Home » Droom » Letter F

 Letter F

 

Faalangst

Dromen of een visioen over het hebben van faalangst vertellen je over de bewustwording van je positieve en negatieve karaktereigenschappen, over leervermogen en de angst te falen, maar ook over leugens die je hebt verteld; nu komt het er echt op aan en durf je niet meer. Een andere uitleg is dat je last hebt van druk, stress, een overmaat in je leven of carrière en in je liefdesleven. Je moet leren vertrouwen op je gevoel, je ziel, je kracht en de mogelijkheid dat dingen zich manifesteren en het kunnen slagen in je leven. Zie ook angst, trauma en nachtmerries

 

 

 

Fabel

Dromen of visioenen over een fabel vertellen je iets over je verleden, je innerlijke kind, de magie en ondersteuning, verandering die je in je leven meemaakt. Een andere belangrijke uitleg is, dat je jezelf projecteert, spiegelt aan de karaktereigenschappen van het fabeltje. Je wilt de kennis, wijsheid, kracht bezitten van de niet realistische bestaande persoonlijkheid. Een alternatieve uitleg is, het geloven in dromen, fantasieën, wensen en ideeën, want alleen dan komen wonderen in je leven. Nog een andere uitleg is dat je bewust mag worden wat realiteit is en wat fabel is; wat is jouw waarheid en wat is fantasie.  Zie ook sprookjes en fantasie, verhalen, praten, communiceren, roddel 


Fabriek

Als je droomt of een visioen hebt dat je bij een fabriek bent, vertelt dit iets over een representatief denkpatroon of een gedateerde manier om dingen te doen in je leven. Een andere uitleg is dat het opgeven een verwijzing is naar het niet overwinnen van obstakels, het echt opgeven, en twijfels over of je verder moet gaan op de ingeslagen weg. De fabriek staat voor voorspelbaarheid en onveranderlijke vaste gewoontes, je houdt je al jaren vast aan omlijnde ideeën die erg gedateerd zijn; je wilt het verleden niet loslaten. Een frisse wind door je gedachten zou je goed doen, alleen dan kun je je verder ontwikkelen.  

De fabriek dromen en visioenen vertellen je, dat je succes zult hebben door je energie te concentreren op één project, wens, droom, idee in je leven. Een andere uitleg is, het ervaren van onbalans in je leven; je hebt het gevoel minder hebt gekregen dan dat je hebt ontvangen. Nog een andere uitleg is dat je last hebt van een groot tekort aan creativiteit, rust, ontspanning, balans en tevredenheid.

Zie ook werk, werktuig, baan, bouwvakkerchef, baas , collega  

 


Facelift

Als je droomt of een visioen hebt dat je een facelift krijgt, vertelt dit je dat je op zoek bent naar een nieuwe identiteit. Een andere uitleg is dat je op dit moment een dip in je zelfvertrouwen ervaart. Nog een andere uitleg is ijdelheid en misplaatste zorgen over uiterlijke schijn, in tegenstelling tot innerlijke wijsheid en rust waar je over zou moeten beschikken. Zie ook lichaam, mens, masker, doctor, chirurg, arts.

  

 


Fakkel, Fakkeldrager  

Dromen of een visioen over een fakkel gaan over een overwinning van problemen, vreugde, succes, vrijheid, licht in de duisternis en geluk dat je zal je vinden. Je hebt de hobbels onderweg naar het heden, naar je levenspad overwonnen en nu komt je ziel tot rust. Een andere uitleg is dat de fakkel staat voor het vuur in je hart, het licht in je hart komt tot uiting. 

Draag je in je visioen of droom een fakkel, dan vertelt het je dat je je eigen levenspad verlicht, je komt jezelf inzicht brengen, je begeleidt jezelf en je overwint het innerlijke. Een andere uitleg is dat je een begeleider bent, je hebt het vermogen andere mensen te helpen met hun aardse problemen en leven. Je bent de lichtgids. Zie ook lamp, kaars, olympische spelen, wedstrijd, olympische goden, spiritueel.

