Home » Droom » Letter I

Letter I

 

Identiteitsbewijs, Paspoort, verliezen paspoort, kwijt zijn van ID  

Dromen en visioenen over een ID of je paspoort vertellen je dat je identiteit aan het veranderen is, dat je het verleden achter je laat en dat je je moet aanpassen aan de tijd van het leven op zowel innerlijk gebied als op het gebied van je uiterlijke voorkomen. Een andere uitleg gaat over de vraag hoe je in het leven staat en hoe je denkt over te komen bij andere mensen.

Heb je een droom of visioen over een ID of paspoort dat je kwijtraakt of bent verloren, dan vertelt het je dat je niet weet waar je thuis hoort, wie je werkelijk bent, twijfels; je bent de waarde van het leven kwijt. Een andere uitleg vertelt je dat een huwelijk of samenwonen met een partner eraan zit te komen, en dat je misschien naar een andere plaats zult verhuizen waar je je goed op je plek zult voelen.

Dromen en visioenen over dat je niet bij je paspoort kunt komen vertellen je dat je even geduld moet hebben, en moet onderzoeken waarom. Op de juiste tijd zal alles zich openbaren en uiten, je zit in een transformatie periode in je leven.

 

 
Iglo

Als we dromen of een visioen hebben over een iglo zegt dit iets over het huis en dit staat weer voor het ware hart, de kamer van je lichaam die dus wat koud en onverschillig overkomt en de manier hoe je ermee omgaat wordt niet positief ervaren, noch door jezelf, noch door andere mensen. Een andere uitleg is dat je hart en je gevoel op dit moment geen stroom van ideeën en gedachten hebben; je zou moeten proberen je te uiten en tot rust te komen zodat je warmte binnen kunt laten en je gedachten kunt veranderen.

 


IJs

Dromen of visioenen over ijs vertellen je dat je geen stroom van ideeën en gedachten hebt, je ziet op het moment geen voortgang in je leven en het lijkt wel of alles even is bevroren. Een alternatieve uitleg is dat je je emotioneel lamgeslagen voelt, je zou je gevoelens moeten proberen te uiten, dan ga je begrijpen waarom deze periode van rust even nodig is in je leven.

 


IJsbaan

Dromen of visioenen over een ijsbaan vertellen over je ontspannen zijn, gezelligheid, recreatie en balans vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke eigenschappen maar ook de balans tussen plezier en werk, gezin en jezelf. Een andere uitleg is dat je regelmatig in dezelfde negatieve spiraal verkeert en daardoor wat koud en kil bent of dit zo ervaart.

 


IJsje, IJsje eten

Dromen en visioenen over een ijsje vertellen je over je manier van handelen, je doet kil en je hebt een koude en koele mening. Tevredenheid, innerlijke geluk en plezier in het leven en/of de situatie ervaren.  Nog en andere uitleg is dan ook dat je op dit moment geen voortgang in je leven ziet, je zit vast en kunt nergens meer naartoe. Een alternatieve uitleg is dat je emotionele problemen hebt die je in je greep houden, je zou je gevoelens moeten proberen te uiten. Een alternatieve uitleg is het vasthouden van oude emoties en gevoelens die tot uiting komen. Een spirituele verklaring voor het zien van ijsjes is het opruimen en schoonmaken van ongezonde patronen, emoties, gevoelens die er al heel zitten en/of aanwezig zijn. Een andere alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat je behoeftes ( verlangens) hebt aan bepaalde, ongezonde voedingstoffen, suikers, lekkers enzovoorts. Een andere alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat je behoeftes ( verlangens) hebt aan bepaalde dingen in je leven en/of de situatie waarin je zit. Je kunt ook denken aan het verlangen naar ongezonde voedingstoffen, suikers, lekkers enzovoorts. Hoe groter je ijsje, hoe meer verlangen naar..... 

Een ijsje eten in je droom of visioen vertelt je over een gunstige uitwerking op een genomen beslissing. Maar het gaat ook over je innerlijke kind, uitingen, creativiteit en genieten van het leven. Een andere uitleg is dat je geen stroom van ideeën of gedachten meer hebt alsof je geblokkeerd, vastgevroren zit. Een spirituele verklaring voor het eten van een ijsje het opruimen en schoonmaken van ongezonde patronen, emoties, gevoelens die er al heel zitten en/of aanwezig zijn. Nog en spirituele verklaring voor het eten van een ijsjes is het onvoldoende ervaren van heling en genezing in een bepaalde situatie. Een andere alternatieve uitleg is de bewustwording van het feit dat je behoeftes ( verlangens) hebt aan bepaalde dingen in je leven en/of de situatie waarin je zit enzovoorts.

