• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Buitenland

Als je droomt of een visioen hebt dat je in het buitenland bent duidt dit op overwinning, succes, de onbegrensde mogelijkheden van een reis die je maakt in je leven. Een andere uitleg is onbalans of chaos in je huidige situatie die je niet onder controle hebt, dat je de behoefte hebt aan een nieuwe omgeving en aan je huidige situatie wilt ontsnappen. Een alternatieve uitleg is dat je je horizon wilt verbreden en daarvoor aanpassingen in je leven wilt aanbrengen. 

 

 

 

 

Afrikaanse landen

Dromen en visioenen over Afrikaanse landen geven je spiritualiteit, ontwikkeling, vruchtbaarheid, kennis en wijsheid weer, maar ook warmte en mogelijkheden die je nog moet uitvinden.

 

 

 

Australië

Dromen en visioenen over Australië vertellen je dat je met de stroom mee mag varen, maar je kunt ook het gevoel ervaren van overmoedig en overweldigd zijn. Gezelligheid, warmte en familie zijn belangrijk voor je ontwikkeling en zorgen voor nieuwe inzichten.

 

 


België

Dromen en visioenen over België vertellen je over onduidelijkheid, het maken van keuzes, maar ook over balans vinden in je leven. Een andere uitleg is dat je tot rust komt en eerlijk kunt zijn door aan je eigen ideeën vast te houden, zonder dat je de ander verkeerd beoordeeld.

 

 

Canada

Dromen en visioenen over Canada geven aan dat je sterk en volhardend bent, maar ook een koude benaderingen van je plannen. Een andere uitleg is dat Canada staat voor schoonheid, de natuur en een aardend effect op je lichamelijke gesteldheid; dit zorgt voor ontspannen kansen.

 

 

China

Dromen en visioenen over China vertellen je over spirituele kennis, wijsheid en inzicht. Maar ook medische kennis, betreffende kruiden en oliën en dan vooral gebaseerd op de alternatieve kunst. Een andere uitleg is dat je geen winst of verlies maakt tijdens het realiseren van je dromen en wensen. 

 

 

Denemarken

Dromen en visioenen over Denemarken vertellen over gevoeligheid, eenvoudig leven maar vooral gelukkig en gezond willen leven. Ook vertelt Denemarken het inzicht krijgen en gezondheid ervaren.

 

 

Duitsland

Dromen en visioenen over Duitsland vertellen je dat je keuzes in het verleden hebt gemaakt waarvan je nu de vruchten kunt plukken. De twijfel en tweestrijd heb je achter je gelaten en daardoor is succes verzekerd. Een andere uitleg is dat je niet goed bekend staat om je bescheidenheid door je overmaat van leven.

 

 

 

 

Egypte

Dromen of een visioen over Egypte gaan over magie, het onmogelijke, duisternis, het onbekende, spiritualiteit, angst, geheimen die je met je mee draagt, het verleden, de ontwikkeling die je nu doormaakt of vorige levens. Een andere uitleg is dat Egypte staat voor de verbinding die je kunt ervaren met het hiernamaals, of met de onderwereld, de goden van weleer. Een alternatieve uitleg is kennis en wijsheid, het vermogen om tot een grote hoogte te komen in het leven. Tevens gaat het meestal gepaard met armoede, eenzaamheid en moeilijke toekomst. 

 

 

 

 

Engeland

Dromen en visioenen over Engeland gaan over standvastige vooruitgang, en aristocratie. Een andere uitleg is veiligheid en geborgenheid, maar ook zekerheid en vrouwelijke energie.

 

 

 

Frankrijk

Dromen en visioenen over Frankrijk vertellen je over volharding, vrouwelijke en mannelijke energie, balans en bedachtzaamheid. Een andere uitleg is temperament, en eigenwaarde die in alle stilte tot uiting kan komen.

 

 

 

Griekenland

Dromen en visioenen over Griekenland gaan over de eenvoud van het leven, je neemt genoegen met weinig en geniet van de schoonheid van het leven zelf. Een andere uitleg is dat warmte en familietradities hoog in het vaandel staan.

 

 

 

Israël

Dromen en visioenen over Israël vertelt je dat wensen en dromen soms moeilijk te realiseren zijn, maar de volhouder wint en gaat succes boeken. Een andere uitleg is overmoed, je kop in het zand steken en niet meer om willen kijken om het opnieuw te beoordelen.

 

 


Italië

Dromen en visioenen over Italië gaan over het onbekende, samenwerkingen en de mogelijkheden die daaruit voortkomen. Een andere uitleg is saamhorigheid en verwantschap die je kunt ervaren.  

 

 

 

Japan

Dromen en visioenen over Japan vertellen je over de mogelijkheid tot een spiritueel levenspad, maar ook over gevoeligheid en verbeteringen. Een andere uitleg is dat er ook succes en nieuwe inzichten je kant op kunnen komen.

