Home » Droom

Dromen

Wil je weten wat je droom of visioen te vertellen heeft?. Dromen & Visioenen heeft ongeveer 2500 verklaarde dromen en visioenen en regelmatig komen er nieuwe verklaringen bij.   

Het eerste droom en visioen woord is Aalmoes en het laatste woord is Zwerver en daartussen zitten ongeveer 2500 andere woorden.  De woorden die verklaart zijn hebben meerdere uitleg mogelijkheden die op hun beurt persoonlijk synchroniseren bij jou energie - jij kunt dus zelf bepalen wat bij je past en wat goed voelt. Er zijn bij elke verklaring meerdere opties mogelijk. 

 

De reden dat hiervoor gekozen is omdat elk mens een eigen referentiekader heeft; visie en levensstijl en niet alles synchroniseert bij iedereen vandaar de keuze voor meerdere verklaringsmogelijkheden. Daarnaast combineer ik kennis, psychologie, mindfulness, "Met beide benen op de grond" en spiritueel zijn samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen, visioenen en dit dus ook in mijn verklaringen door laat stromen.          

   

Naast de gewone droom en visioen verklaringen ook extra aanvullende informatie beschikbaar waardoor je nog meer verdieping kunt ervaren tijdens het verklaren van je dromen en visioenen Droom Extra  Wil je meer ondersteuning, oefeningen bekijk dan mijn gratis informatie

Daarnaast schrijf ik regelmatig een blog voor kinderen, volwassen en tieners over dromen, slapen,visioenen en mindfulness, het onderbewuste en (spirituele)groei en ontwikkeling vanuit de diepste kern van je ziel en je intuïtie, bron en basis.

Naast mijn blog schrijf ik ook wekelijks de droompicture waarin ik een prachtig droom woord uitlicht. 

    

Zijn er droom of visioen woorden die je mist, laat het me even weten; dan kan ik ze toevoegen.

Een droomgroet Marjan Founder en blogger