Home » Droom Trainer » Training

Trainingen  

Wordt jij de nieuwe Ervaren Droom & Visioen Trainer !... Ga dan met mij de uitdaging aan om het gehele jaar persoonlijk door mij gecoacht te worden!.... Wil je alles weten, de kennis, de ervaring en nog veel meer dan is dit je kans!.

Het is mogelijk om via mij te leren hoe je als specialistische trainer dromen en visioenen, zielsboodschappen, onderbewuste goed, bewust, puur en professioneel aan de slag kunt met direct uniek resultaat. Wil je naast de unieke bijzondere dromen, onderbewuste kennis ook alles er omheen weten. 

 

Wil je het allemaal echt diep en inzichtelijk maken - zodat je direct dit kunt toepassen in je eigen praktijk, of in je eigen leven; wil je een praktijk starten dan is dit je unieke kans.    

Je krijgt een jaar lang, intensief en persoonlijk 1 keer in de maand van mij les. Je leert alles wat met dromen, mindfulness, onderbewuste, zielsopdrachten enzovoorts te maken heeft in de breedste zin van het woord.     

Meer weten over marjan! Zie ook de droom kennismakingstraining en het halfjaar programma

Wordt jij de nieuwe ervaren Droom Specialist!... Ga dan met mij de uitdaging aan !.... Wil je alles weten van Dromen en Visioenen, zielsboodschappen, onderbewuste enzovoorts!.

Het is mogelijk om zelf je dromen en visioenen, zielsboodschappen goed, bewust, puur en professioneel te kunnen verklaren. Wil je je dromen echt begrijpen, snappen zodat je weet wat het je te vertellen heeft,....

 

Misschien wil je wel weten wat je levenslessen zijn, Of wil je nu echt eens weten waar je ziel, je tegen aan loopt en wat je zielsopdrachten zijn enzovoorts kies dan voor deze geweldige vorm van ervaren Droom Specialist.  

 

Je krijgt persoonlijk van mij in 6 sessies verdeeld over een half jaar les; over alles wat met dromen, visioenen, mindfulness, en het onderbewuste te maken heeft.  

Meer weten over marjan!  Zie ook de droom kennismakingstraining en het jaarprogramma

 

Dromend kennismaken met Marjan en haar unieke ervaring als domen expert?.... Ga je de uitdaging aan om samen met marjan de droomkennismakingstraining te doen en te ervaren hoe het is om de diepe verbinding met je dromen, mindfulness en je onderbewuste te vinden. 

 

Deze geweldige éénmalige droomkennismakingskans is zeer waardevol en geef je direct resultaat. Tijdens deze kennismaking gaan we samen één op één aan de slag via skype, we nemen alle tijd om samen de eerst stappen te zetten en om dromende opdrachten uit te voeren.    

 

Meer weten over Marjan Zie ook de basis droomtraining, halfjaarprogramma en het jaarprogramma

Opzoek naar de verklaring van je droom of visioen!....

Wil je weten wat je droom of visioen betekend dan is dit je kans vraag Marjan in een persoonlijke trainingssessie wat je droom of visioen betekent.

Je ontvangt een zeer persoonlijke en uitgebreide verklaring. Met als aanvulling persoonlijke ondersteuning en verdieping zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan in je leven.

Het is een vertaling van wat er op dit moment in je droom of visioenleven speeld. 

Het gaat als volgt, je levert maximaal 5 dromen of visioenen in en eventueel je aanvullende vragen. Deze vorm van training kan via skype of via de email 

 

Meer weten over Marjan Zie ook de basis droomtraining, droom kennismakingtraining, halfjaarprogramma en het jaarprogramma

Speciaal voor die droom of visioen vriend of vriendin, je visioen buurman, je droombuurvrouw, je droomgeliefde of je visioenfamilie enzovoorts een unieke en persoonlijk Droom Cadeaubon. Geef een bijzonder cadeau met unieke mogelijkheden persoonlijke groei, ontwikkeling, inzicht, ondersteuning en verdieping in de droom en visioenwereld!....   

 

Je kunt de Droom Cadeaubon inleveren op alle Dromen trainingen mogelijkheden.  

 

Meer weten over Marjan Zie ook de basis droomtraining, droom kennismakingtraining, halfjaarprogramma en het jaarprogramma