• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

0 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer nul vertelt je over onzekerheid, schaamte en onkunde. Een andere uitleg is, het ervaren van seksuele driften en behoefte op seksueel gebied. Een andere uitleg is, dat de nul de oneindige cyclus vertegenwoordigt, dat waar geen einde aankomt. Hoe meer nullen in je droom of visioen verschijnen hoe groter de te verwerken overwinningen, activiteiten en driften.

 

 

1 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer één vertelt je, dat je een leider, enkeling, pionier bent. Een andere uitleg is het ervaren van gedrevenheid, onafhankelijkheid en persoonlijke overwinningen. Je bent een assertief, kracht en intuïtief persoon. De één staat ook voor daadkracht, en recht door zee zijn, wat je veel kan brengen. Het kan ook zijn dat je andere mensen altijd voor bent, je wilt altijd snel vooruit. Ook symboliseert het getal één het nieuwe begin, inspiratie en niet en niet te vergeten creativiteit.

 

 

 

2 Dromen en Visioenen

Dromen of visioenen over het cijfer twee vertellen je over vrouwelijkheid, emoties, vrede, aanpassing. Een andere uitleg is rechtvaardigheid en zakelijkheid. Meditatie, en spiritualiteit en je eigen meningen vormen horen bij twee.

 • De twee is ook het cijfer van delen, emoties, relaties, gezelschap, liefde en analyseren.
 • Twee dromen en visioenen vertellen je over de obstakels in je leven die je moeten overwinnen en uitzoeken.
 • Nummer 2 is  geladen met diplomatie, harmonie, intuïtie, service, ontvankelijkheid en liefde.
 • Een aanvulling hierop is de verbinding met met relaties, tweelingzielen, gelijkgestemde en natuurlijk ook geloof en vertrouwen, het universum en je gidsen, helpers enzovoorts.
 • Daarnaast kun je 2 dromen signalen ook zien als het antwoord op je gebeden.

 

 

 

3 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer drie duidt op geestelijke verbreding van je rijkdom, vol met ideeën en mogelijkheden zien. Het getal drie is een van de meest magische getallen die er zijn. Alles wat je iemand geeft, ontvang je drie keer terug of je ervaart de kracht van de drie als symbolisch element. Een andere uitleg is, de wereldreiziger, spiritueel en paranormaal ingesteld zijn. Ook kun je er bij de drie van uitgaan, dat de droom of visioen een mannelijke lading heeft; je mannelijke energie is duidelijk aanwezig.

 

 

 

4 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer vier vertelt je over stabiel en gezond verstand, orde, soberheid, bekwaamheid. Een andere uitleg is praktische gedachte en ideeën, maar ook loyaal en met gemak projecten organiseren. Nog een andere uitleg is dat het getal vier je vertelt dat je goed voorbereid bent, je wilt veranderen en je aanpassen. Je vindt een goed balans, logica en emoties zijn in evenwicht. Een belangrijke uitleg is, de vier jaargetijden, de vier windrichtingen, de vier delen van een dag: ochtend, middag, avond en nacht.

 

 

5 Dromen en Visioenen

Dromen of visioenen over het cijfer vijf vertellen je over vrijheid, risico, openheid, visie, veelzijdigheid en het op zoek gaan naar avontuur. Een andere uitleg is dat de vijf veel invloed heeft op vernieuwing, en vooruitstrevend willen zijn. Je wilt je leven in balans brengen, maar ook het verduidelijken van je diepe verborgen behoeftes en verlangens.

 

 

 

6 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer zes vertelt je over liefde, harmonie, medeleven, bescherming en wijsheid. De zes geeft aan de je het hart mag volgen, je neemt beslissingen vanuit je hart, je ware ik. Een andere uitleg is het ervaren van evenwichtigheid, genezing. Je hebt strijd geleverd tegen obstakels, problemen, tegenslag en het kwade. Nog een andere uitleg is aardse liefde en geluk in de liefde en nieuwe kansen.

 

 

 

 

7 Dromen en Visioenen

Dromen of visioenen over het cijfer zeven vertellen je over wijsheid, maar ook begrip, leergierig en spiritueel zijn. Een andere uitleg is nadenken, eenzaamheid, en niet te vergeten meditatie. Het cijfer zeven vertelt je ook dat je moeite hebt met aanpassen en liever vlucht dan blijft hangen in een situatie. Nog een andere uitleg is dat voltooien wil zeggen op eenzame hoogte staan. Een belangrijke uitleg is dat zeven de cyclus van het leven en je lichaam vertegenwoordigt, de zeven dagen van de week, de regenboog die uit zeven kleuren bestaat.

 

  

8 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het cijfer acht vertelt je over het oordelen, over de rechter en/of over gerechtigheid. Een andere uitleg is: geld, materiële zaken, kracht en organisatietalent. Een belangrijke uitleg is de beweging van het leven, project, wens, situatie, doel en de cyclus van het leven.

 • De acht vertelt je, over het ervaren van twist, twijfels, keuzes maken.
 • Maar ook het balans, balanceren, afwegen, vervulling en voldoening en zingeving zoeken. 
 • Een alternatieve uitleg is het ervaren van oneindigheid, en overwinning op geestelijke, emotionele en lichamelijke ziekte. 

 

 

 

 

9 Dromen en Visioenen

Dromen en visioenen over het cijfer negen vertellen je over het zien van de mogelijkheid om te kunnen vergeven. Loslaten, mededogen, perfectie, goddelijke krachten, inzet, universele moed, impulsiviteit en openhartigheid. Een andere uitleg is barmhartig, spiritualiteit, romantische gedachten en wensen koesteren. De negen is het symbool van perfecte en volledige harmonie, drie keer drie is negen. Een andere belangrijke uitleg is de wedergeboorte en nieuwe ontwikkelingen.

 

 

 

 

10 Dromen en Visioenen

Dromen en visioenen over het getal tien staan voor de moeilijke combinatie tussen de cijfers één en nul, het vertelt je aandacht te schenken aan alles dat veranderd en aangepast kan worden in je leven. Het ervaren van iets onverwachts. Een andere uitleg is eenzaamheid of perfectie willen hebben. Nog een andere uitleg is het bewuster ondernemen, veranderen van baan of werkgever, alles wat met werk en arbeid te maken heeft.

 

 

 

 

11 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het getal elf geeft een bijzondere combinatie aan tussen één en één. Het kan gezien worden als het tweelingzielen getal, dualiteit, gelijkgestemde, dubbele ervaringen. Maar ook het signalen ontvangen getal vanuit je gidsen, helpers, ondersteuners, universum enzovoorts.

 • Een andere belangrijke uitleg is die van een negatieve ervaring die je hebt gehad, tussen bijvoorbeeld wit en zwart, keuzes maken enzovoorts. 
 • Je kunt last hebben van obstakels, moeilijkheden, inspanning en lichamelijk zware arbeid. Een andere uitleg is het ervaren van innerlijke tweestrijd en twijfels.
 • Een andere belangrijke uitleg is het positief ervaren van een relatie, liefde, een romance tussen twee mensen of de overwinning tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.  

 

     

 

12 Dromen en Visioenen

Een droom of visioen over het getal twaalf vertelt je over zelfopoffering, moeilijkheden, maar ook het nieuwe begin, je doel bereiken door iets op te geven. Je hebt te lang gewacht en dat wat je wilde is aan je voorbij gegaan. Dromen en visioenen over dat de klok twaalf uur slaat, vertellen je dat er een moeilijke periode aanbreekt.