Home » Droom Extra » Muziek

 Muziek 

 

Afrikaanse muziek

Dromen of visioenen over Afrikaanse muziek vertellen je over het gevoel voor ritme van het leven, de rust die door een duidelijke ritme in je leven, voor verheldering kan zorgen. Een andere uitleg is, dat Afrikaanse muziek staat voor tropische veranderingen, overeenkomsten en krachtige mogelijkheden.

 

Alternatieve, spirituele muziek

Dromen of visioenen over alternatieve of spirituele muziek vertellen je over de manier waarop je zelf presenteert, de uitingen. De mogelijkheden erkennen om niet te veroordelen of beoordelen. Een andere uitleg is, dat alternatieve of spirituele muziek ook staat voor spirituele samenwerking, tot rust komen, inzichten en verbinding met hiernamaals.

 

 

Arabische, Marokkaanse en Turkse muziek

Visioenen of dromen over Arabische muziek vertellen je over ontspanning, en rust in je leven. Maar ook nieuwe ideeën door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken. Een andere uitleg is, innerlijk geluk en genezing, healing en het vinden van alternatieve mogelijkheden. Een alternatieve uitleg is, dat de muziek de toekomst en de samenwerking vertegenwoordigt.

 

Blues, Reggae

Dromen of visioenen over de blues of reggae vertellen over je de mogelijkheid tot uiting, genezing, healing, en het genieten van de manier van communiceren. Een andere uitleg is, dat blues of reggae muziek staat voor overwinning op je problemen en dat je daardoor de mogelijkheden in kunt zien, die richting iets bijzonders kunnen lijden.

 

 

Carnavalsmuziek

Als je een droom of visioen hebt over het vieren van carnaval, vertelt dit je dat je de behoefte hebt om je te uiten en te genieten van het leven. Je hebt het gevoel dat je niet wordt geaccepteerd zoals je bent, maar door jezelf te vermommen hoop je dat mensen je wel accepteren. Een andere uitleg is, dat je moet genieten van het leven, het innerlijke kind komt naar boven.

 

 

Chinese muziek

Dromen of visioenen over Chinese muzieksoorten vertellen je over de zoektocht naar de spirituele weg, en je levensdoel of levenspad. Het vertelt je ook over het vinden van geluk, eenwording en samenwerking.

 

 

Duitstalige, Oostenrijkse muziek

Dromen of visioenen over Duitse of Oostenrijkse muziek vertellen je over ontspanning en een emotionele uitlaatklep. De mogelijkheid je gevoelens met mensen te delen, samenwerking, en kennisdelen. Een alternatieve uitleg is, dat Duitse of Oostenrijkse muziek staat voor eenzaamheid, en anders willen of kunnen zijn dan anderen in je omgeving.

 

 

Engelstalige muziek

Dromen of visioenen over Engelse muziek vertellen je over ontspanning en tot rust komen. Nieuwe ideeën ontstaan, door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

 

Filmmuziek

Dromen of visioenen over filmmuziek vertellen je over communiceren, creatieve oplossingen vinden, mogelijkheden inzien, een grote erkenning en mogelijkheid tot succes. Een andere uitleg is, dat filmmuziek verwijst naar schijn, bedrog, twist, twijfel, niet realistische dromen of wensen en romantiseren van de waarheid en het echte leven.

 

 

Franstalige muziek

Visioenen of dromen over Franstalige muziek vertellen je over volharding en de emotionele mogelijkheid om je te uiten. Het verleden, tot rust komen, en vaak de romantische gedachten die in ons hart spelen worden bij Franse muziek versterkt. De wens om een nieuwe partner te vinden, je tweelingziel te ontmoeten of die oude geliefde nog een keer te zien worden vaak geassocieerd met Franstalige muziek.

 

 

Gebedsmuziek

Dromen of visioenen over gebedsmuziek vertellen je, dat je de innerlijke en geestelijke rust en vrede hebt gevonden. Een andere uitleg is, dat je de verbinding maakt en spirituele mogelijkheden zoekt richting het hiernamaals. Een alternatieve uitleg is, dat gebedsmuziek staat voor samenwerking, en dat samen geloven en samen zijn je kracht geven.

 

 

Harde muziek

Dromen of visioenen over harde muziek vertellen je, dat je agressie tot uiting komt zodat je daarna tot rust kunt komen. Een andere uitleg is, dat je geestelijk op dit moment geen duidelijkheid kunt scheppen in de chaos. Overmatige reacties, en overmatig gedragen zijn hiervan het gevolg.