 

 

 

Korea

Dromen en visioenen over Korea vertellen je voornamelijk over het twijfelen over beslissingen die je moet nemen, maar ook over verdeeldheid, vasthoudendheid, overmaat en onderdrukkingen. Een andere uitleg is dat je geduld moet hebben en eenvoud moet leren waarderen.

 

 

 

Luxemburg

Dromen en visioenen over Luxemburg vertellen je over een ingesloten gevoel, druk van buitenaf. Een andere uitleg is dat voorspoed, schoonheid en samenkomst in je leven komen.   

 

   

 

Marokko

Dromen en visioenen over Marokko vertellen je over vruchtbaarheid en ontspanning doormiddel van lichamelijke reiniging. Maar het vertelt je ook over overmaat en redelijkheid.

 

 

 

Mexico

Dromen en visioenen over Mexico gaan over twijfels, mogelijkheden afwegen, inzichten krijgen en uitwerkingen aanpakken en aanpassen aan de juiste tijd. Een andere uitleg is ook redelijkheid en vruchtbaarheid inzake liefde en relaties.

 

 

 

Nederland

Dromen en visioenen over Nederland duiden op de erkenning van je gevoeligheid, maar ook het afwegen, overwegen en onderzoeken. Een andere uitleg is het ondernemen, maar geen risico’s willen nemen en het ervaren van krenterigheid, maar ook samenwerking en aanpassingsvermogen.

 

 

 

Noordpool

Dromen en visioenen over de Noordpool vertellen je over een eenvoudige en een gelukkige uitkomst, zonder opsmuk. Een andere uitleg is het kracht en winst en een toch wat koude of kille benaderingen van je plannen en wensen hebben.

 

 


Noorwegen

Dromen en visioenen over Noorwegen vertellen je over je hardheid, volharding maar ook onverwachte en innerlijke schoonheid. Een andere uitleg is schaamte, familie en gezelligheid die op je pad komen.

 

 

 

Rusland

Dromen en visioenen over Rusland vertellen je over het ervaren van tegenslag, het overwinnen van twijfels, maar ook dat samenwerkingen en samenspel zorgen voor succes. Een andere uitleg is dat overvloed meer wegen kent.

 

 

 

Schotland

Dromen en visioenen over Schotland vertellen je over winst, veiligheid, geborgenheid en verlangen. Een andere uitleg is dan ook onzekerheid en volharding, eigenwijsheid en trots zijn op jezelf en je kansen die je krijgt in het leven.

 

 

Spanje

Dromen en visioenen over Spanje gaan over rust, overeenkomst, luiheid, geduld en warmte, maar gaan ook over onzekerheid en eenzaamheid die grote invloed hebben op je functioneren.

 

 

 

Turkije

Dromen en visioenen over Turkije vertellen je over lichamelijke reinigingen, ontdekken, vruchtbaarheid en het onderdrukken van je ware gevoelens. Maar ook over warmte en geborgenheid, maar wel gesloten voor buitenstaanders. 

 

 

 

 

 

Verenigde Staten, Amerika 

Dromen en visioenen over de Verenigde Staten vertellen je over het erkennen van macht, overmaat, lust, schijn bedriegt en irrealistische plannen. Maar ook over welzijn, gezondheid, goede kennis, onbegrensde mogelijkheden, winst en overwinnen. 

 

 

 

 

Zuidpool

Dromen en visioenen over de Zuidpool vertellen je over goedheid, geluk, en mogelijkheden inzien waarvan je dacht dat ze er niet waren. Een andere uitleg is dan ook samenwerking, sterk zijn, maar ook innerlijke schoonheid die diep verborgen zit.

 

 

 

Zweden

Dromen en visioenen over Zweden vertellen je over het onverwachte en de kracht die tot vele mogelijkheden kunnen zorgen. Maar ook samenkomst en warmte van familie, en vrouwelijke gevoelens.

 

 

 

 

Zwitserland

Dromen en visioenen over Zwitserland vertellen je over eigenwijsheid en ontevredenheid. Een andere uitleg is dan ook veiligheid creëren door juiste keuzes te maken, dan is de toekomst verzekerd van succes. 

 

 

 

Algemene uitleg landen  

Dromen en visioenen over landen vertelt je over de manier waarop je in het leven staat; je spiegeld het land waarmee je in verbinding wilt staan. Een ander uitleg is dat landen je aanpreken op hoe je voelt en wat je wilt in het leven. Het land weerspiegeld je status, het land weerspiegeld je verlangens, je gevoelens, gemis, wensen, dromen en het onbekende. Maar je kunt ook denken aan vorige levens, angsten, emoties, karma, herinneringen en trauma. Landen waarmee je een verbinding hebt raken je basis, je wortels, je referentiekader, je voorouders, je geschiedenis aan en dan kun je dit zowel positief als negatief ervaren.

