• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Amethist

Dromen en visioenen over een amethist vertellen over je innerlijke groei, je spirituele balans vinden en mogelijkheden tot inzicht door je krachtig op te stellen. Een ander uitleg is dat de amethist de onzuivere, moeilijke situatie onder controle krijgt en overwint. 

 

 • Het dragen van een ring met een amethist vertelt je de oneindige cyclus van het leven die spirituele groei veroorzaakt en daardoor vele mogelijkheden en inzichten brengt. Er komt een einde aan een moeilijke en pijnlijke periode, succes komt jouw kant op. 

 

 • Amethist is een purperkleurig kwartskristal die spirituele eigenschappen bezitten, die de verbinding aanraakt met de dromen en visioenen wereld - intuïtie, je hart, je ziel, je bron en je basis!. 

 

 • Zie je een Amethist in je dromen of visioenen dan kun je dit koppelen met de roep naar ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. In de edelstenenwereld staan ze bekend als de edelstenen die een brug vormen tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.  

 

 

Aura Kwarts

Dromen waarin de Aura kwarts voorkomt vertelt je iets over het lichaam, ziel en geest te zuiveren of te balanceren en voor het uitlijnen van alle chakra's.  Deze aura kwarts helpt je noodzakelijke droom veranderingen door te voeren en daardoor je patronen en overtuigingen te doorbreken. Helpt je ook de schoonheid in het dagelijks leven weer te waarderen. 

   

 • Aura kwarts is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura. De steen reinigt niet alleen de aura maar vermindert ook gaten in het energieveld (veroorzaakt door bijvoorbeeld traumatische ervaringen, ernstige psychische stoornissen en verslavingen). Aqua aura kwarts beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele of psychische aanvallen en dan voortijdens je droomwereld.

  

 

Aquamarijn

Dromen en visioenen waarin aquamarijn voorkomt vertelt je over het accepteren van bescherming terwijl je op een innerlijke of spirituele reis bent. Het kan zijn dat de aquamarijn je uitdaagt vertrouwen te hebben terwijl de veranderingen plaats vinden in je leven. Een andere uitleg is dat dromen en visioen waarin aquamarijn voorkomt gaan over optimisme, creatieve expressie, unieke gave vinden en gebruiken.

 • Een alternatieve uitleg is dat de aquamarijn verschijnt als er sprake is van tegenslag, emoties die je niet te baas bent, en tegenwerking vanuit hogere machten. 

 

 

 

 

 

Bergkristal

Dromen of visioenen over een bergkristal vertellen je dat je intenties zuiver zijn, dat je de situatie eerlijk en open benadert. Het kan ook zijn dat de toekomst er zeer rooskleurig voor je uit ziet, er dienen zich nieuwe en goede kansen aan.

 • Een andere uitleg is dat je meer met je beide benen op aarde mag blijven staan en meer verbinding maakt met het universum, hiernamaals of met dat waarmee je in verbinding staat.
 • Het kan ook zijn dat het zweverige uit je leven is verdwenen en dat er weer balans is ontstaan en dat je juist heel sterk en goed op aarde aanwezig bent.

 

 • Bergkristal staat ook voor het oneindige en zuivere verbinding met het hiernamaals, gidsen, helpers, het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat maar ook met je geliefde en zielsverbinding. Een andere uitleg is bescherming en healing, genezing ervaren vanuit de kern van je ziel, je bron en je basis.  
 • Een ring met een bergkristal in je droom of visioen vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, die je open en zuiver benadert en daardoor een goede en rooskleurige toekomst voor jezelf creëert. De oneindige en zuivere verbinding met het universum, hiernamaals en met dat waarmee je in verbinding staat, maar ook met je geliefde en zielsverbinding.

 

 

  

Diamant

Een droom of visioen over een diamant vertelt je over de oneindige cyclus van het leven, misschien dat je iets zuivers, rijkdom of succes, kunt verwachten, maar je hebt er vooral zelf veel invloed op. De diamant is ook de spiegel van het leven, het geeft een reflectie van je ware zelf weer.

 • Of de reflectie die je wilt zijn maar niet bent, omdat je niet de juiste mogelijkheden of middelen hebt gevonden. Een andere uitleg is dat je in het bezit bent van erkenning vanuit het hiernamaals, gidsen, helpers, het universum en/of dat waarmee je in verbinding staat maar ook met je geliefde en zielsverbinding.  