 

 

 


Familie

Je familie in je droom of visioen vertelt je over het gevoel van veiligheid, warmte, het ware hart en liefde dat je ontvangt. Familieleden reflecteren de specifieke relatie die je met ze hebt, maar ook de karaktereigenschappen en persoonlijkheid. Een andere uitleg is het gemis van mensen om je heen, jaloezie en verachting die je voelt naar andere mensen toe. Zie ook familie, gezin, oom, tante broer, zus, vader, moeder, oma, ouders,opa, kind, baby, liefde, huis, Droomboom DNA 

 

 

 

 


Fanfare, Muziekkorps, Showbands

Als je een fanfare of een muziekkorps ziet in je droom of visioen dan vertelt dit over ontspanning en tot rust komen, en uitingen van je creatieve emoties, ziel en gevoelens. Ook staat muziek voor vrolijkheid, vrijheid, geluk, overwinning en de begeleiding van moeilijke momenten. Zie ook muziek

 

 

 


Fantasie

Dromen of een visioen over een fantasie in welke vorm dan ook, vertellen je over de creativiteit van de ziel, en van de verlangens van de geest, de mogelijkheden en wensen, het ongrijpbare is haalbaar. Een andere uitleg is dat het innerlijke kind tot rust komt en verlangens zullen worden verwezenlijkt als je maar gelooft dat dromen uit kunnen komen en worden gemanifesteerd.

 

 


Fantasiedieren

Dromen of visioenen over fantasiedieren vertellen je de mogelijkheid tot veranderingen in je leven, je kunt zelf bepalen welke kant je op wilt in je leven. Een andere uitleg is dan ook dat je dromen en wensen niet realistisch zijn, je hebt grootse plannen, maar of deze ook uitvoerbaar zijn moet nog blijken. Een alternatieve uitleg is dat fantasiedieren een deel van je innerlijke kind vertegenwoordigen, die tot uiting komt. Besteed aandacht aan je innerlijke kind, of aan je verleden en geniet van de kleine dingen. Een andere alternatieve uitleg is dat je je eigen karaktereigenschappen eigenaardig en anders vindt dan ze zouden moeten zijn je in belevingswereld.

 

 


Farao , mummie 

Dromen en visioenen over een farao voorspellen je dat rijkdom, macht en wijsheid uit het verleden naar je toekomen. Een andere uitleg is dat je gefascineerd bent door de magie, de wijsheid, schatten en graven van Egypte. Een bijzondere uitleg is dat een farao staat voor wijsheid, hulp en inzichten van het hiernamaals. Nog een andere uitleg is het leven met de natuur, leven met dieren, genegenheid voor alles om je heen en gelijkheid tussen mensen en dieren, zielen en de onderwereld. Nog een andere uitleg is dat de farao ook kan staan voor de gespleten ziel, twijfels en verdeeldheid, waaronder ook slavernij en uitbuiting vallen.

Als je een mummie ziet van een farao, dan gaat dit over het einde, de dood en wedergeboorte in een situatie die je zult mee gaan maken om te kunnen groeien in het leven. Een andere uitleg van een mummie van de farao is dat je een overgevoelige persoon bent, die gebruik kan maken van positieve en negatieve krachten. Je pakt elke trilling en verandering van het leven erg snel op.

 

 


Feest, niet leuk feest 

Als je droomt of een visioen hebt dat je op een feest bent, gaat dit over ontspanning, het innerlijke geluk, de rust en balans vinden, maar ook jezelf ontziet en je creatief en sociaal willen uiten. Een andere uitleg is het genieten van het leven. Nog een andere uitleg is geluk, rijkdom, gezelligheid met familie, de behoefte aan erkenning, warmte en genegenheid, geborgenheid ervaren met de mensen waar je om geeft.

Dromen of visioenen over een feest dat niet leuk is vertellen je, dat je onzeker bent over je sociale vaardigheden. Je ervaart ook twijfels, je hebt problemen om te ontspannen en tot rust te komen. Een andere uitleg is dat je niet creatief bent in het vinden van innerlijke tevredenheid. Een alternatieve uitleg is dat je behoefte hebt aan een nieuwe relatie of vriendschappen.

  

 

 


Fiets, Bakfiets, Ligfiets   

Dromen of een visioen over fietsen vertellen je over de manier van ontwikkelen, over nieuwe kansen en onderweg zijn naar nieuwe dingen. Een andere uitleg gaat over de karaktereigenschappen die je nodig hebt om je nieuwe plannen en obstakels te overwinnen en succesvol te maken. Nog een andere uitleg is de creatieve en natuurlijke manier om heel rustig tot het eindpunt van je wensen, dromen en ideeën te komen. De snelheid waarop je fietst, vertelt dan ook hoe snel je het nieuwe zult bereiken in je leven.

