• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Accordeon 

Een droom of visioen over de accordeon vertelt je over de uiting van het leven, de longen, het vertegenwoordigd de manier van ademen, maar ook hoe je in het leven staat en wil overkomen. Als aanvulling zijn dromen over een accordeon ook verbonden met je zielskleuren, elke toets, elke beweging  weerspiegeld, je hart, je bron, je basis, je gevoel en je zielskleuren. Een andere uitleg is tot rust komen, en luisteren en nadenken waardoor je meer inzicht gaat krijgen. 

  

Als je de muziek van een accordeon hoort in je droom of visioen vertelt dat, dat amusement en plezier je gedachten zullen afleiden van een trieste, moeilijke en geestelijke situatie die je maar moeilijk te boven komt. Een andere uitleg is om te luisteren naar je meest innerlijke zelf, volg je intuïtief gevoel.

 

Als je zelf accordeon speelt in je droom of visioen vertelt dit dat je moet luisteren naar je ware ik en je intense emoties. Een andere uitleg is dat de accordeon je vertelt dat je tot rust komt als je een muziekinstrument bespeelt en daardoor meer oplossingen kunt vinden. Een alternatieve uitleg is dat je je zorgen over fysieke en geestelijke belasting creatief moet proberen te uiten.

 

 

 

Cassettebandje

Als je droomt of een visioen hebt over een cassettebandje vertelt je droom dat er waarheid in je verhaal zit en dat het de moeite waard is wat je zegt. Een andere uitleg is dat je gevoelig bent voor andere meningen van mensen, deze kunnen je van je stuk brengen. Een alternatieve uitleg is dat je eens iets nieuws moet uitproberen in je leven. Nog een andere uitleg is dat je zicht probeert te krijgen op wat je in het verleden hebt gezegd, of dit nu goed is of niet, je probeert dit te achterhalen. Het kan ook een hang zijn naar het niet willen loslaten van het verleden. 

 

 

 

 

 

Cd of dvd

Dromen of visioenen over het afspelen van een cd of dvd, vertellen je dat je tot rust moet komen in een bepaalde situatie. Een andere uitleg is dat je inzicht probeert te krijgen in een situatie die je ontgroeid bent en nu probeert te achterhalen. Nog een andere uitleg is dat er waarheid in je verhaal zit, waaraan mensen in je omgeving twijfelen. Het heden of de toekomst die snel naar je toekomt, en nog niet bekend is voor je, wordt in delen aan je getoond, dus let goed op waar het zich afspeelt.

 

 

 

 

Componist

Als we een visioen of droom hebben over een componist vertelt dit je dat je een zeer creatieve persoon bent die onbekende talenten heeft.  Een andere uitleg is dat muziek je rustig maakt en laat ontspannen, waarna je je wensen kunt gaan ontwikkelen. Nog een andere uitleg is dat je zelf verantwoordelijk bent voor de creatieve uitvoering in je leven en dit zal bijzondere mogelijkheden met zich mee brengen.

 

 

 

 

Concert

Visioenen en dromen over een concert vertellen je over vreugde; je komt helemaal tot rust maar het is ook een vraag naar erkenning. romen en visioenen vertellen je iets over creatief zijn, uitblinken in iets, top prestatie leven en leven vanuit de bron, je zielsdoel,

 

Je projecteert de artiest, het publiek, het podium op jezelf, jij bent de artiest, het publiek en zelfs de omgevingen tegelijkertijd. Het is je eigen projectie, je verlangens, je wensen, je dromen en ook de kritieken, de beperkingen en/of dat wat je tegenhoud. 

levensopdracht enzovoorts. Het overkomen van begrenzingen, jezelf compleet kunnen uiten, (creatief) en jezelf openen naar de buitenwereld toe. Je true collors laten zien, de eenhoorn willen zijn, uniekheid enzovoorts.

Aan de andere kant staat een concert ook voor eenzaamheid, de lange weg die je moet bewandelen, jaloers gedrag en doorzettingsvermogen. Een alternatieve uitleg is dat je je opgesloten voelt in de menigte, je bent een meeloper en hebt geen eigen ideeën, of mag je mening niet geven.  

