• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

Ank

Dromen en visioenen over een afbeelding van een Ank teken vertellen je over genezing, reïncarnatie, mogelijkheden, vruchtbaarheid, en kansen die je kant opkomen. Een andere uitleg is, dat de spirituele ervaringen die je ervaart goddelijk geregeld zijn. Ook kun je de cyclus van het leven en de dood ervaren, zodat je dingen opnieuw kunt inrichten of kunt herzien.

 

 

Bloemen

Dromen en visioenen over bloem vormen en motieven vertellen je over voorspoed, beterschap en overwinningen op problemen. Een andere uitleg is, dat bloem vormen en motieven staan voor meditatie, ontspanning, bloesemremedie, gezondheidszorg en de natuur.

 • Een andere uitleg is twijfel en het onbewust bouwen van luchtkastelen en je onrealistisch dromen en wensen.

 

 

Cirkel, Spiraal

Dromen of visioenen over een cirkel of spiraal vertellen je over het ervaren van de perfectie, het eeuwige en het onbreekbare in je leven. Een andere uitleg is, een compleet en oneindig gevoel dat wat geen einde kent of heeft.

 • Nog een andere uitleg is, de overwinning op het innerlijke huwelijk tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Je liefdesrelatie heeft een onvoorwaardelijke toepassing gekregen.
 • Een andere uitleg is dat je telkens in hetzelfde rondje beweegt met betrekking tot een bepaalde situatie in je leven.
 • Oneindige herhaling, vastzitten van de gevoelens, emoties, situaties, en obstakels die je niet onder controle hebt. E
 • en de belangrijkste uitleg is dat de cirkel en de spiraal de vagina, de baarmoeder en de geboorte van je lichaam van het leven vertegenwoordigen. Je erkent de innerlijke behoefte aan veiligheid en verzorging.

Driehoek

Een driehoek in je droom of visioen vertelt je over het streven naar mogelijkheden en de waarheid in het leven. Een andere uitleg is spiritualiteit, je lichaam, geest en ziel die één zijn geworden. Een zuivere vorm die je eerlijkheid, en positieve weg die je aan kan geven in het leven. Een alternatieve uitleg is dat de driehoek verwijst naar een driehoeksverhouding die je er op nahoudt. Je wordt gewezen op de risico’s.

 

 

Druppel

Dromen en visioenen over een druppel vertellen je over de verwijzing naar het water en de vruchtbaarheid die daaruit is ontstaan. Je wensen, dromen en ideeën staan in de kinderschoenen en verdienen heel veel aandacht.

 • Een andere uitleg is tranen en emoties die je moet overwinnen.
 • De druppel is niet eeuwig, het heeft wel degelijk een begin en een eind.
 • Je kunt niet blijven hangen in het verleden; je moet leren je emoties te uiten.

 

 

Golven

Dromen en visioenen over golven vormen vertellen je over de keuzes die we kunnen maken in het leven. Twijfel die voortkomt uit keuzes maken: vaar je nu met de golven mee of ga je er bewust tegenin? Een andere uitleg is, dat golven een weerspiegeling zijn voor het leven zelf, en voor je aanpassingsvermogen.

 • Een alternatieve uitleg is, dat je de vraag moet stellen of het glas halfvol of halfleeg is, dus of je tevreden bent met wat je heb bereikt in het leven of wil je meer.

 

Halve maan

Dromen en visioenen over een halve maan vorm vertellen je, dat je problemen uit het verleden hebt overwonnen, zoals twijfels, stilte tijd, inzichten, dwalingen. Een andere uitleg is, dat je er nog niet bent, de tussenweg hebt gekozen richting succes. Je mist de juiste inzichten nog om alles bij elkaar te voegen en compleet te zijn.

 

Kruis

Dromen en visioenen over een afbeelding van een kruis vertellen je over het geloof, maar ook geloven in jezelf, spiritualiteit, ontwikkelingen en mogelijkheden inzien. Het kruis staat ook voor tegenslag, zware druk voelen, geen bewegingsvrijheid hebben, volharding in emoties, maar ook zelf bestraffing.