 

  

Calciet

Calciet dromen activeren en stimuleren je lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling.  De prachtige Calciet werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed.  Het verbind je met het gevoel en je verstand zo ook in je droomwereld., Het kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust in je droomwereld maar ook in je slaapkamer of tijdens je meditatie.

 • Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen en dan vooral reinigen en opruimen van ongezonde droom of visioen en slaapenergie/trilling. Fysiek stimuleert het de stofwisseling en het immuunsysteem en bevordert groei in kinderen.
 • Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, de gewrichten en stimuleert de calciumopname. Blauwe calciet werkt in op het keel chakra (5e). 

 

 

 

Citrien

Dromen en visioenen over citrien vertelt je over het koesteren van warmte, genegenheid en geborgenheid. Maar vooral rust en innerlijke vrede zijn de sleutelwoorden voor dromen en visoenen waarin citrien voorkomen. Een andere uitleg is dat de citrien je meer zelfvertrouwen komt brengen en/of dat je hiernaar opzoek bent.

 • Een alternatieve uitleg is dat je verlangt naar een zonnige oplossing of een zonnig moment in je leven en situatie, verstevigen van de onzekere situatie, balans vinden en ondersteuning vanuit het universum krijgen. 

 

   

 

Goud

Goud in dromen en visioenen betekent liefde en geluk ervaren, maar ook het misleiden, en misbruik. Een andere uitleg is overwinning, succes, rijkdom, een huwelijk tussen twee mensen, maar ook een innerlijk huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

Een nog een andere droom en visioen uitleg van goud is dat je tot rust komt en dat je de balans ervaart tussen geven en nemen, inkomsten en uitgaven. Maar goud vraagt je ook om je rijkdom en dit hoeft niet alleen geld te zijn- Kennis, wijsheid- te delen met andere mensen. 

 

 

 

Kristal, Kristallengrot  

Dromen over kristal vertellen je over zelfreflectie, de spiegel van het leven, je houdt de spiegel voor een situatie of de spiegel voor jezelf. Een andere uitleg is dat een kristal staat voor de spirituele verbinding met het hiernamaals en de engelen, een situatie moet gezuiverd worden en het opruimen van negatieve emoties en energie.

 

 • Nog een andere uitleg is dat het staat voor heelheid en reinheid in een situatie.
 • Dromen over een grot met kristallen vertellen je dat je diep in je ware zelf moet zoeken om jezelf een spiegel van het leven voor te houden.
 • Een ander uitleg is dat je geconfronteerd wordt met een andere donkere kant van je persoonlijkheid of een situatie in je leven waarop je geen zicht hebt. Ook staat het voor de manier van aarde en verbinding maken met het

 

 

Koper

Koper in je droom of visioen vertelt over de helende kracht van het innerlijke gevoel en van de emoties van de mens. Het betekent tevens een stroom van ideeën en informatie die je hebt ontvangen die succesvol kunnen zijn.  

 

 

 

 

Koraal

Dromen en visioenen over koraal staan voor het leven, de levenslijn en passie en het oneindige in je leven. Koraal vertelt je over de verbinding met je emoties, gevoelens en vooral over je innerlijke bloed dat stroomt naar situatie die zowel vruchtbaar zijn als niet vruchtbaar ( ongezond).  Een andere uitleg is dat koraal je uitdaagt, je grenzen opzoekt en je helpt te geloven dat je meer kunt en meer waarde hebt dan je denkt.

 

 

 

Lapis Lazuli

Dromen of visioenen over een Lapis Lazuli vertelt je iets over bescherming en spirituele groeien. De zaadjes die je hebt geplant worden ondersteund en groeien rustig door zonder angst op vertraging of tegenwerking. De Lapis Lazuli, vraagt je om dieper in te gaan op oude gevoelens, emoties en ervaringen.

 

 • Dromen of visioenen over Lapis Lazuli hebben ook een magische lading en kun je vooral denken aan Egypte en de farao’s.
 • Deze dromen en visioenen kunnen dus ook een vorig leven duiding hebben maar dat hoeft niet; het kan ook heel erg goed staan voor een situatie waarin je op dit moment zit in het leven die bescherming nodig heeft- magische invloeden heeft zowel positief als negatief.