Schaamte en onvermogen, betreffende een situatie in je leven, is ook van toepassing op de dromer of een persoon in je omgeving. Maar het staat ook voor het nemen van risico’s in je leven die je veel voorspoed gaan geven, misschien zelfs wel het onverwachte. Het meedoen aan een concert gaat over creatieve uiting, het verleden, het innerlijke kind, je komt tot rust en je kunt je ontspannen. 

 

 

 


Dirigent

Visioenen of dromen over het zijn van een dirigent vertellen je dat je je bewust bent van je emoties, het uiten van creativiteit, gevoel, en het bewust tot rust komen, stress achter je laten door orde te scheppen, maar ook onder controle houden van alles wat er in je leven gebeurt. Als je problemen hebt als dirigent en niet meer de maat kunt houden dan vertelt het dat je de controle over je uitingen, creativiteit en rust verloren hebt; je bent de weg verloren in je leven of in een situatie.

 

 


Discotheek, Uitgaanscentrum

Een discotheek in je droom of visioen vertelt je over de manier en houding in het leven, tot rust komen, creatieve uitingen, je gevoelige kant weet zich te uiten. Een andere uitleg is dat je graag meer onder de mensen wilt of moet komen in je leven; je moet meevaren met de mensenmassa, acceptatie. 

 

 

 

Drumstel

Dromen of visioenen over een drumstel vertellen je dat de manier van uiten, de opgekropte emoties tot uiting komen. Dromen over een drumstel gaan over het hart ritme van je leven, de beat of je zielsdrum. Je bent zelf de drummer, het drumstel en het ritme waardoor je als het ware naar je eigen hart luistert en bewust mag worden van hoe of wat.

 

Een andere uitleg is dat je op dit moment geen rem of mogelijkheid bezit jezelf of een situatie in de hand te houden. Hoe sneller de drum slaat hoe sneller je hart ritme is en dit kan zowel positief als negatief worden ervaren. Je ziel drum, je levendrum, je complete verbinding met je hele wezen. Maar omdat dromen over een drum vaak opzwepend zijn kan een droom over drummen zeer intensief zijn en negatief worden ervaren.

 

 

Ook de verbinding met je hart wordt ervaren, dit kan zowel fysiek zijn maar ook spiritueel of geestelijk. Het bespelen van een drumstel in je droom of visioen gaat dan ook over ontspanning, je hebt je uitlaatklep gevonden, en controle gekregen over een situatie. 

 

 


Fanfare, Muziekkorps, Showbands

Als je een fanfare of een muziekkorps ziet in je droom of visioen dan vertelt dit over ontspanning en tot rust komen, en uitingen van je creatieve emoties, ziel en gevoelens. Ook staat muziek voor vrolijkheid, vrijheid, geluk, overwinning en de begeleiding van moeilijke momenten. 

 

 

 

Fluit, Dwarsfluit, Panfluit

Visioenen of dromen over de fluit vertellen je over de creatieve mogelijkheid om je te uiten en tot rust te komen. Een andere uitleg is dat muziek je helpt bij de prikkelingen van je muzikale zintuigen en ontwikkelingen om volledig te genieten van het leven. Nog een andere uitleg is dat de fluit een deel van je zelf vertegenwoordigt, je moet meer naar je innerlijk luisteren, ongedwongen en spelend zijn. 

Een andere uitleg is rust, ontspanning, je innerlijke kind en je diepste ware ik vinden, die zich kan uiten. Nog een andere uitleg is een kans op blije en onverwachte nieuwe ontwikkelingen of leuke gebeurtenissen en vooral de vruchten plukken van je harde werken. De Fluit, Dwarsfluit, Panfluit en alle andere soorten fluiten weerspiegelen  je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan.  Laat de muziek je ziel genezen, vinden, ondersteunen en helpen groeien en ontwikkelen   

 

De panfluit vertelt je over de verbinding en betoveringen, invloed op een situatie in je leven. De verbinding met het hiernamaals geeft je een nieuwe kansen om jezelf te zijn, ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm. Een andere uitleg is rust, ontspanning, je innerlijke kind en je diepste ware ik vinden, die zich kan uiten. De Fluit, Dwarsfluit, Panfluit en alle andere soorten fluiten weerspiegelen  je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan. Laat de muziek je ziel genezen, vinden, ondersteunen en helpen groeien en ontwikkelen 

    

Dromen of visioenen over de dwarsfluit vertellen je over het verlangen om je creatief en onbegrensd en vooral muzikaal te uiten. Een andere uitleg is dat je je eigen karaktereigenschappen op de dwarsfluit projecteert, om jezelf zo beter te uiten en je meer open en socialer, of als een verbindende factor op te stellen. Nog een andere uitleg is verbinding en betoveringen die invloed op een situatie hebben.