Ben je bijvoorbeeld niet in Nederland of België geboren maar in Engeland dan is de kans groot dat je dromen of visioenen ook vanuit je Engeland afspelen; je geschiedenis en/of dat van je voorouders. Het heeft invloed op jezelf, hoe je naar de wereld kijkt en hoe referentiekader synchroniseert op de droom of visioen verklaring. Het kan dus heel goed zijn dat dromen over Engeland voor jou een hele andere lading hebben dan voor iemand die in Amerika is geboren.   

   

   

 

 

Buitenland  aanvulling  

Als je droomt of een visioen hebt dat je in het buitenland bent duidt dit op overwinning, succes, de onbegrensde mogelijkheden van een reis die je maakt in je leven. Een andere uitleg is onbalans of chaos in je huidige situatie die je niet onder controle hebt, dat je de behoefte hebt aan een nieuwe omgeving en aan je huidige situatie wilt ontsnappen. Een alternatieve uitleg is dat je je horizon wilt verbreden en daarvoor aanpassingen in je leven wilt aanbrengen. Dromen en visioenen over het buitenland vertelt je iets over een spirituele verbinding, groei en ontwikkeling. Nog een andere uitleg is dat het buitenland de innerlijke en/of uiterlijke reis kan vertegenwoordigen. Een alternatieve uitleg is zielsroeping, zielsverbinding, vorig leven en/of levensopdracht.

 

Nog een verklaringsmogelijkheid is overstijgen van je grenzen, nieuw terrein, horizon verbreden, ontdekken en ontwikkelen dit kan op karaktergebied zijn maar ook op zielsgebied en lichamelijk. Een buitenland droom of visioen kan zowel positief als negatief worden ervaren. Het willen ervaren van vrijheid, mogelijkheden en geen beperkingen meer hebben die je tot nu toe wel bent tegengekomen. Nog een uitleg is het achterlaten van oude ongezonde patronen en ervaren - los laten van dat wat niet meer bij je past, verbreken van relaties, familie banden enzovoorts. Nog een alternatieve spirituele uitleg is het vrijelijk bewegen in een spirituele verbinding, universum, het hogere, hemel enzovoorts.   

 

   

 

Toerist

Dromen en visioen over toeristen vertellen je dat je je in een positie bevindt waarin je anderen kunt helpen. Een andere uitleg is dat jij de toerist bent die aan het ontdekken is wat zijn leven is. Je projecteert jezelf altijd op de toerist, dat wat je aan het onderzoeken bent ben jezelf, je ware ik, het innerlijke.

Een alternatieve uitleg is dat de toerist staat voor kritisch zijn en het beoordelen van meningen van andere mensen. Een alternatieve uitleg is zielsroeping, zielsverbinding, vorig leven en/of levensopdracht.

Nog een verklaringsmogelijkheid is overstijgen van je grenzen, nieuw terrein, horizon verbreden, ontdekken en ontwikkelen dit kan op karaktergebied zijn maar ook op zielsgebied en lichamelijk. Het willen ervaren van vrijheid, mogelijkheden en geen beperkingen meer hebben die je tot nu toe wel bent tegengekomen. 

 

 

 

 

Vakantie

Een droom of visioen over vakantie vertelt je over de behoefte aan een moment voor jezelf, bijtanken "spiritueel, lichamelijk en/of geestelijk tot rust komen". Een andere uitleg is dat deze droom of visioen je ook vertelt dat je verlangen om te ontsnappen aan je verantwoordelijkheden je hoog zitten en je echt toe bent aan een rustmoment in je leven. Een andere uitleg is dat het ook vertelt over de familieaangelegenheden, een persoonlijke verhouding die je met hun hebt ervaren of ervaart op dit moment in je leven.

 

Dromen en visioenen over vakantie weerspiegelen hoe je jezelf op dit moment voelt, hoe je in de situatie staat en/of dat wat je nodig hebt. Bezinning en rust en ruimte creëren in je leven is een must. Een alternatieve uitleg is dat vakantie dromen en visioenen je op een andere manier naar de situatie kunt kijken door de ogen van iemand anders of de dingen niet zwart/wit zien maar positief enzovoorts.

Nog een andere uitleg is dat je een bewustwording ervaart van het feit dat jezelf keuzes kunt maken, jezelf verantwoordelijk bent voor je leven enzovoorts. Als aanvullende alternatieve uitleg is dat de vakantie een nieuwe periode aangeeft, nieuwe rond en nieuwe kansen en mogelijkheden. Ruimte scheppen en emotioneel evenwicht vinden en een ontspannen houding aannemen ongeacht wat er op dit moment in je leven speelt.