• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Maandag

Dromen of visioenen over maandag vertellen je meestal over het nieuwe begin, nieuwe kansen, maar ook de dwaas, de eerste stappen die je moet zetten en over de basis van het leven. Een andere uitleg is dat de maandag een basis van elke situatie weerspiegeld, je eigen kern en basis, je hart en je gevoelens etc

   

Dinsdag

Dromen of visioenen over de dinsdag vertellen je over het planten van zaadjes, de eerste stappen nemen richting nieuwe kansen- je hebt de plannen al gemaakt en onderneemt nu de eerste actie. Je kunt dinsdag ook ervaren als magie en alchemist die zich aan het ontwikkelen is.

Woensdag

Dromen of visioenen op woensdag vertellen je over het uitstippelen van je levensweg, de ontsluierde toekomst. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de hogepriesteres die heel bewust omgaat met de situatie en de volgende stappen. Maar de woensdag staat vooral in het teken van het verzorgende, creatieve in je leven- de vrouwelijke energie is meer aanwezig dan de mannelijke energie.

 

 

Donderdag

Dromen of visioenen over de donderdag vertellen je over vruchtbaarheid, het ondernemen van actie en plannen voor de langere toekomst. Het vinden van je levensdoel en je zielsopdracht. Het vertelt je ook iets over het vinden van de schaduwzijde van je plannen en wensen; aan elke nieuwe droom zitten niet alleen leuke dingen maar ook obstakels die je mag overwinnen etc.

 

 

Vrijdag

Dromen of visioenen over vrijdag vertellen je over stabiliteit, macht, hulp, kracht en weerspiegeld voor de mannelijke energie. De balans vinden tussen je mannelijk en vrouwelijk energie, je kunt ook denken aan de keizer die met zijn mannelijke energie voor actie en verandering zorgt. Je zet stappen die belangrijk zijn voor een nieuwe situatie. Daarnaast staat de vrijdag ook voor macht en autoriteit, de regels en verplichtingen volgen waar je niet onderuit kunt komen

 

 

Zaterdag

Dromen of visioenen over zaterdag vertellen je over de ervaring van een dag die de afronding vertegenwoordigt. Het bijna behaalde resultaat wordt door de zaterdag weerspiegeld. Een andere uitleg is, de dag van spiritueel bewustzijn en bescherming vanuit het hiernamaals.

Een andere uitleg van de zaterdag gaat over liefde, genegenheid, warmte, succesvol zijn, volledig in balans zijn. Inspiratie en aantrekkingskracht, overwinning en onomkeerbaar succesvol zijn. Een andere uitleg is dat de zaterdag de stilte voor de storm vertegenwoordigd, twijfels en gematigdheid

 

 

Zondag

Dromen of visioenen over de zondag vertellen je over de zegenwagen; de overwinning op alles wat er in je leven speelt of heeft gespeeld. Je bent je bewust van het feit dat je verandering in je leven kunt toelaten- je schrijft zelf het pad dat je wilt bewandelen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er vanuit het universum hulp en ondersteuning naar je toekomt en/of bij je aanwezig is. Het lot, zo moet het zijn, karma en zegeningen

 

 

Dag

Dromen of een visioen over de dag vertellen over de manier waarop je in het leven staat, je ziet alles goed en duidelijk voor je, dromen en wensen zijn duidelijk in opkomst en in de bloei. Een andere uitleg is dat de dag staat voor vruchtbaarheid, bloei, verzorging, het hoogst haalbare, omdat daarna de avond zijn intrede gaat doen, en dingen dan afgehandeld worden. Een alternatieve uitleg is dat dag staat voor het bewust zijn van de cyclus van het leven, magie, spiritualiteit.

 

 

 

Maand 

Dromen of visioenen over de maand vertellen je over de gevoeligheid voor de cyclus van alles op deze planeet- de zon, de maand, winter, zomer, voorjaar, herfst. De manier waarop je in het leven staat, het einde en het begin van een situatie en vooral van je leven. Wedergeboorte van iets nieuws en het ontvangen van nieuwe inzichten.

  • De maand reflecteert ook de seizoenen die invloed hebben op een situatie waarin je zit.
  • Een andere uitleg is dat je mag voorbereiden op een bepaalde dag of maand; er komt iets leuks en onverwachts voor je aan. Zet maar een datum vast in je agenda, of plan maar een leuk uitje want dromen over de maand is vaak voorspellend of bewust worden van het feit dat er in de toekomst iets belangrijks is.

 

   

Dagen dromen algemene verklaring

Dromen waarin dagen voorkomen die heel bewust aan je verschijnen, die je als het ware roepen - dagen die je als je wakker wordt nog steeds kunt herinneren hebben een boodschap voor je. Het kan een zielsverbinding zijn met een persoon, situatie, moment, bewustwording van het feit dat.

  • In ieder geval is het heel belangrijk dat je dit op schrijft en dat je de dagen verklaart. 
  • Met andere woorden dagen zijn belangrijk om te onthouden het geeft je in zicht in welke proces je zit.
  • Het is natuurlijk ook verbonden met het droomwoord waar je nu in je leven mee verbonden bent.