Een andere uitleg is rust, ontspanning, je innerlijke kind en je diepste ware ik vinden, die zich kan uiten. De Fluit, Dwarsfluit, Panfluit en alle andere soorten fluiten weerspiegelen  je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan.  Laat de muziek je ziel genezen, vinden, ondersteunen en helpen groeien en ontwikkelen    

 

 

 


Gitaar

Visioenen of dromen over de gitaar gaan over hartstocht en emoties, maar ook over seksuele verlangens, het spelen met je sensualiteit en creatieve mogelijkheden. Een alternatieve uitleg is dat de gitaar ook een deel van je karaktereigenschappen bezit, je speelt zorgeloos, onbezonnen met een situatie in het leven.

Dromen of visioenen van een gitaar waarvan de snaren gebroken zijn of een gitaar zonder snaren, vertellen je over tegenslag in de liefde, er is niemand in je omgeving die je kunt bekoren.

Een elektrische gitaar in je dromen of visioenen duidt op passie, kracht in de liefde, hartstocht en seksuele verlangens. Een alternatieve uitleg is jeugdig of tiener gedrag, onbezonnen en innerlijke uitingen. 

 

 

 

Harp, Harpenist

Dromen of een visioen over het zien van een harp of een harpenist vertellen je over creatieve uitingen en balans vinden in je leven. Een andere uitleg is het vele oefenen met betrekking tot je muzikale of creatieve hobby’s, maar ook je innerlijke ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat de ziel tot rust komt en tevreden is met de huidige situatie in je leven.

 

 

 
Koor 

Dromen of een visioenen over een koor gaan over reinheid, samenwerking, ontspanning, je komt tot rust, somberheid verdwijnt en je overwint problemen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat de aandacht juist niet op jou persoonlijk wordt gevestigd, en misschien heb je dit wel nodig of wil je dit juist wel ontvangen.

 

Zing je in een koor in je droom of visioen dan vertelt het over ontspanning en rust heb je gevonden door je problemen door wensen en dromen kenbaar te maken aan derden. Het vertelt je dat je bereid bent, jezelf te schikken daar waar dat nodig is. Je kunt jezelf aanpassen aan het moment, en gemakkelijk samenwerken met anderen.

 

 

 

 

Opera

Dromen of visioenen over een opera vertellen je over creativiteit, communiceren, het uiten van emoties en de mogelijkheid je anders op te stellen, waardoor je andere inzichten kunt krijgen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt op te gaan in de menigte, je stelt voor je gevoel niets voor of je voelt je genegeerd, uitgesloten en/of misschien wel vernederd.

 

Speel je in een opera in je droom of visioen dan vertelt het je dat je communicatie aandacht verdient, het wordt tijd dat je zegt wat je echt wilt. Een andere uitleg is dat je creatief, ondernemend en succesvol gaat zijn. Een alternatieve uitleg is dat de dingen soms niet zo zijn zoals het ze lijken.

 

 


Orgel 

Dromen of visioenen over een orgel vertellen je dat je een hechte vriendschap bezit en dat welvaart je kant op komt. Een andere uitleg is dat de orgel staat voor het dichtbij jezelf en je geloof willen zijn, willen communiceren met het hiernamaals.

Dromen of visioenen over het spelen op een orgel vertellen je over hoogstaande verwachtingen, maar ook materieel geluk, successen en dat mensen tegen je op kijken. Een andere uitleg is dat je een begeleider of leider bent. Het horen van vals gezang tijdens het orgel spelen vertelt je dat je moeilijke keuzes hebt gemaakt, en dat je vooral moeite hebt om alles in goede banen te leiden. Een alternatieve uitleg is dat je vriendschappen, relaties of een geliefde gaat verliezen.

Het horen van zuiver gezang tijdens je droom of visioen vertelt je dat je de communicatie - problemen hebt overwonnen, je bent in staat iedereen uit je omgeving mee te krijgen, alles is overwonnen.

