• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Webshop

Rabbijn

Als je droomt of een visioen hebt over een rabbijn dan spoort dit aan je geloof en overtuiging te herzien of intensiever te beleven of te bevestigen en vooral vertrouwen te hebben in wat het allemaal voor je kan betekenen. Een andere uitleg is dat je moet leren vertrouwen te hebben in gewoontes van mensen om je heen, en kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Het is een vruchtbare tijd voor vriendschappen waarvan je dacht dat die niet mogelijk zouden zijn.

 

 

Predikant, Priester, Profeet

Als je een predikant, priester, profeet ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat je geestelijke en spirituele behoeften en begeleiding moet erkennen. Een andere uitleg is dat de predikant staat voor wijsheid, studeren en leren, oefening baart kunst, innerlijke tevredenheid en samenwerking.

 • Als je in je droom of visioen een priester, predikant, profeet bezoekt vertelt dit je over het op zoek gaan naar hulp, raad of vergiffenis in het leven, spiritueel inzicht.
 • Dichter bij god, goden, spirit, het universum, engelen, elementenwezens, heiligen, opgestegenmeesters en/of daar waar jezelf mee verbonden bent willen staan, je ware zelf onthullen.

    

 

Reinheid / Helderheid

Dromen en visioenen waarin je reinheid en helderheid ervaart vertellen je over de manier waarop je op dit moment in het leven staat. Een andere uitleg is het ervaren of het aantrekken van zuivering, healing en genezing op zowel zielsniveau als aardsniveau.

 • Een andere uitleg is, dat reinheid, helderheid ook staat voor de cyclus van het lichaam en het leven. Het water zorgt voor groei, ontwikkeling, en mogelijkheden.
 • Nog een andere uitleg is, de spiegel van het leven maar ook de reflectie van hoe je in het leven staat. Maar ook hoe je je voelt, wat je wilt bereiken en je innerlijke wijsheid en gevoelens. 

 

 

 

Helderweten

Dromen en Visioenen waarin helderwetend voorkomt gaan over de persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling vanuit je bron, je onderbuik en je basis. De energiestroom vanuit je onderbuik, je hart, je ziel. Het geeft aan dat je jezelf meer mag verbinden met het feit dat je de signalen, energie om kunt zetten naar woorden.

 • Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderwetendheid, gave en je eventuele zielenopdrachten hierin. Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open.
 • Een andere uitleg is dat we soms dingen diep van binnen weten maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderweten voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigengevoelens en je eigen gaves.  

 

 

Helderhoren

Dromen en visioenen waarin helderhoren voorkomt vertellen je iets over de manier waarop je verbinding maakt met spirit, je gidsen, het hogere, het universum, engelen, opgestegenmeesters, elementenwezens, goden en godinnen enzovoorts en/of daar waarmee je verbonden voelt.

 • Luister je wel naar de signalen die wij je verzenden, de hoge toon in je oren komt niet voor niets.
 • Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderhoren gave en je eventuele zielenopdrachten hierin. Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open.
 • Een andere uitleg is dat we soms dingen horen maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderhoren voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigen horen en je eigen gaves.  

Heldervoelen

Visioenen en dromen waarin je heldervoelend bent vertelt je over het vermogen om in de droom of visioen de juiste energie op te pakken, je weet of iets positief of negatief verloopt. Je bent je dus heel bewust van de energie van de situatie, droom, visioen of dagdroom en daardoor ook waakzaam over de invloed van buitenaf of de ontwikkeling van de situatie.

 • Je maakt verbinding met energie, trilling en de hogere dimensies.
 • Leren en groeien te vertrouwen op jezelf en je eigen innerlijke trilling kompas.
 • Het is daarnaast ook een bevestiging van je heldervoelendheid gave en je eventuele zielenopdrachten hierin.
 • Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open. 

   

Helderzien

Helderzien dromen en visioenen gaan over dingen het aantrekken en bijna letterlijk met je ogen zien, tastbaar maken en tastbaar ervaren. Je kunt helderzien dromen en visioenen ook koppelen aan helderdromen en lucide dromen eigenlijk is het een broertje of zusje van. Je weet dus heel bewust waar je naar toegaat- kleur, locatie, situatie, omgeving enzovoorts.