 

 

Indische muziek

Dromen of visioenen over Indische muziek vertellen je over rust, reinheid, onthoudingen, aarde, en mogelijkheden inzien. De ziel komt tot rust, maar ook dat je een kanaal bent van goddelijke kracht, je bent één met het hiernamaals. Een andere meer alternatieve uitleg is, de kans op transformatie, je ondergaat een geestelijke of lichamelijke verandering in je leven.

 

 

Kerkmuziek

Visioenen of dromen over kerkmuziek vertellen je over het tot rust komen, reinheid, ontspanning van ziel en geest in al je bedoelingen en intenties. De verbinding met het hiernamaals, en het delen van je geloof met andere mensen geeft je vreugde.

 

 

Kinderliedjes

Dromen of visioenen over kinderliedjes vertellen je, dat je innerlijke kind tot rust komt, en dat je je vrij, creatief, zonder grenzen en speels kan uiten. Een andere uitleg is, dat je juist meer aan je verleden mag denken. Je mag luisteren naar je innerlijke kind zodat je nieuwe inzichten krijgt waardoor je meer ontspant.

 

 

Klassieke muziek

Dromen of visioenen over klassieke muziek vertellen je over de volledige ontspanning, en de rust van de ziel en geest maar ook de verbinding met het hiernamaals. Je bent in staat om te genieten van het leven, en je volledig te geven, maar ook om te luisteren en te ontspannen wanneer het nodig is.

 

Musical, Theatervoorstelling, Opera

Dromen of visioenen over musical, opera of een theatervoorstelling vertellen je over creativiteit, communiceren, het uiten van emoties en de mogelijkheid je anders op te stellen. Een andere uitleg is, dat je het gevoel hebt op te gaan in de menigte. Je stelt voor je gevoel niets voor of voelt je genegeerd uitgesloten, vernederd, en bespot.

Speel je in een musical, opera of theatervoorstelling dan vertelt dit je, dat je communicatie aandacht verdient, het wordt tijd dat je zegt wat je echt wilt. Een andere uitleg is, dat je creatief, ondernemend en succesvol kunt zijn. Een alternatieve uitleg is, dat de dingen soms niet zo zijn zoals ze lijken.

 

 

Nederlandstalige muziek

Dromen of visioenen over Nederlandstalige muziek vertellen je over ontspanning en tot rust komen. Nieuwe ideeën ontstaan door eens verder te kijken dan dat je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

 

Rap

Dromen of visioenen over rap muziek vertellen je, dat je op verbaal niveau problemen hebt. Je mag je op het gebied van communicatie meer gaan uiten. Rap muziek staat ook voor nieuwe kansen opdoen en mogelijkheden zien waar niemand anders ze ziet.

 

Pop, Rockmuziek

Dromen of een visioenen over pop of rock muziek vertellen je, dat je op dit moment erg in het heden leeft. Een andere uitleg is, dat je ontspannen bent, en tot rust komt, maar ook nieuwe ideeën door eens verder te kijken dan je voorheen deed. Het vertelt je ook over geluk en tevredenheid in zowel materiële als emotionele zaken.

 

Aanvullende informatie over muziek dromen en visioenen.

 

Muziekdromen of -visioenen worden door iedereen anders ervaren, en anders beleefd. Je buurman geeft misschien wel om klassieke muziek terwijl jouw persoonlijke voorkeur misschien wel naar Nederlandstalige, of popmuziek uitgaat. Doordat dit verschillend is wordt het intenser beleefd dan een gewone droom bijvoorbeeld over brood of water. Muziek is persoonlijk en roept gevoelens op, die je dagelijks beleeft en ervaart, of misschien wel met je meeneemt. Het gebeurt dan ook vaak dat de muziek of liederen waar je ’s avonds mee naar bed ging, ook de volgende morgen weer worden beleefd.

Dromen of visioenen over muziek vertellen je, rust vinden, de balans vinden, samenwerking tussen ziel en geest en lichamelijke bewustwording. Je kunt je naar hartelust uiten, zonder remmingen. Maar ook de spirituele ontwikkeling en niet te vergeten de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen zijn in balans. Je vindt de creativiteit en uitingen die je nodig hebt om te groeien en je te ontwikkelen in het leven. Je schudt met muziek de problemen van je af, zodat de ziel en de geest kunnen reinigen en laten rusten.