 

 

 

 

Piano

Visioenen of dromen over de piano vertellen je over het uiten van je creatieve talenten en natuurlijk ook je muzikale talenten. Een andere uitleg is dat je de balans hebt gevonden die je nodig hebt in het leven en/of de situatie waarin je zit. Een andere uitleg is rust, ontspanning, je innerlijke kind en je diepste ware ik vinden, die zich kan uiten. Nog een andere uitleg is een kans op blije en onverwachte nieuwe ontwikkelingen of leuke gebeurtenissen en vooral de vruchten plukken van je harde werken. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan. 

 

 

Dromen of visioenen waarin je piano speelt, vertellen je over de zoektocht naar harmonie en rust in je leven. Een belangrijke aanvulling hierop is het uiten van creativiteit, je innerlijke kind, je ware zuivere ik. De zoektocht naar je bron, je basis, je hart, je intuïtie, je gevoel, je zielskleuren en energie. Daarnaast kan het ook een weerspiegeling van zijn van een vorig leven en/of een situatie waarin een soortgelijke energie aanwezig is geweest. Herinnering van iets wat je echt heel diep in je ziel heeft geraakt en nu tot uiting mag komen. Een andere uitleg is de kennis, en de mogelijkheden om meer tijd te besteden aan je hobby’s en interesses, maar doe dit met vlijt. 

 

 

Een oude of een versleten piano in je droom of visioen vertelt je dat je problemen ervaart om je goed te uiten, creatief en vooral je gevoel te gebruiken, om te genieten van muziek en van het leven. Een andere uitleg is dat je oude of verloren ideeën hebt die niet meer passend zijn. Vorige levens ervaringen en/of dingen vanuit het verleden dat steeds nog invloed op je zielsmuziek heeft of hebben -niet lekker in je vel zitten hoort hier ook bij, maar je kunt ook denken dat je je nieuwe zielskleuren nog niet hebt gevonden of geaccepteerd. 

Een alternatieve uitleg is dat een oude piano vertelt dat je fouten in het verleden nog steeds invloed hebben op het heden, en dat je blijft hangen in deze energie. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een versleten of oude piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

  

 

Dromen of visioenen waarin je mooi pianospel hoort vertelt je over ontspanning, rust, balans, het creatief uiten, voorspoed en een goede gezondheid, maar ook wijsheid en geduld door oefening. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan. 

Visioenen of dromen over vals pianospel vertellen je dat het tijd is om beslissingen te nemen, maar ook dat je meer aandacht moet besteden aan je gevoelens, je meest pure ik en je creatieve oefeningen, je innerlijke kind. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een vals pianospel of valse piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

 

 

Een kapotte piano in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat er een einde komt aan een mooie periode vol met uitingen en gezelligheid, rust, innerlijke balans en creativiteit, maar ook ontevredenheid of tegenslag. Het kan zijn dat je iets niet afgemaakt, bereikt en niet doorgezet hebt, en je je hier nu bewust van mag worden. De piano weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een kapotte piano dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

 

 

 

 


Radio

Visioenen en dromen over de radio vertellen je over de behoefte om te communiceren, inzicht te krijgen, luisteren naar je innerlijke wijsheid, kennis, de diepste vragen beantwoorden. Een andere uitleg is het op zoek zijn naar het verleden, een bericht, het onverwachte en dat wat de toekomst je brengt.

 

Dat wat op de radio komt, dat wat je hoort op de radio kun je als het ware zien als een spiegel van je ziel. Luister goed wat je jezelf vertelt, de diepste boodschap van je ziel, je hart, je bron je basis dit vertelt je heel veel over de verklaring van je droom.  De woorden, de letters die blijven hangen geven ook echt precies aan wat je met je mee neemt - wat je ziel ervaart. 

 

Dromen of visioenen over het luisteren naar de radio vertellen je dat je heel erg graag wilt communiceren, je wilt je boodschap overbrengen, of inzicht krijgen in een situatie in je leven. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er in je communicatie ruis zit, je hebt iets niet duidelijk gemaakt, of iemand heeft het niet begrepen. Dromen over een radio weerspiegelt je zielskleuren, je bron, je basis en de manier waarop je naar jezelf kijkt maar ook hoe je naar de buitenwereld projecteert.  

 

 

 

 

Saxofoon

Dromen of een visioenen over een saxofoon vertellen je over de creatieve uiting van je emoties, je wensen en mogelijkheden. Een andere uitleg is de luchtige manier van communiceren en gemakkelijk andere mensen tegemoet treden.