Dromen of een visioen over het zien van een fiets vertellen je dat je kansen krijgt op een natuurlijke en niet materialistische manier en van succes in de toekomst. Val je van de fiets tijdens je droom of visioen, dan vertelt dit je dan ook over tegenslag en financiële of materialistische problemen die eerst moeten worden overwonnen. Het zijn vaak wel kleine dingen waar je over valt als je in droom of visioen aan het fietsen bent, dus misschien moet je minder eisen stellen.

Een fiets met kinderzitje of mandje in je droom of visioen vertelt je dat de bagage die je meeneemt noodzakelijk kan zijn voor de nieuwe kansen en voor een innerlijke reis. Maar het kan ook betekenen dat je het verleden en dan vaak kinderlijke gedrag, het innerlijke kind of zelfs het verlangen naar ouderlijke liefde, niet achter je kan laten.

Dromen of een visioen over een bakfiets vertellen je ook iets over het meenemen van onnodige bagage waardoor de reis veel lastiger wordt dan nodig zou zijn. De bakfiets vertelt een deel van je karaktereigenschappen, je fouten die je meedraagt waardoor alles wat mogelijk of onmogelijk is, of vertraging geeft in je leven.

Visioenen of dromen waarin je een ligfiets ziet, vertellen je iets over het gemak waarmee wensen en dromen zullen uitkomen. Een andere uitleg is dat je soms te gemakzuchtig, roekeloos bent als het gaat om je toekomst en je wensen.  Zie ook bus, trein, vliegtuig, weg, straat, snelweg, reizen

 

 

 

 

Film

Een droom of een visioen waarin je een film kijkt, vertelt je dat je passief toekijkt hoe het leven aan je voorbijgaat. Het staat ook voor inzichten willen hebben op wat je in het verleden hebt meegemaakt. Het is belangrijk dat je tijdens de film nagaat wat er parallel loopt met je eigen leven. De karakters vertegenwoordigen je eigen karaktereigenschappen, het is je persoonlijke levenservaring. Een andere uitleg is dat je zelfreflectie als een film voorbij laat komen om hiervan te leren. Een belangrijke uitleg bij de film is dat de film de weerspiegeling, indruk of reflectie is, van dat wat je hebt gekeken, alsof je het opnieuw beleeft en jezelf erin herkent. Dromen en visioenen over een film geven ook een scheppende kracht aan, aantrekken van dat wat je wilt in het leven; dromen waar maken; visualiseren en manifesteren enzovoorts. Nog een andere uitleg is dat de film de weerspiegeling vertegenwoordigd de vraagstelling is wat wil ik; waar gaat het naar toe en het krijgen van de juiste kennis, inzicht en mogelijkheden. Een andere uitleg is dat de film staat voor creativiteit en ontwikkelen van de ziel, persoon en situatie- out of the box denken, verder gaan dan waar andere blijven hangen. Zie ook acteur, bioscoop, tv, computer

 

 

  

 

File 

Dromen en visioenen waarin je in de file staat vertelt je dat je op dit moment een druk ervaart, stress hebt, burn-out klachten of een depressie hebt waardoor je niet vooruit kunt in je leven of de situatie waarin je zit. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt onder tijdsdruk te moeten presteren, of dat je te laat bent met dat wat je graag wilt in het leven. In ieder geval ervaar je dus tegenslag, obstakels en het gevoel van onrust en tegenwerking. Nog een andere uitleg is dat je bewust mag worden dat je een stapje terug mag doen, even de ( levens)  route nogmaals bekijken. Kleine stapjes zorgen voor grote resultaten. Als alternatieve uitleg staat de file voor mee gaan met de grote kudde, het zelfde idee hebben als alle andere mensen. Geen eigen inbreng, verplicht mee moeten met iedereen die erbij betrokken is, de gebaande paden bewandelen. Geen mogelijkheid zien om out of the box te denken een alternatieve route of mogelijkheid te onderzoeken. De file staat voor vooruitgang in je leven, alleen gaat deze heel langzaam en/of zit het vol met uitdagingen en kansen, het is maar hoe je kijkt en/of dat wat je wilt zien. 

