• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Parel

Een parel in je droom of visioen vertelt je iets over emoties, gevoelens en vorige levens. De parel staat in verbinding met de baarmoeder van het leven en de geboorte van iets nieuws. Daarnaast verbind de parel je met zowel de gevoelens, verdriet, pijn, verleden als met de heling en genezing van oude wonden.

 • Dromen en visioenen waarin parels voorkomen geven een boodschap dat je dieper naar de bron van alles mag kijken, dat je je innerlijke kracht bon mag vinden- je bezit meer kracht dan je nu denkt. Daarnaast vertelt een droom of visioen over de parel je de verbinding met het hogere in jezelf, de energietrilling van het universum en de hoge spirituele doelen.

 

 • Parels in dromen vertellen je heel veel over het innerlijke reinigen en genezen. Daarnaast geeft een pareldroom je ook inzicht in de baarmoeder van je hele wezen, je leven; vorig leven en de cradle of life dromen. Open je hart en laat de parels je leven dromend verrijken. 

 

 

 

Pyriet

De pyriet in je droom of visioen vertelt je over de manier waarop je in een situatie staat; het vertegenwoordigd het innerlijke krachtige vuur dat brand. Een andere uitleg is het ervaren van activatie en innerlijke reiniging. Een alternatief is dat je je jezelf meer bewust mag worden van je innerlijke kracht, innerlijke vuur en dat jezelf de activatie in handen hebt.  

 

 • Nog een andere uitleg is enthousiasme en plezier in je leven toelaten en ervaren. Daarnaast verlicht het angst en stress waardoor je meer in balans komt. En nog een heel erg belangrijk element is dat je wordt beschermd tegen negativiteit en ongewenste energie.  

 

 • Een aanvullende droomverklaring is dat de pyriet staat voor geluk, het maakt je vrolijk, sterk en zelfverzekerd.  In de droomwereld maakt het je bewust van de aardende werking en met beide benen op de droomgrond staan. Het bevorderd je zelfkennis, inzichten in je droom of visioenenwereld, je verbindingen met het spiritueel, spirit, het universum en/of dat waarmee je een verbinding hebt.  Het is verbonden met je 1e chakra basis (manifestatie), 5e chakra keel (ordenen & creëren) 

 

 • Groot voordeel van Pyriet is de kracht die het zijn beheerder geeft. Het geeft zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en misschien nog wel fijner de mogelijkheid om achter façades te kijken, de werkelijke bedoelingen te zien. Ook bevordert het diplomatie.

 

 • Angst, frustratie en minderwaardige gevoelens hebben allen baat bij de krachtige edelsteen. Vooral mannen met zelfvertrouwen problemen kunnen de steen goed hebben. Voor mannen met een groot ego en veel zelfvertrouwen (macho’s) kan de steen echter ook te sterk zijn en agressieve gevoelens losmaken. Onderdanige vrouwen leren de dienstbaarheid van zich afzetten.

 

  

 

 

Robijn

Een droom of visioen over een robijn vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, je ervaart iets groots, succesvols, krachtigs en je kunt rijkdom verwachten. Een andere uitleg is dat de robijn ook een jaloerse reactie kan vertegenwoordigen, of dat je afgunst kunt verwachten omdat je nu eenmaal een hoge vlucht maakt in je leven die andere mensen ook graag zouden willen.

 

 

 

Rozenkwarts

Dromen en visioenen over de Rozenkwarts vertelt je over het helen en genezen van de vrouwelijke aspecten, liefde en genegenheid. Daarnaast zorgt de rozenkwarts ook voor een zachte overgang en transformatie. Een andere uitleg is dat de rozenkwarts een verbinding met het universum vertegenwoordigd op een positieve manier.

 

 • De rozenkwarts daagt je uit om de onderliggende oorzaken, problemen naar boven te laten komen. Je ervaart inspiratie en het vermogen om nieuwe dingen aan te trekken in je leven. Rozenkwarts  dromen helpt je bij het beter dromen, zachter inslapen (doorslapen) en natuurlijk een zachte verbinding ervaren met je hart, je bron, je basis.   

