nu denkt of dat je zelf meer voor iemand voelt dan je dacht.

 

  • Het plukken van viooltjes in je droom of visioen vertelt je dan ook over een geheime liefde, een onverwachte romance. Een andere uitleg is vreugdevolle nieuwe kansen, inzichten en ontwikkelingen.

 

 

   

Waterlelie

Dromen of visioenen over een waterlelie vertellen je over transformatie, en de cyclus van het leven of van een situatie. Het water speelt een belangrijke rol door de baarmoeder van nieuwe ideeën die daaruit ontstaat. Een alternatieve uitleg is, dat er met de waterlelie een mengeling van voorspoed en verdriet in je leven komt, en vooral de zorg die daaruit voort kan komen. Een spirituele verklaring is dat de waterlelie je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. 

 

 

 

Zonnebloem

Dromen of visioenen over een zonnebloem vertellen je over het ervaren van warmte en overvloed, een gezond en gelukkig leven. Een andere uitleg is het ervaren van de zon die schijnt in je leven. Een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van het feit dat je de juiste richting hebt gekozen in je leven.

 

  • De zonnebloem weerspiegeld ook de uitdaging, obstakels en het mee draaien met de energie van de dag, week, situatie enzovoorts. Een alternatieve uitleg is dat de zonnebloem een verwijzing is naar planten, oogsten van je wensen, dromen en projecten. Of zelfs de uitleg dat in de zomer je wensen, dromen en ideeën tot realisatie komen.

 

  • Een spirituele verklaring is dat de zonnebloem je verbinding met de hogere energieën en hogere trillingen zoals de 5de, 6de, 7de en 8ste dimensies vertegenwoordigd. 

 

  • Een veld met zonnebloemen in je droom of visioen verwijst naar de manier waarop je in het leven staat; hoe je voelt en wat je naar de buitenwereld wilt tonen. Een veld met zonnebloemen weerspiegeld ook de uitdaging, obstakels en het mee draaien met de energie van de dag, week, situatie enzovoorts. Een andere uitleg is de overwinning en het succesvol een project, wens, idee uitwerken. 

 

  • Een boeket zonnebloemen in je droom of visioen vertelt je over het aantrekken van overvloed, warmte, een gezond en gelukkig leven. Een andere uitleg is dat de zonnebloem een verwijzing is naar planten, oogsten van je wensen, dromen en projecten. Het los laten van randzaken, focussen op dat wat echt belangrijk is en het los laten van oude ongezonde patronen en relaties.