 

 


Fineer, Fineer leggen  

Dromen of visioenen over fineer vertellen je dat je je leven glans wilt geven, misschien verwacht je ook van andere mensen om je heen dat ze zich hieraan aanpassen. Een andere uitleg is dat je de waarheid en schaamte wilt verdoezelen, alsof je er gewoon overheen wilt praten.

Ben je in je droom of visioen fineer aan het leggen, dab vertelt dit je je dat je iets aan het veranderen bent waarvan je denkt beter te worden, of dat je de situatie aan het verbloemen bent, zodat niemand weet wat je werkelijk voelt, denkt of wilt in je leven.

 

 

 


Flauwvallen, Onwel

Dromen over flauwvallen of onwel worden vertellen je dat je de controle wel eens los mag laten in je leven. Een andere uitleg is dat je geestelijk even een rustpauze nodig hebt in je leven. Een andere uitleg is dat je rust en veiligheid nodig hebt in je leven en het gevoel hebt dat je alles kwijt aan het raken bent. 

 

 


Flat, Appartement, Kamer, Kot, Studio, Rommeling appartement, Balkon  

Dromen of visioenen over een appartement, flat, studio, kot, kamer gaan over je ware hart; hoe groter je huis hoe groter je hart is. De kamers vertegenwoordigen dan ook de hartkamers van het leven.  

Wanneer je droomt of een visioen ziet over een groot, weelderig appartement, kot, kamer, flat, studio gaat dit over uitbreiding van je hart, het toelaten van nieuwe mensen maar ook over inkomen of een verbetering in je familieleven. Een andere uitleg is een promotie in het zakenleven die je levenswijze verandert.

Een droom of visioen over een rommelig appartement, flat, kot, studio vertelt je over onrust in je hart, je hebt geen controle over de situatie en je leven. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt door de bomen het bos niet meer te zien, je ware zelf bent verloren, het is dus tijd om op te ruimen en orde te scheppen.

Dromen of visioenen over het balkon aan je appartement, kamer, kot, studio, flat vertellen over de overgang tussen je hart en iets nieuws dat je wilt toelaten in je leven. Een andere uitleg is twijfel, keuzes en dat wat net niet compleet is. 

 

 

 

 

Fles, gevulde fles, lege fles, Wijnfles, Melkfles   

Een fles in je droom of visioen vertelt je het vinden van de juiste inzichten, verbetering van je huidige situatie die je moeilijk hebt ervaren, misschien worden er wat eindjes aan elkaar geknoopt. Een andere uitleg is dat je opgekropte emoties, gevoelens hebt die tot uiting mogen komen.    

Een gevulde fles in je droom of visioen vertelt je over overvloed op alle mogelijke gebieden, zoals liefde, innerlijke wijsheid, geluk, gezondheid, geld en tijd. Maar vooral de behoefte aan communiceren, sociaal zijn, delen met gelijk gestemde.   

Dromen of visioenen over een lege fles vertellen je dat je de problemen en het verlies of conflict kunt overwinnen doormiddel van naar jezelf en vooral je gevoelens te luisteren. Geen energie, geen gedachtes, stress, burn-out, depressie enzovoorts hebben.  

Dromen en visioenen waarin een fles voorkomt daarin is het belangrijk dat je kijkt wat er in zit of heeft gezet alcohol heeft een andere uitleg dan melk.

Dromen of visioenen over wijnflessen vertellen je over overdaad aan verlangen en passie, geluk, en voorspoed. Een andere uitleg is, dat je geduld moet hebben met je dromen, wensen, en ideeën; er kan sprake zijn van rijping en aandacht om iets succesvol te laten worden. 

Dromen en visioenen over het drinken uit een melkfles vertelt je over huiselijk geluk, voeding en innerlijke groei en innerlijke en geestelijke ontwikkelingen. Een andere uitleg is dat je verloren vriendschappen en relaties nieuw leven in wilt blazen, je wilt misschien banden aanhalen.  

 

 

 


Fluisteren

Als je gefluister hoort in je droom of visioen vertelt dit je dat je meer aandacht moet besteden aan het luisteren naar je innerlijke wensen, je hart. Het kan ook betekenen dat je beter moet opletten naar wat er verteld wordt in je waakbestaan.

