• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Webshop

Sneeuwwitje en de zeven dwergen

Visioenen of dromen over Sneeuwwitje en de zeven dwergen vertellen je, dat je het gevoel hebt dat je opgesloten bent in een situatie of in een relatie. Een andere uitleg is, dat Sneeuwwitje staat voor de dood, wedergeboorte en je angsten overwinnen. Je bent op zoek naar de sleutel tot succes en mogelijkheden.

De zeven dwergen in je droom of visioen vertellen je over het ervaren van hulp, acceptatie en mogelijkheden inzien. Een andere uitleg is, het krijgen van liefde, schoonheid en zuivere bedoelingen.

 

 


Spongebob

Dromen of visioenen over Spongebob vertellen je over de acceptatie van je ware zelf, je innerlijke ik. Je mag zijn wie je werkelijk bent, een mooie persoonlijkheid, je bent een mooi mens van binnen en buiten. Een andere uitleg is, het behouden van vriendschappen en relaties die je veel vreugde geven.

 

 


Superman

Dromen of visioenen over Superman vertellen je, het gevoel hebben boven je zelf uit te stijgen, innerlijke groei die je tot grote hoogte brengt. Een andere uitleg is, dat je snel voor andere mensen klaar staat en dat er daardoor een onbalans ontstaat tussen geven en nemen.

 


Spiderman

Dromen of visioenen over Spiderman vertellen je over het uitzetten van doelen en contacten onderhouden waarmee je later wilt gaan werken of wilt communiceren. Onderzoek je persoonlijke mogelijkheden en obstakels die je kunt verbeteren of overwinnen. Een andere uitleg is, transformatie tot iets nieuws, je zit in een overgangsfase in je leven.

 

Tafeltje-dek-je

Dromen of visioenen over Tafeltje-dek-je vertellen je, dat je de mogelijkheid bezit, om vanuit weinig of niets rijkdom te creëren. Rijkdom bestaat niet alleen uit geld, maar ook uit inzicht, kennis, wijsheid, mogelijkheden en tijd. Een andere uitleg is, dat je geduld moet hebben, andere mensen mag helpen en dat delen met je medemensen veel vreugde geeft.

 

 

Tarzan

Dromen of visioenen over Tarzan vertellen je over acceptatie, transformatie en innerlijk doorzettingsvermogen. Blijf dicht bij ware jezelf staan, je kunt geloven in je eigen kunnen en innerlijke vermogen om een omkeer in je leven te bewerkstelligen. Een andere uitleg is, het ervaren van veiligheid, kracht en liefde.

 

 

Vaiana

Dromen en visioenen over Vaiana vertellen je over het vinden van jezelf, je eigenkracht en doorzettingsvermogen. Een andere uitleg is dat je de antwoorden, oplossingen in je hart vind. Het innerlijke vuur wordt aangewakkerd door passie en geloven in jezelf en je levenspad. Het lot, je levensdoel worden weerspiegeld als Vaiana in je droom of visioen verschijnt. Nog een andere uitleg is dat Vaiana staat voor genezing, helend vermogen, magie en wonderen. Het geloven in de kracht van de natuur en het ontstaan voor het begin van elke droom en/of wens. Een alternatieve uitleg is dat je verbonden bent met een levenstaak of zielsopdracht, levensdoel die te maken heeft met de planeet aarde, de dieren en milieu. 

 

 

Winny the Pooh

Dromen of visioenen over Winny the Pooh vertellen je over het innerlijke kind dat tot uiting komt, maar ook over eenvoud die de schoonheid van een situatie weerspiegelt. Een andere uitleg is, de behoefte aan vriendschappen, liefde en warmte, maar vooral ook de samenwerking en hulp.

 

 

Zwaan-kleef-aan

Visioenen of dromen over Zwaan-kleef-aan vertellen je over een grote mate van nieuwsgierigheid die je niet in bedwang kunt houden. Je hebt moeite met loslaten van het verleden of loslaten van de overmatige controle of grip. Een andere uitleg is, dat je graag winst of succes maakt en dit niet graag wilt delen. 


Zorro

Dromen of visioenen over Zorro vertellen je over het verbergen van je ware gevoelens, emoties en problemen om maar niet te hoeven laten zien wie je werkelijk bent. Een andere uitleg is, de overwinning die je boekt op je innerlijke groei. Je bezit veel kracht en ziet de kansen op innerlijke overwinning.