 

 • Dromen waarin rozenkwarts voorkomt beschermd je tegen schadelijke stralingsenergie van computers en mobieltjes, en harde omgevingsenergie. (als het ware ervaar je de bewustwording van de ongezonde energie en trilling) van je omgeving. 

 

 • Een aanvullende uitleg is dat de rozenkwarts dromen en visioenen je helpen met zelfliefde, genegenheid en het openen van je hartchakra, je innerlijke pure zelf. De rozenkwarts dromen en visioenen is de belangrijkste helper en ondersteuner op het gebied van slapen, nachtmerries, angsten, slaapkamerangst enzovoorts die je aan het overwinnen bent en/of waarmee je dus in je waakbestaan aan de slag mag gaan.  

   

 

 

Saffier

Een droom of visioen over een saffier vertelt je iets over de manier waarop je in het leven staat en waarin je vrouwelijk energie duidelijk aanwezig is of moet zijn. Misschien neem je een onverwacht succesvolle gok waarin je veel rijkdom en geluk kunt verwachten. Een andere uitleg is dat de saffier een negatieve druk uitoefent op je balans in je relatie of je leven en dat je moeilijkheden kunt verwachten, in je leven of in relaties.

 

 

 

Smaragd

Dromen of visioenen over een smaragd vertelt je over het zuiveren, krachtig kunt zijn zodat je je ware zelf kunt ontdekken. Een ander uitleg is dat smaragd ook een andere innerlijke onverwachte kant van jezelf laat zien; misschien nogal vol van zichzelf en heel erg krachtig, dit kan zowel positief als negatief worden uitgelegd.

 

 

 

 

Tin

Een droom of een visioen over tin vertelt je over de mentale en intellectuele groei die je doormaakt in je leven. Een andere uitleg is dat je de horizon aan het verbreden bent, je staat open voor nieuwe ervaringen in het leven. Een alternatieve uitleg is dat tin betekent dat je het met geduld en oefenen goed gaat afronden en afmaken.

 

 

 

 

Toermalijn

Toermalijn in je droom of visioen vertelt je over de manier waarop je op aarde staat, de toermalijn vraagt je om te aarde, een basis te vinden en daagt je uit om als het ware op je eigen billen te gaan zitten ongeacht de situatie waarin je zit. De toermalijn droom verbind je zowel met je donkere innerlijke eigenschappen ( demonen) en je leuke (zuivere witte) eigenschappen.

 

 • Met andere woorden het is niet wit of zwart het is grijs. Elke kleurlaag die zichtbaar is in de droom weerspiegeld de levenslagen (zielslagen), aura verbinding, je zielsverbinding en hoe je als het ware in elkaar zit en/of hoe de diepste kernen van je hele wezen met elkaar mee bewegen.  

 

 • De toermalijn dromen en visioenen helpen je bij verstoringen van buiten af- je blokkeert als het ware alles wat niet meer nodig is en/of wat niet tot je eigen energie behoort. Een andere uitleg is dat je op dit moment versterkt wordt door de nieuwe energiestroom vanuit het universum. Je gaat als het ware beter in je kracht staan en je brengt je hart (chakra)  in balans.

 

 • Let goed op welke kleur de toermalijn is dit vertelt je heel veel over de manier waarop je droom kunt verklaren en/of hoe je de droom ervaart, positief of negatief. Daarnaast zijn er heel veel verschillende kleur en kleurcombinaties of kleurlagen van deze prachtige steen te vinden, let dan ook goed op droom of visioenwereld hierin kan de toermalijn verschillende kleuren hebben elke laag, groef heeft een zielslaag als weerspiegeling 

 

 • Zwarte Toermalijn  Blokkades en zelfs vervloekingen uit vorige levens, familie lijn of dit leven hebben een grote invloed op ons dagelijks leven. Vaak weten we niet eens dat ze er zijn.  Zwarte Toermalijn haalt de herinnering aan deze gebeurtenissen naar boven en bestrijd de donkere energie die ze achterlaten.
 • Het zwarte kristal heeft een enorme licht capaciteit in zich. Donker is immers enkel een enorme concentratie van wit licht. Door dit licht helpt de steen om zelfs onder de donkerste omstandigheden in het licht te blijven staan. Negatieve mensen om je heen? Ook dan helpt de steen om in de eigen energie te blijven en niet vermoeid te raken door je omgeving. Handig is ook de hang naar planten en bloemen van toermalijn. Leg de steen bij de plant en hij bevordert groei en beschermt tegen ongedierte.