 


Fluit, Dwarsfluit, Panfluit

Visioenen of dromen over de fluit vertellen je over de creatieve mogelijkheid om je te uiten en tot rust te komen. Een andere uitleg is dat muziek je helpt bij de prikkelingen van je muzikale zintuigen en ontwikkelingen om volledig te genieten van het leven. Nog een andere uitleg is dat de fluit een deel van je zelf vertegenwoordigt, je moet meer naar je innerlijk luisteren, ongedwongen en spelend zijn.

De panfluit vertelt je over de verbinding en betoveringen, invloed op een situatie in je leven. De verbinding met het hiernamaals geeft je een nieuwe kansen om jezelf te zijn, ongeacht je uiterlijke verschijningsvorm.

Dromen of visioenen over de dwarsfluit vertellen je over het verlangen om je creatief en onbegrensd en vooral muzikaal te uiten. Een andere uitleg is dat je je eigen karaktereigenschappen op de dwarsfluit projecteert, om jezelf zo beter te uiten en je meer open en socialer, of als een verbindende factor op te stellen. Nog een andere uitleg is verbinding en betoveringen die invloed op een situatie hebben.

 

 

 


Fluweel

Als je fluweel draagt in je droom of visioen, vertelt dit dat je onderscheid en eer wilt hebben in je leven. Een andere uitleg is dat je sensualiteit en emoties tot uiting komen. Een alternatieve uitleg is dat je erkenning gaat krijgen; dit gaat je rijkdom en geluk geven.

 

 

 
Fontein, Heldere fontein, Vieze fontein  

Dromen of een visioen over het zien van een fontein gaan over het loslaten van problemen of personen, gevoelens, emoties en omstandigheden. Je geeft opgekropte emoties en negatieve emoties vrij door je te uiten en dit de vrije loop te geven op een natuurlijke manier. Deze droom of visioen zouden tevens je doelen in je leven en je verlangens kunnen vertegenwoordigen.

Als de fontein helder van kleur is in je droom of visioen, dan vertelt dit je over verjonging, totaal nieuwe ideeën en opgeruimde kansen, maar ook over verfrissing van de gedachten in je leven die je nieuwe kansen gaat geven.

Is de fontein vies in je droom of visioen dan vertelt het je over opgekropte emoties, obstakels die je niet hebt overwonnen, maar ook over de bagage die je meeneemt. Een andere uitleg is dat er wat onfrisse gedachten zijn, dit kan zowel positief als negatief worden ervaren, maar in ieder geval moeten deze problemen gewassen en opgeruimd worden.

 

 

 


Formulier, Aanvraagformulier

Dromen of visioenen over het invullen van een formulier, aanvraagformulier vertellen je iets bevestigends, je onderneemt iets, je maakt een definitieve keuze, dit kan zowel positief als negatief worden uitgelegd. Een andere uitleg is de bewustwording van een situatie waarin je een aandeel hebt gehad, ook dit kan zowel positief als negatief zijn.

 

 

 


Foto, Fotoalbum, Nemen van foto, bladeren door foto album   

Als je een foto ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat er een situatie, relatie uit het heden maar ook uit het verleden is die je aandacht nodig heeft. Een andere uitleg is dat er iets in je leven speelt wat niet goed is, misschien een verwrongen of onrealistische situatie die je moet onderzoeken. Een andere uitleg is dat je ergens een scherper beeld van wilt hebben, zodat je meer inzicht hebt, meer informatie, en het beter kunt beoordelen. Nog een andere uitleg is het verlangen naar het verleden en je hieraan vasthouden en niet meer loslaten.

Dromen of visioenen over het nemen van een foto vertelt je dat je iets wilt vastleggen in je leven, waar je je aandacht op wilt vestigen zodat je later nog eens terug kunt kijken.

Wanneer je in je droom door een fotoalbum heen bladert, vertelt dit je dat je nog niet bereid bent het verleden en je herinneringen los te laten in je leven. Een andere uitleg is dat je het verleden wat anders beleeft dan de realistische waarheid en dat je terug wilt bladeren. Een alternatieve uitleg is dat je even een stapje terug moet zetten in je leven, een fotoalbum helpt je om terug te gaan naar die tijd.

