• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Jack en de bonenstaak

Een droom of visioen over Jack en de bonenstaak vertelt je over het ervaren dat je het leven naar een nieuwe hoogte kunt laten groeien. Je hebt moed, uithoudingsvermogen en kracht om succesvol te zijn. Een andere uitleg is, dat niet alles voor het oprapen ligt, je moet er veel voor doen voordat je kunt slagen. Nog een andere uitleg is, dat je keuzes hebt gemaakt die veel problemen of gevaar met zich mee hebben gebracht en nu zit je in de problemen. Een alternatieve uitleg is dat je een situatie eens vanuit een andere invalshoek kunt bekijken, kijk door de ogen van een kind, out of the box en houd je niet vast aan doorgewinterde patronen.

  

 

Jungle Book 

Dromen en visioenen over Jungle Book gaan over de innerlijke demonen, het donkere in je leven, het overwinnen van je angsten, diepste verborgen schatten. Nog een andere uitleg is dat Jungle Book het innerlijke kind vertegenwoordigt dat moet spelen en de wereld mag ontdekken. Een andere uitleg is dat je dicht bij jezelf moet blijven staan, dat de wereld zich opent als je jezelf ook wilt veranderen en wilt aanpassen.  Een alternatieve uitleg is dat Jungle Book je aanmoedigt om buiten de gebaande paden te wandelen in het leven je daardoor laat verrassen door het onverwachte. Klein Duimpje

Visioenen of dromen over Klein Duimpje vertellen je, dat je met kleine stappen veel meer kunt bereiken dan met grote snelle passen. Een andere uitleg is het overwinnen van tegenslagen en obstakels. Maar ook succes hebben nadat je goed nagedacht hebt en zeer zorgvuldig te werk bent gegaan. Klein Duimpje vertelt je ook dat alles mogelijk is, als je maar in jezelf gelooft doordat je dicht bij jezelf blijft worden ook kleine dromen grote suscessen.

 

 


Kabouter Plop

Dromen of visioenen over Kabouter Plop vertellen je, dat je op dit moment kleine stappen neemt. Je bent voorzichtig en weet dat je langzaam maar zeker vooruit gaat in het leven. Een andere uitleg is, het luisteren naar je innerlijke kind: speel en ben onbevreesd! 

 

 


Kapitein Haak

Dromen of visioenen over Kapitein Haak vertellen je, dat je het gevoel hebt dat er gevaar, tegenslag of problemen dreigen. Een andere uitleg is, geloof in je ware zelf, je eigen kunnen en kracht en dat je succesvol en ondernemend bent.

 

 

 

 

Kapitein Nemo

Dromen of visioenen over Kapitein Nemo vertellen je over de verbinding die je hebt met het element water- andere stromingen in het leven en/of de situatie waarin je zit.

 

Kapitein Nemo vertelt je ook iets over het vinden van andere dimensies, nieuwe werelden, spirituele groei en ontwikkeling vanuit je bron, je basis, levensdoel. Water weerspiegeld de baarmoeder van het leven, het begin, de basis, je start, je ziel. Zonder water zijn er geen kansen op nieuwe ideeën en bevruchting van je plannen en wensen.

 

Een andere uitleg is het doorgronden van je diepste emoties, gevoelens, ervaringen, vorige levens en de baarmoeder van het leven. Verder gaan dan dat je in eerste instantie van plan was en/of out of the box denken, grenzen overschrijden enzovoorts. In kapitein Nemo zit zowel de geweldige uitdaging als het gevaar of over de grens gaan. 

 

  

 


Kleine zeemeermin ( Ariel)

Dromen of visioenen over de kleine zeemeermin vertellen je over het hebben van dromen, wensen of ideeën die je huidige situatie in beslag nemen. Een andere uitleg is, dat je de moed, durf en kracht hebt om in je dromen en wensen te geloven. Dromen en visioenen over de kleine zeemeermin gaan over vruchtbare kansen. Een andere uitleg is het onderbewuste, je gevoel, je emoties levensenergie.

Het staat ook voor spiritualiteit, zuiveren, wijsheid, genezing en verfrissing in je leven. Een andere uitleg is vorige levens, karma en het los laten van ongezonde patronen. Nog een andere uitleg is, je creatieve energie en gevoeligheid, maar ook samenwerking en mogelijkheden die daaruit voortkomen.

De kleine zeemeermin weerspiegeld het kleine in het leven, waardeer alles wat je in je bezit hebt, kijk niet naar wat je niet hebt. De emoties, gevoelens, en het meegaan op de golven van het leven, probeer het niet onder controle te houden.  

 

 

Quasimodo  (Klokkenluider van de Notre Dame)

Dromen of visioenen over Quasimodo vertellen je, dat niets is wat het lijkt te zijn. Illusie en fantasie spelen nu en grote rol in je leven. Een andere uitleg is, dat je meer mag vertrouwen op je mogelijkheden, kansen, dromen en wensen. Pak kansen met beide handen aan en weet dat je voldoende innerlijke kracht bezit. Een alternatieve uitleg is, dat je je onbewust steeds meer terugtrekt van de buitenwereld, je beschermt jezelf tegen andere mensen; je wilt ook niet gestoord worden in je dagelijkse sleur.

 

 


Leeuwenkoning

Dromen of visioenen over de Leeuwenkoning vertellen je over het pronken met de kennis, kracht en vaardigheden die je hebt ontwikkeld. Een andere uitleg is het ervaren van overmaat, en teveel hooi op je vork nemen. Een andere uitleg is de vraag naar liefde en warmte, en eventuele gezinsuitbreiding. 

 

 

Mulan

Dromen over Mulan gaan over moed en kracht, doorzettingsvermogen. Een andere belangrijke uitleg is dat je de kracht hebt om jezelf aan te passen aan de situatie of de omgeving waarin je je op dit moment zit in je leven. Mulan weerspiegeld zowel Jing Als Jang.

De mannelijke en vrouwelijke energie. De balans tussen kracht, doorzettingsvermogen en het verzorgende creatieve. Het is daarnaast ook de balans tussen werk en privéleven, je kunt ook denken aan geven en nemen.   Dromen waarin Mulan voorkomt vertelt je over magie, wonderen en beschermengelen, magische wezens en geloven in de ondersteuning vanuit het hogere, universum, het hiernamaals, de goden etc. 

Een andere uitleg is dat je tijd moet nemen om jezelf te ontwikkelen en dat je altijd moet blijven luisteren wat je gevoel, je hart je te vertellen heeft; ongeacht wat andere over je zeggen je wijk niet af van je ingeslagen pad of mening.  Nog een andere uitleg is dat Mulan staat voor het vinden van balans en het overwinnen van, oude wonden uit vorige levens, innerlijke demonen verslaan. 

 

 

 

Mickey Mouse

Dromen of visioenen over Mickey Mouse vertellen je over de basis van het nieuwe begin die je succesvolle kansen brengt. Een andere uitleg is, eerlijkheid, en moed om iets nieuws op je pad te laten komen.