Als je droomt of een visioen hebt waarin je op een saxofoon speelt, vertelt je dit dat er iets is dat je vanuit het diepste van je ziel tot uitdrukking wilt brengen Een andere uitleg is dat je aan het leren bent om gemakkelijker te communiceren en je socialer op te stellen.

 

 

 

 

Tamboerijn

Een droom of een visioen over een tamboerijn is een weerspiegeling van het levensritme, je hartritme die je ervaart in een situatie. Een andere uitleg is het ervaren van de controle en hoe actief je in het leven staat. Een andere uitleg is dat de tamboerijn staat voor uitingen, creativiteit, muziek, ontspanning en tot rust komen. Door deze uitingen en persoonlijke verrijking krijg je nieuwe inzichten en misschien wel nieuwe gedachten richting in je leven. 

 

 

 

 

Trompet

Dromen of een visioenen over een trompet vertellen je over creatieve uitingen van je emoties, je wensen en mogelijkheden, het tot rust komen en balans ervaren in je leven. Een andere uitleg is de bewustwording van een moeilijke of gevaarlijke situatie waarin je je bevindt. Nog een uitleg is de manier van communiceren tussen ziel en geest, en/of met het hiernamaals.

 

Als je droomt of een visioen hebt dat je op een trompet speelt, vertelt dit je, dat er iets is dat je vanuit het diepste van je ziel tot uitdrukking wilt brengen, zowel negatief als positief. Dit heeft vaak te maken met dat wat je mist in het leven, dat wat je wilt uiten, je voorkomen, je karakter, de liefde of de ziel en zo te ontspannen en je creatief te kunnen uiten. 

 

 

 

 

Viool

Dromen of visioenen over een viool vertellen je dat je rust en harmonie in de familie wilt vinden. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan hartstocht en emoties uiten, maar ook aan seksuele verlangens, het spelen met je sensualiteit en creatieve mogelijkheden. Een viool weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een viool dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. Je bent de viool, je bent de snaar, je bent de persoon die luistert dus dit soort dromen weerspiegelen altijd jezelf en je meest pure ik. 

 

   

Dromen of visioenen waarin je viool speelt, vertellen je over de eer en waardigheid waarmee je leert en leeft in je leven. Een andere uitleg is dat je door veel oefenen en geduld en tijd steken in dingen, je overvloedige giften zult ontvangen. Elke snaar is een levenssnaar en/of zelfs de verbinding met je aura, chakra's en energie trilling. Een viool weerspiegeld je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over een viool dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. 

 

 

Dromen of visioenen van een viool waarvan de snaren gebroken zijn, of een viool zonder snaren, vertellen je over tegenslag in de liefde, er is niemand in je omgeving die je kunt bekoren. Een andere uitleg is dat gebroken snaren je vertellen dat de verbindingsproblemen met het verleden zijn verbroken, de zakelijke verbinding of de verbindingen met een tweelingziel is verbroken. Dit hoeft niet altijd een negatieve uitleg te zijn, want een einde of verbroken verbinding kan ook een verlossing zijn.

Gebroken snaren gaan over bewustwording van het feit dat er ongezonde verbindingen (zielsverbindingen) worden doorbroken. Maar ook en dit is heel belangrijk oude energieën, vorige levens trillingen, levenssnaren, aura obstakels, chakra's helen plaats vind Als belangrijk alternatief is dat de gebroken snaar jezelf weerspiegeld, je gevoel als gebroken zijn, niet prettig voelen dit kan zowel op spiritueel niveau zijn als lichamelijk maar ook geestelijk. 

 

 

 

 

 

Muziek algemeen

 

 

 

Afrikaanse muziek

Dromen of visioenen over Afrikaanse muziek vertellen je over het gevoel voor ritme van het leven, de rust die door een duidelijke ritme in je leven, voor verheldering kan zorgen. Een andere uitleg is, dat Afrikaanse muziek staat voor tropische veranderingen, overeenkomsten en krachtige mogelijkheden.

 

 

Alternatieve, spirituele muziek

Dromen of visioenen over alternatieve of spirituele muziek vertellen je over de manier waarop je zelf presenteert, de uitingen. De mogelijkheden erkennen om niet te veroordelen of beoordelen. Een andere uitleg is, dat alternatieve of spirituele muziek ook staat voor spirituele samenwerking, tot rust komen, inzichten en verbinding met hiernamaals.