 

 


Fototoestel, Camera

Als je een camera of fototoestel ziet in je droom of visioen duidt dit op je verlangen naar het verleden. Een andere uitleg zou kunnen zijn dat je wilt focussen op een bepaalde situatie in je leven. Je wilt beelden vastleggen zodat je ze kunt inzien, kunt beoordelen en opnieuw herleven. Nog een andere uitleg is dat je misschien de behoefte hebt aan een scherper beeld, beter idee in een persoonlijke situatie, dit kan zowel een positieve als negatieve uitwerking hebben. Een alternatieve uitleg is bewustwording en overwinning door het spiegelen en reflectie van jezelf of van een situatie.

 

 

 


Frisdrank

Dromen of visioenen over frisdranken vertellen je dat je behoefte hebt aan reiniging van het lichaam, maar dan vooral richting de vernieuwing, zoethoudertjes, ongezonde gedachten en een overmaat aan ideeën. Een andere uitleg is dat de frisdrank je luxe, rijkdom, overmaat en overwinning voorspelt.

 

 

 


Frituur, Snacks, Ongezond eten  

Visioenen of dromen over de frituur vertellen je dat je er een wat ongezonde levenswijze op nahoudt. Een andere uitleg is dat je met snelheid iets wilt bereiken, ‘van grote stappen snel thuis’, waardoor je oog voor detail bent verloren. Een andere uitleg is dat de frituur ook staat voor gemak, rijkdom en eenzaamheid.

Snacks in je droom of visioenen vertellen je dat je snel kleine, ongezonde stappen vooruit wilt zetten. Een andere uitleg is dat de snack voor een tussendoortje staat, het is tijd voor een pauze, even je gedachte op een rijtje zetten, en rustig aan doen, genieten van het moment in je leven.

 


Fruit, Fruit plukken

Dromen of visioenen over fruit, voorspellen je voorspoed, een goed voorteken, nieuwe en vruchtbare kansen en gezondheid die verbetert. Fruit staat ook vaak voor seksuele opwinding, en seksuele behoefte.

De banaan verwijst naar het mannelijke geslachtsdeel de penis. En de peren naar het vrouwelijke lichamelijke aspect. De sinaasappel verwijst naar de vrouwelijke borsten.

Dromen of visioenen over het eten of plukken van onrijp fruit gaan over korte positieve veranderingen, ziekte, tegenslag en teleurstelling. Een andere uitleg is dat je door de haast het doel, wensen, dromen, ideeën en mogelijkheden uit het oog bent verloren.

Dromen of visioenen over rijp fruit aan een boom vertellen je dat je een goede en succesvolle toekomst kunt verwachten. Je hebt gezaaid, en nu geoogst, en de vruchten bijna letterlijk geplukt.

Dromen of visioenen over het verhandelen van fruit gaan over een positieve en vruchtbare onderneming, of wensen en dromen die uitkomen. Je hebt het inzicht om vruchtbare plannen goed en succesvol uit te voeren.

Fruitsalade in je droom of visioen gaat dan ook over de keuzemogelijkheden die je hebt richting je succes. Een andere uitleg is dat je juist geen keuzes kunt maken, omdat je niet voldoende informatie hebt ontvangen, of omdat je de juiste gedachtegang niet bezit. Zie ook eten, voeding, fruitboerderij, natuur, tuin, moestuin koken, keuken, bakken drinken perenbloesem, appelbloesem 

 

 

 

 


Frustratie

Dromen of visioenen waarin je gefrustreerd bent, vertellen je dat het je moeite kost om een bepaalde situatie het hoofd te bieden. Een andere uitleg is dat je last hebt van bezorgdheid, keuzes niet kunt maken, twijfelt en daardoor stagneert. Je projecteert je frustratie, angsten, emoties, problemen in de droom omdat je je bewust mag worden van je gedrag.

 

 

 


Fysiotherapeut, Fysiotherapie, Consult fysio 

Het zien van een fysiotherapeut of het ondergaan van fysiotherapie duiden op ontspanning van de ziel en geest, het lichaam komt tot rust. Een andere uitleg is dat je juist eens moet leren ontspannen en de stress moet loslaten. Een alternatieve uitleg is dat een droom of visioen zou kunnen wijzen op een behoefte aan emotionele, spirituele innerlijke genezing in je leven.

Wanneer je droomt of een visioen hebt over de fysiotherapeut in een gesprek of consult vertelt dit over een goede gezondheid en welvaart die op je pad gaan komen en dat je kunt ontspannen zodat de hobbels zullen worden overwonnen.