 

 

 

 

 

Turkoois

Turkoois in je droom of visioen vertelt je iets over het ervaren van bescherming en ondersteuning vanuit het universum. Daarnaast vertelt het turkoois ook de verbinding met de diepere emoties en gevoelens. Je mag je gaan uiten en dingen gaan loslaten die je tot nu toe hebben beperkt.

 

 • Dromen en visioenen over turkoois vertellen je balans mag gaan aantrekken of creëren, het negatieve los laten zodat het positieve in je leven kan komen.
 • Lichamelijk aandachtspunten worden duidelijk en luister goed naar je lichaam door goed voor jezelf te zorgen, op te komen voor jezelf en rust te nemen etc. Nog een andere uitleg is de behoefte tot spirituele groei en ontwikkeling en de verbinding ervaren met het universum.

 

   

 

Tijgeroog

De tijgeroog droom en visioen geeft bescherming en ondersteuning vanuit het hiernamaals aan.  Tijgeroog dromen en visioenen kunnen daarnaast ook als dubbel worden ervaren; aan de ene kant kan het verwijzen naar het bescherming ervaren tegen het boze oog, tegenslag, ongewenste energie, tegenstanders hebben en onheil.

 

 • Terwijl aan de andere kant de tijgeroog kan worden ervaren als  het openen van vastgelopen ervaringen in het leven.
 • Luister goed naar je persoonlijk gevoel wat er van toepassing is tijdens het dromen. Eén ding is zeker je wordt ondersteund door het universum in deze situatie ongeacht wat er in het verleden is gebeurt- nu komen er andere situatie naar je toe. De droom of visioen over de tijgeroog geeft zelfvertrouwen en verzacht alle oude omstandigheden. Geeft je de mogelijkheid om weer vrijuit te spreken en je mening te delen.

 

 

 

 

Seleniet

Seleniet dromen en visioenen zorgt voor deblokkering van alles wat je tot nu toe heeft bezig gehouden. Seleniet staat diep in verbinding met het universum en alles wat energetische stroomt. De seleniet brengt als het ware via je dromen verkoeling en genezing zodat de emoties, gevoelens meegenomen kunnen worden met de nieuwe stroom van energie. Je ervaart helderheid, inzicht en bewustzijn als seleniet in je droom of visioen verschijnt.

 

 

 

Zilver

Een droom of visioen over zilver vertelt je over de oneindigheid en reinheid en voorspoed in je leven. Ook het ervaren van het licht in je leven en liefde in alle mensen. Het ervaren van het bovennatuurlijke aspect van het hiernamaals is hier aanwezig.

 

 • Een andere uitleg is, dat je de situatie vanuit een ander aspect bekijkt en met nieuwe moed betreedt. Ook weerspiegelt het ervaren van licht in je leven en liefde in alle mensen.
 • En natuurlijk het bovennatuurlijke aspect van het hiernamaals is hier aanwezig. Een andere uitleg is, dat je de situatie vanuit een ander aspect bekijkt en met nieuwe moed betreedt. Een belangrijke uitleg is dat er iets is dat vanaf nu oneindig door je leven gaat, voorspoed wat niet meer verbroken kan woorden.

 

 

 

Zink

Dromen of visioenen over zink vertellen je over wensen, dromen, ideeën en doelstellingen een positieve en energieke vernieuwing ondergaan. Een andere uitleg is, het verkrijgen van grip en controle op de situatie, obstakels en problemen.

 • Een droom of visioen waarin je zink proeft duidt op tekorten in je leven. Een tekort aan essentiële vitamine of mineralen, of een tekort aan mogelijkheden, kennis, tijd en inzicht. Een andere uitleg is, het ervaren van kracht en sterk zijn in een situatie die je niet de baas kon worden.