• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Letter A

Dromen of visioenen over de letter A vertellen je over aarde, het nieuwe begin, de basis van het leven, maar ook zaaien en aandacht geven aan je intenties. Dromen over de letter A staat in verbinding met alles in het leven, met stof het begin stadium van de drie eenheid 

 

  

Letter B

Dromen of visioenen over de letter B vertellen je, dat je kunt genieten van het leven, maar ook dat je het verleden niet uit het oog moet verliezen, aanvoelen en muziek maken. Dromen over de letter B staat in verbinding met capabel zijn, begrip hebben en jezelf vinden en verbinding maken. 

 

 

Letter C

Dromen of visioenen over de letter C vertellen je over het nemen van risico in je leven maar ook matigheid en meer overdenken in situaties in je leven. Dromen over de letter C staan voor karma, omarmen, oorsprong van het leven en/of de situatie waarin je zit. 

 

 

Letter D

Dromen of visioenen over de letter D vertellen je over koppigheid, vasthouden aan, maar ook over de nadelen in het leven. Eventueel het licht vinden door middel van hulp en het geloven in de toekomst. Dromen over de letter D staan voor overgang levensfases en overzicht.  

 

 

Letter E

Dromen of visioenen over de letter E duiden op een vruchtbaar, evenwichtig en spiritueel begin in je leven, maar ook op nieuwe kansen en mogelijkheden. Dromen over de letter E staan voor verbinding en beleven, het is zoals je het ziet en hoe je het ervaart. 

 

 

Letter F

Dromen of visioenen over de letter F vertellen je over het gevoel van vrijheid, de wereld willen ervaren en het licht of de zon zien in je leven. Dromen over de letter F staan voor heftige gevoelens, maar ook scherpheid en kracht die de verbinding aanraakt.

 

 

Letter G

Dromen of visioenen over de letter G vertellen je over het rechtdoorzee willen, nieuwe inzichten en kansen, de zee op zichzelf, maar ook het overwinnen van geduld en emoties. Dromen over de letter G staan voor de potentie, de mogelijkheden en kansen zien en vinden. 

 

 

Letter H

Dromen of visioenen over de letter H vertellen je over de natuurlijke manier van leven, je innerlijke vrouwelijk kracht, dans en geliefde, maar ook de samenwerking tussen mensen evenals je vrouwelijke en mannelijke energie. Dromen over de letter H staan aandacht krijgen, aandacht willen, aandacht schenken en de verbinding die hier vanuit stroomt. 

 

  

Letter I

Dromen of visioenen over de letter I vertellen je, dat je kunt genieten in het leven, je wordt beschermd en je kunt ontspannen, maar ook meevaren met de mogelijkheden. Dromen over de letter I staan voor details, het kleine, je kunt ook denken aan afwerking, het nakijken en de puntjes op de I moment. 

 

 

Letter J

Dromen of visioenen over de letter J vertellen je over kleine dingen in het leven, een baby en het innerlijke kind, maar ook over overpeinzingen en schijn. Dromen over de letter J staan voor persoonlijkheid, de ik, ziel en alles wat is aangehaakt of aangeraakt mag worden. 

 

 

Letter K

Dromen of visioenen over de letter K vertellen je over winst, mogelijkheden, overvloed en genieten van de kansen die op je pad komen. 

 

Letter L

Dromen of visioenen over de letter L vertellen je, dat het je goed gaat, problemen worden gemakkelijk overwonnen, maar je hebt geen grote financiële bron waaruit je kunt putten, je voelt je arm en eenzaam. Je bent gericht op zelfliefde en andere vormen van overvloed. 

 

 

Letter M

Dromen of visioenen over de letter M vertellen je over innerlijke schoonheid, mooi willen zijn, natuurlijke schoonheid, gelukkige relaties en mogelijkheden tot relaties.

 

 

Letter N

Dromen of visioenen over de letter N vertellen je over je vrolijk voelen, alles is van waarde in je leven, het natuurlijke goud vinden.

 

 

Letter O

Dromen of visioenen over de letter O vertellen je over een vruchtbare periode in je leven door middel van het overwinnen en opruimen van problemen. Het geld wat je nodig hebt komt je kant op.

 

Letter P

Dromen of visioenen over de letter P vertellen je over kinderlijkheid, speelsheid, plezier en geloven in de toekomst, maar ook over reinheid en zuiverheid.

 

 

Letter Q

Dromen of visioenen over de letter Q vertellen je over overpeinzingen, het levensdoel vinden, het lot maar ook leren en studeren, lesgeven in je leven.

 

 

Letter R

Dromen of visioenen over de letter R vertellen je over het toekijken, onzeker zijn, maar ook twijfels en de kansen missen doordat je geen duidelijkheid schept, of onvoldoende informatie hebt ontvangen zodat het duidelijk wordt.

 

 

Letter S

Dromen of visioenen over de letter S vertellen je over dansen, genieten van je innerlijke ontspannenheid, schoonheid en uitingen, maar ook over een goede afloop.

 

 

Letter T

Dromen of visioenen over de letter T vertellen je over koppigheid, een moeilijke houding aannemen en je mening delen met andere.

 

 

Letter U

Dromen of visioenen over de letter U vertellen je over teveel zekerheid willen, maar ook achterdochtigheid, en meer informatie willen.

 

 

Letter V

Dromen of visioenen over de letter V vertellen je over warmte en veiligheid in je leven, maar ook over huiselijk gevoel en geld of verbeteringen in omstandigheden.

 

 

Letter W

Dromen of visioenen over de letter W vertellen je over reizen, zowel innerlijke, uiterlijke als geestelijke vakanties zijn mogelijk, maar gaan ook over achterlaten en nieuwe kansen krijgen.

 

 

Letter X

Dromen of visioenen over de letter X vertellen je over aandacht schenken aan je innerlijke verlangen, wiskundige gevoel hebben maar ook over de mens op zichzelf.

 

 

Letter Y

Dromen of visioenen over de letter Y vertellen je over tegenstrijdigheid, spiritualiteit en de natuur, maar ook over de zoektocht naar je ware ik, je persoonlijkheid.

 

Letter Z

Dromen of visioenen over de letter Z vertellen je over een nieuw begin en het einde en de wereld die samenkomen, maar ook over zon en inzicht in je leven

 

 

 

Letter dromen algemene verklaring

Dromen waarin letters voorkomen, woorden die heel bewust aan je verschijnen, die je als het ware roepen - letters of woorden die je als je wakker wordt nog steeds kunt herinneren hebben een boodschap voor je.

Het kan een zielsverbinding zijn met een persoon, situatie, moment, bewustwording van het feit dat. In ieder geval is het heel belangrijk dat je dit op schrijft en dat je de letters verklaart. 

Met andere woorden letters zijn belangrijk om te onthouden het geeft je in zicht in welke proces je zit. Het is natuurlijk ook verbonden met het droomwoord waar je nu in je leven mee verbonden bent.