 • Het is daarnaast ook een bevestiging van je helderzeindheid, gave en je eventuele zielenopdrachten hierin.
 • Het motiveert je om hulpverlening in de breedste zin van het woord aan te bieden en hoe je dit in wil vullen staat helemaal open
 • Een andere uitleg is dat we soms dingen diep van binnen weten maar dit volledig blokkeren en daardoor is een droom of visioen waarin helderweten voorkomt ook een signaal dat je bewust mag blijven van je eigengevoelens en je eigen gaves.

 

 

 

  
Horoscoop

Als je een horoscoop ziet in je droom of visioen vertelt het je over de cyclus van het leven. Inzicht in jezelf en de verbindingen met de energie en de invloed van de sterren en planeten op ons als mens. De veranderingen komen met aanpassingen en veranderingen in het heelal gaan samen met de kosmos en zijn gestelde tijd en zones.

 • Horoscoop dromen gaan over bewustwording, inzicht krijgen in jezelf, je zielsopdracht en iedereen of alles wat er mee verbonden is.
 • Vorige levens, vorige situaties en oude en nieuwe onbekende wegen of mogelijkheden, dromen over een horoscoop staan dicht bij jezelf en hoe je in het leven staat en hoe je in het leven handelt.
 • Het is een verbinding met alle elementen en dimensies en natuurlijk alle sterrenbeelden.  
 • Het weerspiegeld "Je gave, je innerlijke kracht, je hart, je bron, de kracht van visualiseren, manifesteren enzovoorts".
 • Het is een verwijzing naar bewustwording van het feit dat en het activeren van je pure zielsenergie en dat wat je in dit leven mag doen en/of wilt doen.  
 • Een andere spirituele uitleg is de verbinding met andere buitenaardse dimensies en natuurlijk de hogere 5de 4de, 6de dimensies hier op aarde.
 • Daarnaast kan het verwijzen naar wakker worden en/of een signaal zijn naar het verbinding met het spiritueel zijn en/of natuur religie, heks, wicca enzovoorts.    
 • Als extra aanvulling het verwijst ook naar leilijnen en kristallen velden hier op de planeet - de verbinding hiermee en/of het signaal dat je hiermee kunt werken en/of mag werken.
 • Je kunt natuurlijk ook denken aan de verbinding met de rode planeet en/of de trilling energie van andere planeten enzovoorts. 

 

 

Salie / Smudge 

Dromen of visioenen over salie branden of smudge vertellen je dat je behoefte hebt aan het reinigen, opruimen van een situatie, je huis, werk, omgeving of relatie. Een andere uitleg is dat salie rust en de balans tussen je mannelijke en vrouwelijk energie verzorgt.

Dromen over Sage, smugde vertelt je over de bewustwording van het feit dat de energie niet meer stroomt zoals je wilt of dat je last hebt van innerlijke of uiterlijke blokkades. Het weerspiegeld reiniging vanuit het diepst van je kern en je hele wezen, inclusief je aura en energieveld 

 • Salie of smugde in je dromen of visioenen gebruiken tijdens de maaltijd vertelt je dat je de behoefte hebt aan luxe, balans en geestelijke verbeteringen. Een andere uitleg is het ervaren van overmaat en het boven je stand willen leven. 

Via de droomwebshop koop je wierook, smudge of salie, bombs

 

 

 

Seance

Als je droomt dat je een seance meemaakt vertelt dit je dat je meer gebruik mag maken van je intuïtie, je diepste innerlijke wijsheid en gevoel, maar ook oplettendheid in je leven. Een andere uitleg is dat je een beter inzicht hebt gekregen in een bepaalde situatie en hiervan nu gebruik kunt maken.

 • Nog een andere uitleg is dat je verder moeten kijken dan je neus lang is, maar ook het grotere plaatje moet blijven bekijken; dit zal je veel brengen en inzicht geven.
 • Een alternatieve uitleg is dat je bezig bent om toegang te krijgen tot verborgen geheimen en informatie uit je onbewuste.
 • De weg naar het geloof of spiritualiteit is voor jou interessant en aantrekkelijk.
 • Opzoek naar diepe antwoorden en opzoek naar de bron diep in jezelf.