• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Maaltijd, Gevuld bord met eten

Dromen of visioenen over een maaltijd gaan erover dat je altijd voorzien bent van een basisbehoefte, je hoeft je nergens druk over te maken, zowel financieel, geestelijk als lichamelijk. Een andere uitleg is dat geluk en rijkdom je toekomst zullen kleuren, waardoor je jezelf en anderen kunt helpen. Een andere uitleg is dat je de moederlijke gevoelens koestert, de warmte van het gezin, het verzorgende karakter.

 


Maïs

Visioenen of dromen over maïs vertellen je over vruchtbaarheid en de basis van het leven. Maar ook over vruchtbare vriendschappen en geluk, liefde en gezelligheid.

 

 • Dromen of visioenen over het afpellen van een maïskolf vertellen je over je succes en vruchtbare toekomst, geluk in je leven en vooral plezier in het ontwikkelen, zowel op persoonlijk vlak als met betrekking tot zakelijke kansen.

 

 • Visioenen en dromen over verdroogd maïs gaan over het ervaren van teleurstellingen, tegenslag en armoede die je moeilijk te boven komt. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van dat wat je had en dat wat je bewust als basis hebt bewaard voor de toekomst. 

 

 

 

Melk 

Dromen en visioenen over melk vertellen je over het moederlijke instinct en liefde, en mogelijkheid tot groei en ontwikkelingen. Een andere uitleg is mensenkennis maar ook vriendelijkheid, gezondheid en mededogen voor nieuwe kennissen. Daarnaast staat de melk in verbinding met je hele wezen, je menselijke lichaam, je botten en beenderen, hierna kan de droom ook refereren, de basis van alles, de bron, het begin.

 

 • Melk dromen staan voor energie, de batterij, kracht en verbinding met je vrouwelijke trilling of vrouwelijke verbinding.  

 

 • Dromen en visioenen over het drinken van melk vertelt je over huiselijk geluk, voeding en innerlijke groei en innerlijke en geestelijke ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat je verloren vriendschappen en relaties nieuw leven in wilt blazen, je wilt misschien banden aanhalen.

 

 • Visioenen en dromen over het morsen van melk duiden op enige vorm van tegenslag ervaren, verlies, geen vertrouwen en kansen missen. Een andere uitleg is ongenoegen, tijdelijke teleurstellingen, ongeluk en slechte verzorging.

 

 • Het verslikken in melk in je droom of visioen vertelt je dat je je beklemd en tegengewerkt voelt. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je beschermd wordt, er wordt teveel op je gelet, en je denkt teveel na over de vraag of je de juiste keuzes maakt.

 

 • Zure of bedorven melk in je droom of visioen vertelt je dat zelfs kleine problemen grote zorgen kunnen geven. Een andere uitleg is dat zure melk vertelt dat je het gevoel hebt overal achteraan te lopen, je bent altijd net te laat, net over tijd en daardoor wacht je te lang met het maken van keuzes in je leven. 

 

 

 


Pannenkoeken, Poffertjes

Dromen of visioenen over het zien van pannenkoeken of poffertjes vertellen je over luxe en plezier in je dromen, wensen, ideeën en het leven zelf, maar ook in ondernemingen en werkzaamheden. Een andere uitleg is dat je succes wilt behalen in alles wat je nu wilt realiseren.

 

 • Dromen en visioenen over het bakken van pannenkoeken of poffertjes duiden op bewustwording dat eenvoudige dingen belangrijk zijn en luxe en rijkdom niet vanzelfsprekend. Een andere uitleg is het vinden van huiselijk geluk, gezondheid, tijd en mogelijkheden die dicht bij je hart liggen.

 

 • Nog een andere uitleg is dat het gebruiken van je creativiteit en je ware gevoelens zorgen voor oplossingen. Een andere uitleg is dat je familie, warmte en huiselijke kringen aandacht behoeven, dit kan zowel positief als negatief worden uitgelegd.

 

 • Visioenen of dromen over het eten van pannenkoeken en poffertjes duiden op voldoening in de huidige situatie van je leven.

 

Pasta, Spaghetti

Dromen of visioenen over pasta of allerlei pasta-varianten vertellen je over ongebruikelijke eetlust, en sterke verlangens dingen te veranderen en aan te pakken. Een andere uitleg is dat je meer zelfdiscipline nodig hebt om dingen af te ronden in je leven.  Een alternatieve uitleg is dat pasta staat voor basisvoedsel; de basis van de start van nieuwe kansen in het leven.

 

 

Pompoen 

Dromen en visioenen over een pompoen weerspiegelen terugtrekken, naar binnen keren en rustige periode van voor jezelf zorgen en aandacht schenken aan jezelf. De buitenwereld afsluiten, overgevoeligheid, hsp, Nieuwe Tijdskind en beschermlaagjes, muurtjes en hard van buiten zacht van binnen.

