• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Gebedsmuziek

Dromen of visioenen over gebedsmuziek vertellen je, dat je de innerlijke en geestelijke rust en vrede hebt gevonden. Een andere uitleg is, dat je de verbinding maakt en spirituele mogelijkheden zoekt richting het hiernamaals. Een alternatieve uitleg is, dat gebedsmuziek staat voor samenwerking, en dat samen geloven en samen zijn je kracht geven.

 

Gitaar

Visioenen of dromen over de gitaar gaan over hartstocht en emoties, maar ook over seksuele verlangens, het spelen met je sensualiteit en creatieve mogelijkheden. Een alternatieve uitleg is dat de gitaar ook een deel van je karaktereigenschappen bezit, je speelt zorgeloos, onbezonnen met een situatie in het leven.

 

 • Dromen of visioenen van een gitaar waarvan de snaren gebroken zijn of een gitaar zonder snaren, vertellen je over tegenslag in de liefde, er is niemand in je omgeving die je kunt bekoren.

 

 • Een elektrische gitaar in je dromen of visioenen duidt op passie, kracht in de liefde, hartstocht en seksuele verlangens. Een alternatieve uitleg is jeugdig of tiener gedrag, onbezonnen en innerlijke uitingen. 

 

 

Harp, Harpenist

Dromen of een visioen over het zien van een harp of een harpenist vertellen je over creatieve uitingen en balans vinden in je leven. Een andere uitleg is het vele oefenen met betrekking tot je muzikale of creatieve hobby’s, maar ook je innerlijke ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat de ziel tot rust komt en tevreden is met de huidige situatie in je leven.

 

 

Harde muziek

Dromen of visioenen over harde muziek vertellen je, dat je agressie tot uiting komt zodat je daarna tot rust kunt komen. Een andere uitleg is, dat je geestelijk op dit moment geen duidelijkheid kunt scheppen in de chaos. Overmatige reacties, en overmatig gedragen zijn hiervan het gevolg.

 

 

Indische muziek

Dromen of visioenen over Indische muziek vertellen je over rust, reinheid, onthoudingen, aarde, en mogelijkheden inzien. De ziel komt tot rust, maar ook dat je een kanaal bent van goddelijke kracht, je bent één met het hiernamaals. Een andere meer alternatieve uitleg is, de kans op transformatie, je ondergaat een geestelijke of lichamelijke verandering in je leven.

 

 

Kerkmuziek

Visioenen of dromen over kerkmuziek vertellen je over het tot rust komen, reinheid, ontspanning van ziel en geest in al je bedoelingen en intenties. De verbinding met het hiernamaals, en het delen van je geloof met andere mensen geeft je vreugde.

 

 

Kinderliedjes

Dromen of visioenen over kinderliedjes vertellen je, dat je innerlijke kind tot rust komt, en dat je je vrij, creatief, zonder grenzen en speels kan uiten. Een andere uitleg is, dat je juist meer aan je verleden mag denken. Je mag luisteren naar je innerlijke kind zodat je nieuwe inzichten krijgt waardoor je meer ontspant.

 

 

Klassieke muziek

Dromen of visioenen over klassieke muziek vertellen je over de volledige ontspanning, en de rust van de ziel en geest maar ook de verbinding met het hiernamaals. Je bent in staat om te genieten van het leven, en je volledig te geven, maar ook om te luisteren en te ontspannen wanneer het nodig is.

 

 
Koor 

Dromen of een visioenen over een koor gaan over reinheid, samenwerking, ontspanning, je komt tot rust, somberheid verdwijnt en je overwint problemen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat de aandacht juist niet op jou persoonlijk wordt gevestigd, en misschien heb je dit wel nodig of wil je dit juist wel ontvangen.

 

 • Zing je in een koor in je droom of visioen dan vertelt het over ontspanning en rust heb je gevonden door je problemen door wensen en dromen kenbaar te maken aan derden.
 • Het vertelt je dat je bereid bent, jezelf te schikken daar waar dat nodig is. Je kunt jezelf aanpassen aan het moment, en gemakkelijk samenwerken met anderen.

 

 

 

Opera

Dromen of visioenen over een opera vertellen je over creativiteit, communiceren, het uiten van emoties en de mogelijkheid je anders op te stellen, waardoor je andere inzichten kunt krijgen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt op te gaan in de menigte, je stelt voor je gevoel niets voor of je voelt je genegeerd, uitgesloten en/of misschien wel vernederd.

 

 • Speel je in een opera in je droom of visioen dan vertelt het je dat je communicatie aandacht verdient, het wordt tijd dat je zegt wat je echt wilt.
 • Een andere uitleg is dat je creatief, ondernemend en succesvol gaat zijn.
 • Een alternatieve uitleg is dat de dingen soms niet zo zijn zoals het ze lijken.

 

 

Musical, Theater, Opera

Dromen of visioenen over musical, opera of een theatervoorstelling vertellen je over creativiteit, communiceren, het uiten van emoties en de mogelijkheid je anders op te stellen. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt op te gaan in de menigte. Je stelt voor je gevoel niets voor of voelt je genegeerd uitgesloten, vernederd, en bespot.

 • Speel je in een musical, opera of theatervoorstelling dan vertelt dit je, dat je communicatie aandacht verdient, het wordt tijd dat je zegt wat je echt wilt.
 • Een andere uitleg is, dat je creatief, ondernemend en succesvol kunt zijn. Een alternatieve uitleg is, dat de dingen soms niet zo zijn zoals ze lijken.


Orgel 

Dromen of visioenen over een orgel vertellen je dat je een hechte vriendschap bezit en dat welvaart je kant op komt. Een andere uitleg is dat de orgel staat voor het dichtbij jezelf en je geloof willen zijn, willen communiceren met het hiernamaals.

 

 • Dromen of visioenen over het spelen op een orgel vertellen je over hoogstaande verwachtingen, maar ook materieel geluk, successen en dat mensen tegen je op kijken. Een andere uitleg is dat je een begeleider of leider bent.

 

 • Het horen van vals gezang tijdens het orgel spelen vertelt je dat je moeilijke keuzes hebt gemaakt, en dat je vooral moeite hebt om alles in goede banen te leiden. Een alternatieve uitleg is dat je vriendschappen, relaties of een geliefde gaat verliezen.

 

 • Het horen van zuiver gezang tijdens je droom of visioen vertelt je dat je de communicatie - problemen hebt overwonnen, je bent in staat iedereen uit je omgeving mee te krijgen, alles is overwonnen.

 

 

Nederlandstalige muziek

Dromen of visioenen over Nederlandstalige muziek vertellen je over ontspanning en tot rust komen. Nieuwe ideeën ontstaan door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.