 

 

 

Arabische muziek

Visioenen of dromen over Arabische muziek vertellen je over ontspanning, en rust in je leven. Maar ook nieuwe ideeën door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken. Een andere uitleg is, innerlijk geluk en genezing, healing en het vinden van alternatieve mogelijkheden. Een alternatieve uitleg is, dat de muziek de toekomst en de samenwerking vertegenwoordigt.

 

 

 

Blues, Reggae

Dromen of visioenen over de blues of reggae vertellen over je de mogelijkheid tot uiting, genezing, healing, en het genieten van de manier van communiceren. Een andere uitleg is, dat blues of reggae muziek staat voor overwinning op je problemen en dat je daardoor de mogelijkheden in kunt zien, die richting iets bijzonders kunnen lijden.

 

 

Carnavalsmuziek

Als je een droom of visioen hebt over het vieren van carnaval, vertelt dit je dat je de behoefte hebt om je te uiten en te genieten van het leven. Je hebt het gevoel dat je niet wordt geaccepteerd zoals je bent, maar door jezelf te vermommen hoop je dat mensen je wel accepteren. Een andere uitleg is, dat je moet genieten van het leven, het innerlijke kind komt naar boven. Zie ook carnaval Alcohol en je dromenwereld

 

 

 

 

Chinese muziek

Dromen of visioenen over Chinese muzieksoorten vertellen je over de zoektocht naar de spirituele weg, en je levensdoel of levenspad. Het vertelt je ook over het vinden van geluk, eenwording en samenwerking.

 

 

 

 

Duitstalige, Oostenrijkse muziek

Dromen of visioenen over Duitse of Oostenrijkse muziek vertellen je over ontspanning en een emotionele uitlaatklep. De mogelijkheid je gevoelens met mensen te delen, samenwerking, en kennisdelen. Een alternatieve uitleg is, dat Duitse of Oostenrijkse muziek staat voor eenzaamheid, en anders willen of kunnen zijn dan anderen in je omgeving.

 

 

 

 

Engelstalige muziek

Dromen of visioenen over Engelse muziek vertellen je over ontspanning en tot rust komen. Nieuwe ideeën ontstaan, door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

 

 

 

Filmmuziek

Dromen of visioenen over filmmuziek vertellen je over communiceren, creatieve oplossingen vinden, mogelijkheden inzien, een grote erkenning en mogelijkheid tot succes. Een andere uitleg is, dat filmmuziek verwijst naar schijn, bedrog, twist, twijfel, niet realistische dromen of wensen en romantiseren van de waarheid en het echte leven.

 

 

 

 

Franstalige muziek

Visioenen of dromen over Franstalige muziek vertellen je over volharding en de emotionele mogelijkheid om je te uiten. Het verleden, tot rust komen, en vaak de romantische gedachten die in ons hart spelen worden bij Franse muziek versterkt. De wens om een nieuwe partner te vinden, je tweelingziel te ontmoeten of die oude geliefde nog een keer te zien worden vaak geassocieerd met Franstalige muziek.

 

 

 

Gebedsmuziek

Dromen of visioenen over gebedsmuziek vertellen je, dat je de innerlijke en geestelijke rust en vrede hebt gevonden. Een andere uitleg is, dat je de verbinding maakt en spirituele mogelijkheden zoekt richting het hiernamaals. Een alternatieve uitleg is, dat gebedsmuziek staat voor samenwerking, en dat samen geloven en samen zijn je kracht geven.

 

 

 

Harde muziek

Dromen of visioenen over harde muziek vertellen je, dat je agressie tot uiting komt zodat je daarna tot rust kunt komen. Een andere uitleg is, dat je geestelijk op dit moment geen duidelijkheid kunt scheppen in de chaos. Overmatige reacties, en overmatig gedragen zijn hiervan het gevolg.

 

 

Indische muziek

Dromen of visioenen over Indische muziek vertellen je over rust, reinheid, onthoudingen, aarde, en mogelijkheden inzien. De ziel komt tot rust, maar ook dat je een kanaal bent van goddelijke kracht, je bent één met het hiernamaals. Een andere meer alternatieve uitleg is, de kans op transformatie, je ondergaat een geestelijke of lichamelijke verandering in je leven.