 

 

 

Pijlen, Strepen, Stokken

Dromen en visioenen over pijlen, strepen en stokken vertellen je over beweging, vooruitgang, noodzakelijke veranderingen, bewuste en onbewust keuzes. Er is geen weg terug, je moet deze weg volgen, je hebt het gevoel dit ook echt te willen en veranderingen aan te gaan.

 • Een andere uitleg is dat pijlen, strepen, en stokken staan voor liefde, en de weg die deze relatie moet gaan of aanpassingen die je moet nemen.

 

 

 

Stippels

Dromen en visioenen over stippels vertellen je over de kleine vooruitgangen, kleine bewegingen en langzame aanpassingen die zorgen voor grote veranderingen. Stippels staan ook voor twijfels en keuzes maken in het leven of in een situatie. Een andere uitleg is, dat stippels staan voor de vele mogelijkheden die er in ons leven voorbij komen, en dat we daarvan maar een klein deel realiseren.

 

 

Vierkant

Dromen en visioenen over een vierkant vertellen je, dat er scherpe randjes zitten aan je kansen, wensen, mogelijkheden en beperkingen in je eigen ideeën. Een andere uitleg is, dat het vierkant staat voor stabiliteit, maar ook voor kracht en een solide basis.

 

 

Yin en Yang

Dromen en visioenen over het Yin en Yang teken vertellen je over de cyclus van het leven en de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Maar het vertelt je ook liefdevol door de ogen van anderen te kijken zonder dat je deze mensen veroordeelt, de tegenpolen, mensheid, en evenwicht.

 

Smiley

Elke Smiley vertegenwoordigd een emotie en gevoel die je wilt uitdrukken in je droom of visioen. Het is dan ook persoonlijk in te vullen wat het betekend, maar de belangrijkste uitleg is dat je goed op moet kijken welke emotie de smiley vertoont in je droom of visioen.

 • Luister dus goed naar je gevoel bij het verklaren van de droom of visioen.
 • Hierin zit een belangrijke boodschap die je bewust doet worden van het feit dat het zowel positief als negatief kan zijn. 

#

Dromen en Visioenen waarin je een # gebruikt of ziet staan vertelt je dat je opzoek bent naar informatie, antwoorden via zowel gesloten als open communicatie. Het kan ook staan voor het vinden van gelijkgestemde via sociale media.

 • Daarnaast staat het # voor het nieuwe begin, de mogelijkheid iets openbaar te maken zonder dat hier gelijk actie op wordt ondernomen.
 • Een andere uitleg is dat het # in dromen en visioenen wordt gebruikt als verzameling van vele persoonlijke ervaringen en dingen in je leven die je mag verwerken.
 • Een #is een teken dat ook zijn droom en visioen oorsprong in de wijsheid, wiskunde, kennis, studie kent. 

 

 

@

Dromen en Visioenen waarin je een @ gebruikt of ziet staan vertelt je dat je contact wilt maken, met een persoon of onderwerp dat op dit moment belangrijk is voor. Je spreekt jezelf of de situatie aan zodat jezelf bewust kunt worden van het feit dat je iets wilt of moet doen. @ aan mezelf richt ik deze informatie.

 • Een andere uitleg is dat je aan het onderzoeken bent, wie je bent en waar je naar toe wilt met je leven.
 • Daarnaast staat het @ teken ook in verbinding met email en berichten verzenden dus hierin zitten de nieuwe kansen en uitdagingen die er aankomen.  

 

 

Extra informatie over vormen.

Vormen in je dromen of visioenen hebben een bijzondere betekenis en vertellen je iets over je huidige situatie, hoe je je voelt en hoe je in het leven staat. Je obstakels, je levensprobleem, gevoelens, emoties, angsten en alles waar je mee te maken kunt hebben.

 • Vormen zie je op alles wat je maar kunt bedenken, bijvoorbeeld op een koffer, keukenkastje, beker, tassen, op een fiets, boeken, kleding, verhuisdoos, op je telefoon, papier, of een koffiekop.
 • Je kunt het op alles zien wat persoonlijk voor jou is.
 • De vorm zegt veel over de voortgang die je op dit moment in het leven maakt.
 • Vormen kunnen ook een kleur hebben en een emotie of gevoel vertegenwoordigen.
 • Vormen zijn belangrijk tijdens het duiden van je dromen of visioenen.