 

 • De zaadjes zijn geplant, veilig, beschermd en nu neem je de tijd om een pas op de plaats te maken. Een andere uitleg is de behoefte aan genegenheid, warmte en nieuwe energie of een nieuwe situatie.
 • Als alternatieve uitleg is dat de pompoen een nieuwe situatie vertegenwoordigd, rond de herfst komt er een andere energie naar je toe. Nog een andere uitleg is dat de pompoen een basis behoefte, succes en innerlijke voeding vertegenwoordigd die je nodig hebt in de situatie en/of leven waarin je zit.   
 • Een spirituele uitleg is dat de zaadjes van de pompoen de familie banden, energetische connecties, banden en karma weerspiegeld. De zaadjes, draden van het leven hebben de aandacht nodig en/of dat je mag er mee gaan werken. Vorig leven en oude wonden worden blootgelegd, nu is het de juiste tijd om jezelf terug te trekken alles te verwerken. 

 

 

 

 

Pruim 

Dromen of visioenen over pruimen vertellen je dat je nieuwe ontwikkelingen en geluk tegemoet gaat, maar meestal is dit niet van lange duur. Een andere uitleg is dat de pruim je verbetering van gezondheid aangeeft, mits je natuurlijk voorzichtig omgaat met je nieuw verworven kennis, spullen en mogelijkheden.

 

 • De pit van de pruim in je droom of visioen vertelt je dat de kans op vruchtbaarheid groot is, maar ook het planten, verzorgen en oogsten van je plannen, wensen en mogelijkheden.

 

 • Het eten van pruimen in je droom en visioen vertelt je dat je plezier hebt in je leven, in een situatie en in je omgeving. Een andere uitleg is dat je bewust een einde wilt maken aan iets wat niet gezond is, je duwt als het ware de oude pijnen en verdriet je lichaam uit.

 

 • Dromen of visioenen over het plukken van pruimen vertellen je dat je het doel zult bereiken, je wensen komen naar je toe. Een andere uitleg is dat plezierige omstandigheden snel overslaan naar negatieve emoties, of angst om het verleden los te laten, en het gevoel te falen. Je hebt het gevoel niet dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

 

 • Dromen of visioenen over onrijpe pruimen vertellen je dat je last hebt van persoonlijke, en vooral emotionele en geestelijke tegenslagen. Een andere uitleg is het nog niet klaar zijn met het verleden, je project, wens of droom heeft nog niet voldoende aandacht gekregen, maar toch wil je het afdwingen om de ongezonde situatie los te laten met alle gevolgen van dien.

 

 • Rotte pruimen in je droom of visioen vertellen je over tegenslag, het niet voldoen aan je verwachtingen, maar ook de bewustwording dat je de problemen moet erkennen. Een andere uitleg is dat je te lang hebt gewacht met plukken van je vruchtbare kansen en nu word je je ervan bewust dat je te laat bent.

 

 


Rijst

Dromen of visioenen over rijst vertellen je de over basis van het leven; maar ook over aarde, en begin van het leven, de basis van onze voeding. De basis van de start van een nieuwe kans in het leven en het begin van succes, voorspoed, geluk, vruchtbaarheid en hechte vriendschappen zijn op komst.

 

 • Dromen of visioenen over het eten van rijst vertellen je over geluk en rust in het huishouden, maar ook eenvoudige tevredenheid. Je bent begonnen aan nieuwe plannen, wensen, ideeën en je bent je ervan bewust dat je er aandacht aan moet besteden. Rijst koken in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van plezier in het leven, maar ook dat nieuwe veranderingen en verantwoordelijkheden je kant opkomen.

 

 

Sinaasappel

Dromen of visioenen over de sinaasappel vertellen je over vruchtbaarheid, gezondheid en misschien wel gunstige ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat de sinaasappel de vrouwelijke borsten vertegenwoordigt en daarom ook een uitleg mag krijgen die seksuele, en sensuele verlangens opwekt. Een andere uitleg is dat je de sinaasappel kunt zien als je huid, een lekkere dikke schil vertelt dat je tegen een stootje kunt, een dunne schil vertelt dan ook dat je niet goed in je vel zit, en dat je zeker niet tegen kritiek of problemen kunt.

 

 • Dromen en visioenen over het zien van een sinaasappelboom vertellen je dat je hebt gezaaid, geplant en verzorgd en nu is het tijd om succesvol te oogsten; de ontwikkelingen zijn je gunstig gezind.

 

 • Visioenen of dromen over het eten van een sinaasappel vertellen je dat je je zorgen maakt over ziekte, vriendschappen en zakelijke transacties, het ligt aan de rijpheid van de sinaasappel hoe lang de problemen aan zullen houden.

 

 • Het zien van een sinaasappelschil in je droom of visioen vertelt je dat er een einde komt aan een periode, dat je bewust je oude jasje af doet.

 

 

 

 

Sla, Salade

Dromen of visioenen over sla en salade vertellen je dat je verlangen naar de natuur groot is, een andere uitleg is dat je bewust met je voeding omgaat, en het kan ook verwijzen naar je gezondheid, zowel positief als negatief, en dan vooral naar het innerlijke.