 

 

 

Kerkmuziek

Visioenen of dromen over kerkmuziek vertellen je over het tot rust komen, reinheid, ontspanning van ziel en geest in al je bedoelingen en intenties. De verbinding met het hiernamaals, en het delen van je geloof met andere mensen geeft je vreugde.

 

 

 

 

Kinderliedjes

Dromen of visioenen over kinderliedjes vertellen je, dat je innerlijke kind tot rust komt, en dat je je vrij, creatief, zonder grenzen en speels kan uiten. Een andere uitleg is, dat je juist meer aan je verleden mag denken. Je mag luisteren naar je innerlijke kind zodat je nieuwe inzichten krijgt waardoor je meer ontspant.

 

 

 

Klassieke muziek

Dromen of visioenen over klassieke muziek vertellen je over de volledige ontspanning, en de rust van de ziel en geest maar ook de verbinding met het hiernamaals. Je bent in staat om te genieten van het leven, en je volledig te geven, maar ook om te luisteren en te ontspannen wanneer het nodig is.

 

 

 

Musical, Theater, Opera

Dromen of visioenen over musical, opera of een theatervoorstelling vertellen je over creativiteit, communiceren, het uiten van emoties en de mogelijkheid je anders op te stellen. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt op te gaan in de menigte. Je stelt voor je gevoel niets voor of voelt je genegeerd uitgesloten, vernederd, en bespot.

Speel je in een musical, opera of theatervoorstelling dan vertelt dit je, dat je communicatie aandacht verdient, het wordt tijd dat je zegt wat je echt wilt. Een andere uitleg is, dat je creatief, ondernemend en succesvol kunt zijn. Een alternatieve uitleg is, dat de dingen soms niet zo zijn zoals ze lijken.

 

 

 

 

Nederlandstalige muziek

Dromen of visioenen over Nederlandstalige muziek vertellen je over ontspanning en tot rust komen. Nieuwe ideeën ontstaan door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

 

 

Rap

Dromen of visioenen over rap muziek vertellen je, dat je op verbaal niveau problemen hebt. Je mag je op het gebied van communicatie meer gaan uiten. Rap muziek staat ook voor nieuwe kansen opdoen en mogelijkheden zien waar niemand anders ze ziet.

 

 

 

Pop, Rockmuziek

Dromen of een visioenen over pop of rock muziek vertellen je, dat je op dit moment erg in het heden leeft. Een andere uitleg is, dat je ontspannen bent, en tot rust komt, maar ook nieuwe ideeën door eens verder te kijken dan je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

 

 

 

Aanvullende informatie over muziek.

 

Muziekdromen of -visioenen worden door iedereen anders ervaren, en anders beleefd. Je buurman geeft misschien wel om klassieke muziek terwijl jouw persoonlijke voorkeur misschien wel naar Nederlandstalige, of popmuziek uitgaat. Muziek dromen weerspiegelen je zielsmuziek, je zielskleuren en het uiten hiervan, dat geeft dus aan dat als je droomt over muziek en dan maakt het niet wat voor muziek en/of wat voor instrument, het gaat over dat je bewustwording ervaart als het gaat om wie je bent, wat je wilt, je zielskleuren en andere zielsvraagstellingen. Je bent de muziek, je bent de bespeler je bent de persoon die luistert dus dit soort dromen weerspiegelen altijd jezelf en je meest pure ik. 

 

Doordat dit verschillend is wordt het intenser beleefd dan een gewone droom bijvoorbeeld over brood of water. Muziek is persoonlijk en roept gevoelens op, die je dagelijks beleeft en ervaart, of misschien wel met je meeneemt. Het gebeurt dan ook vaak dat de muziek of liederen waar je ’s avonds mee naar bed ging, ook de volgende morgen weer worden beleefd.

 

Dromen of visioenen over muziek vertellen je, rust vinden, de balans vinden, samenwerking tussen ziel en geest en lichamelijke bewustwording. Je kunt je naar hartelust uiten, zonder remmingen. Maar ook de spirituele ontwikkeling en niet te vergeten de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen zijn in balans. Je vindt de creativiteit en uitingen die je nodig hebt om te groeien en je te ontwikkelen in het leven. Je schudt met muziek de problemen van je af, zodat de ziel en de geest kunnen reinigen en laten rusten.