• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Assepoester

Een Droom of visioen over Assepoester vertelt je, dat je probeert te leven met (tijdelijke) financiële, innerlijke, geestelijke armoede en tegenslag. Je kunt het gevoel ervaren dat je ondergewaardeerd of niet geaccepteerd bent.

  • Een andere uitleg is, dat je eerst hard moet werken voordat er een beloning komt in je leven, in ieder geval heb je het gevoel alsof je harder moet werken dan je omgeving.
  • Het kan ook voelen alsof je eerst een dienst moet leveren of bewijzen dat je iets waard bent, maar vergeet niet dat schoonheid van het leven niet alleen uit materialistische dingen bestaat.
  • Een andere uitleg is dat er een verbinding is met levenslessen uit een vorig leven; een herinnering of angst, fobie en/of zelfs de keuze om in armoede of met zo min mogelijk te leven.
  • Nog een andere uitleg is dat Assepoester de innerlijke kracht vertegenwoordigd, de verbinding met de natuur, vogels, dieren en de natuur.
  • Je ziet mogelijkheden die andere mensen niet zien of kunnen ervaren en je mag buiten de gebaande paden bevinden in het leven. 

 

   

Alice in wonderland

Dromen of visioenen over Alice in wonderland vertellen je over moed en de mogelijkheid om problemen te overwinnen. Een andere uitleg is, je innerlijke kracht, liefde, gevoel die je gebruikt om je dromen, wensen en ideeën te realiseren.

  • Een andere uitleg is dat Alice in wonderland een weerspiegeling is van je innerlijke kind, out of the box denken en jezelf niet aanpassen aan de wereld om je heen.
  • Leven in je eigen fantasie, bubbel en wereld.   

 

 
Aladin

Dromen of visioenen over Aladin vertellen je over het negatieve overwinnen, het goed en het kwaad. Een andere uitleg is, overmoed en koppigheid die de overhand nemen. Een ander uitleg is, dat je uiteindelijk na het overwinnen van obstakels succes gaat boeken.

 

 


Badman

Dromen of visioenen over Badman vertellen je over de mannelijke energie en de bijbehorende kracht en macht. Je ervaart zekerheid en mogelijkheden om je wensen, dromen en ideeën waar te maken. Een andere uitleg is, de twijfels om voor de veiligheid te kiezen boven het onbekende. Nog een andere uitleg is, het luisteren naar je innerlijke wijsheid, je hart, je ware zelf om de juiste beslissingen te nemen.

 

 Bambi

Dromen of visioenen over Bambi vertellen je dat het innerlijke kind aandacht nodig heeft, en over spelen, en onschuld. Een andere uitleg is, de liefde en de ontwikkeling die plaatsvindt. Nog een andere uitleg is, de liefde voor de natuur en de natuurlijke schoonheid van het leven.

 

 Belle en het Beest

Dromen of visioenen over Belle vertellen je transformatie, de uiterlijke verschijningsvorm. Je kunt ook denken aan de verbinding tussen twee zielen die aanwezig is maar misschien niet zichtbaar of tastbaar is. Een andere uitleg is dat je mag luisteren naar je ware gevoel, je meest diepe ik. 

Een andere uitleg is, het over je persoonlijke grenzen heen stappen om nieuwe onverwachte kansen aan te pakken. Dromen en visioenen over Belle gaan over leren en studeren, volharding en doorzetten. Vasthouden aan en geloven in jezelf, het beste van andere mensen en iedereen die erbij betrokken is.   

 
Dromen en visioenen over het beest gaan over transformatie, veranderen en aanpassen; overwinnen van je innerlijke demonen en innerlijke conflicten. Een andere uitleg is dat je afhankelijk bent van andere mensen, wachten en geduld hebben en groeien doormiddel van de hulp van andere mensen, kennis en ondersteuning.  Een andere uitleg is dat het beest de donkere, duistere, innerlijke demonen, angst, verdriet, trauma in jezelf vertegenwoordigd.

Dat wat je aan de buitenwereld niet wilt laten zien, maar dat er diep van binnen wel is. Een alternatieve uitleg is de zoektocht naar tweelingzielen, zielsmaatjes, gelijkgestemde, ware liefde. Door de uiterlijke verschijningsvorm heen kijken.  

Belle en het beest samen weerspiegelen transformatie, tweelingzielen, ware liefde, ware vriendschappen en gelijkgestemde. Door de ogen van de ander of de situatie heen kijken zonder te oordelen. Het overwinnen van innerlijke conflicten en het donkere onbekende in jezelf ontdekken. Het zien van je zwarte vlek of je afgesloten eigenschappen, angsten en trauma's. De balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Het slechte bij jezelf naar boven halen en hieruit de levenslessen halen die je op het juiste pad zetten zodat je het goede gebalanceerde kunt vinden of omarmen. 

   

 

Merida ( Brave) 

Merida in je droom of visioen vertelt je over het vinden van je diep verborgen eigenschappen. Moed, kracht, doorzettingsvermogen, structuur en het laten stromen van de energie zonder angsten om jezelf te verliezen. Een andere uitleg is dat je jezelf meer mag laten zien, niet aanpassen aan wat andere willen. Dromen en visioenen waarin Merida de hoofdrol speelt gaat over de weerspiegeling van hoe jezelf in de situatie of het leven staat- onderneem je de juiste stappen en laat je jezelf niet tegenhouden of pas je jezelf aan. Een alternatieve uitleg is dat je de juiste pijlen hebt geschoten; snelle verandering en overvloed dat naar je toekomt omdat je de juiste touwtjes hebt gespannen. Hard werken en doorzettingsvermogen zijn voldoende aanwezig het enige wat je moet doen is vertrouwen.   

 Broer konijn

Dromen of visioenen over Broer konijn vertellen je, dat je op dit moment dingen aan het uitpluizen, onderzoeken bent. Beslissingen nemen en onderzoeken voordat je een goede keuze kan maken. Een andere uitleg is, dat je juist op zoek bent naar problemen en stoutmoedigheid waarvan je de gevolgen nog niet kent.

 

 

 


Cruella de Vil ( 101 Dalmatiërs) 

Dromen of visioenen over Cruella de Vil vertellen je over de twijfels, maar ook over het omarmen van je donkere en duistere kant. Je ervaart een gevoel van macht, kracht over een situatie. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt steeds net niet te slagen of succes te behalen.

 

101 Dalmatiërs

Dromen en visioenen over de 101 dalmatiërs gaan over vriendschap en genegenheid, je beste vriend; samenwerking en het best in elkaar naar boven halen. Een andere uitleg is dat je de behoefte hebt aan gelijkgestemde, vrienden en kennis waar je op kunt bouwen. Nog een andere uitleg is dat je zielenfamilie er heel anders uit kan zien dan dat je verwacht - je zielenfamilie hoeft geen verbinding met je geboorte familie te hebben. Je wordt bij een 101 dalmatiërs droom of visioen uitgedaagd om soortgenoten, gelijkgestemde, zielenfamilie, BFF'S etc in je leven toe te laten en te vinden op een rustige en natuurlijk manier. Nog een andere uitleg is dat de 101 dalmatiërs je karaktereigenschappen vertegenwoordigen zoals trouw zijn aan en loyaliteit naar andere toe. Een andere uitleg is de behoefte aan relaties, bescherming en speelsheid. Een dalmatiër weerspiegeld je trouwe vriendje, je tweelingziel, begeleiding van en naar nieuwe doelen in je leven, maar kan dan ook je vijand zijn als je hem verkeerd behandeld
.