 

 • Het eten van sla in je droom of visioen vertelt je over de innerlijke, geestelijke gezondheid die in kleine dingen zit, de basis van het leven is heel erg mooi mits je er natuurlijk wel aandacht aan schenkt.

 

 • Dromen of visioenen over het zaaien en oogsten van sla vertellen je dat je aandacht hebt gegeven aan je natuurlijke, misschien wilde kant van je karakter en dat je zeker en succesvol gaat oogsten. Al moet je niet vergeten dat alleen sla niet voor heel veel financiële draagkracht gaat zorgen.

 

 • Het eten van een salade in je droom of visioen vertelt je dat je gevoelens moet durven uiten en moet proberen om meer positief over je leven na te denken zodat je kunt groeien en bloeien.

 

 

 

Slagroom, Room

Dromen of visioenen over slagroom, room vertellen je over positieve veranderingen in je leven; luxe en financiële verbeteringen komen je kant op. Een andere uitleg is dat slagroom ook kan staan voor overmaat, teveel verwachtingen die tegen kunnen vallen. 

 

 • Zure room in je droom of visioen vertelt je, dat er positieve dingen in je leven komen die het net wat leuker en luxer maken; maar dat je er twijfels bij hebt. Dromen en Visioenen over zure room gaan ook over het gevoel hebben dingen niet onder controle te hebben; misschien ervaar je het gevoel over tijd zijn. Een andere uitleg is dat er dingen zijn die niet  lopen zoals je had gedroomd of gewenst. 

 

Snack, Friet, Patat

Dromen of visioenen over een frietkot, patatzaak, snackbar vertellen je dat je gelukkig bent in een relatie, je bent tevreden met een situatie of met je leven. Een andere uitleg is dat eten staat voor de basisbehoefte in het leven, je hebt de vruchten geplant, verzorgd en nu kun je oogsten.

 

 • Echter is de snackbar, frietkot, patatzaak, een ongezonde of minder goede manier van basis behoefte. Je hebt behoefte aan dingen die niet het beste bij je naar boven halen en/of je wilt een andere manier onderzoeken om met je plannen en wensen door te gaan. Out of the box denken en andere mogelijkheden zoeken.

 

 • Eet je in een vette, vieze, snackbar, frietkot, patatzaak dan vertelt het je over de manier waarop je op dit moment in het leven staat. Ongezond of de behoefte aan vet, en gemakzucht, lui en niet vooruit te branden. Als het ware voel je je niet en/of zit je niet lekker in je vel.

 

 • Nog een andere uitleg is dat de snackbar, frietkot, patatzaak een verwijzing is naar allergie, overgevoeligheid en oppassen met eten. Overgewicht en bewustwording van het feit dat jezelf verantwoordelijk ben voor welke situatie dan ook. 

 

Snoep

Dromen of visioenen over snoepen vertellen je over vreugde en speciale onverwachte dingen in het leven die je jezelf geeft of krijgt vanuit een onverwachte hoek. Een andere uitleg is dat snoep sensuele verlangens oproept. Ook verboden genot en mateloosheid komen kijken bij snoepen. Nog een andere uitleg is dat je een ongezonde situatie ervaart, verlangens naar meer, verslavingen, twijfels en gevoelens die je niet de baas kunt.

 

 • Drop in je droom of visioen vertelt je over vreugde en seksuele verlangens, maar ook genezing van je geestelijke en lichamelijk wonden. Een andere uitleg is dat oude pijnen, verdriet, emoties, problemen en gevoelens worden weggezogen en worden verwijderd uit je leven. Nog een andere uitleg is dat je je ervan bewust bent dat er een nieuwe periode in je leven komt.

 

 • Dromen of visioenen over een zak snoepgoed of strooigoed vertelt je dat je teveel van je zelf weggeeft zonder dat je daar iets voor terug krijgt. Een andere uitleg is dat je op dit moment kleine veranderingen aan het doorvoeren bent, in de hoop mensen voor je te winnen. Nog een andere uitleg is het ervaren van een ongezonde situatie, verlangens naar meer, verslavingen en twijfels, gevoelens die je niet de baas kunt.

 

 

 

Soep

Dromen of visioenen over soep vertellen je over de basisbehoefte van je leven, maar ook over comfort, reinigen en genezen van je lichamelijk en geestelijke gesteldheid. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je moet zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Nog een andere uitleg is dat je je bewust bent van de innerlijke reiniging die je nodig hebt, schoonmaken, opruimen en vooral innerlijke en geestelijke genezing.

 

 

 

 

Suiker

Als je droomt of een visioen hebt over suiker vertelt dit je over de pleziertjes en de grapjes die je jezelf ontzegt in je leven. Je mag af en toe best eens toegeven aan je verlangens zonder over de gevolgen na te denken. Een andere uitleg voor suiker is dat je dingen door een roze bril ziet, en overal een schepje romantiek bij wilt denken. Een alternatieve uitleg voor suiker is dat het een voedingsbron is voor een gezond lichaam; en een samenwerking tussen de ziel en geest, mannelijke en vrouwelijke energie, het geeft dus aan, dat er aandacht nodig is voor de samenwerking.