  

 

 

Inbreker, Dief, Ingebroken  

Als je droomt of een visioen hebt dat je een dief bent vertelt dit dat je bang bent om een deel van je ware zelf aan iets of iemand te verliezen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je het niet waard bent om zoveel dingen te hebben. Nog een andere uitleg is dat je een persoonlijke of bepaalde grens overtreedt in je leven. Maar de belangrijkste uitleg is dat je jezelf projecteert of spiegelt aan de inbreker, dus je bent zelf de persoon die jezelf pijn, verdriet, angst aandoet, je confronteert dus jezelf met je gedrag.

Een droom waarin je een inbreker bent vertelt je dat je jezelf iets ontneemt, je doet jezelf te kort, je projecteert namelijk jezelf op de inbreker. De inbreker is een weerspiegeling van je angsten, emoties, pijn en verdriet, de obstakels die je niet overwonnen krijgt maar ook je donkere en duistere kant van je karakter. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat er energie uit je weggezogen wordt en je voelt je benadeeld. Nog een andere mogelijkheid is dat je je bewust wordt van wat je kwijt bent geraakt in je leven.

 

 


Indiaan

Een indiaan in je droom of visioen vertelt je het over het goede gevoel dat je hebt bij een meer primitief en basisleven zonder opsmuk, maar ook je wilde en ongeremde karaktereigenschappen willen tot uiting komen. Je zou behoefte hebben aan de natuur en de aarde, het milieu is belangrijk voor je levensdoel. Ook zou je meer controle moeten hebben over situaties in het leven. Je zou je tevens onafhankelijker moeten opstellen en je persoonlijke macht zien uit te oefenen op je wensen en je dromen. Een alternatieve uitleg is de eerlijkheid, toewijding en wijsheid, inzichten en het ervaren van een spiritueel leven.

 


Ingewanden

Als je ingewanden ziet in je droom of visioen ziet vertelt dit over je natuurlijke instincten, gevoelens en verdrukte emoties. Het kan ook slaan op puur fysieke ongemakken uit het leven dat je met je meedraagt. Ook kunnen ingewanden in je droom of visioen staan voor problemen, emoties of gevoelens uit het echte leven dat je maar moeilijk kan accepteren. Dromen of visioenen over het verwijderen van ingewanden duiden dan ook op het verwijderen van emotionele en geestelijke problemen. Een andere uitleg is dat je bewust dingen achterhoudt, of dat je jezelf meer pijn doet dan noodzakelijk is.

 


Ingraven, Bedolven, Jezelf ingraven  

Dromen of visioenen over dat je ingegraven of bedolven bent, vertellen je dat je bijna letterlijk bedolven bent onder het werk, dat je onder grote druk staat, dat je je beperkt voelt in je vrijheid, dat je stress hebt en vooral dat je geen controle meer hebt over je eigen leven, of situatie. Je moet dus snel zoeken naar een oplossing voor de ongezonde situatie. Een alternatieve uitleg is dat je iets wilt loslaten, achter je wilt laten waardoor je minder stress ervaart door de grote hoeveelheid werk, waardoor je niet meer in balans bent.

Dromen of visioenen over dat je zelf graaft vertellen je dat je zelf een te grote hoeveelheid werk of problemen op je hals hebt gehaald en dat het werk steeds hoger opstapelt. Een andere uitleg is dat je je eigen problemen, je eigen grote hoeveelheid werk op de schouders van iemand anders wilt schuiven, maar of dat een succes is, kom je in de loop van de tijd achter.

Dromen of visioenen over het bedolven of ingegraven zijn van een vervoersmiddel, fiets, brommer of auto, vertellen je dat de innerlijke reis die je aan het maken bent je compleet in beslag neemt, je hebt er geen controle meer over, en je wordt gedwongen om nu eerst een oplossing te vinden.

 

 

injectie, injecteren, spuit 

  

 


Inpakken

Dromen of visioenen waarin je aan het inpakken bent vertellen je over een innerlijke of uiterlijke reis, een start van een nieuw leven. Inpakken is de voorbereiding op iets nieuws of een onverwachte mogelijkheid die zich aandient. Het kan ook zijn dat je voorbereidingen aan het treffen bent om op vakantie te gaan. Een alternatieve uitleg is dat je een periode van rouw aan het afsluiten bent en dat je die persoon aan het loslaten bent.

  

 


Inwijding

Dromen of een visioen over een inwijding gaan over acceptatie, erkenning en de bewustwording die je ontvangt vanuit je ziel en geest, het hiernamaals, je familie of vorige levens. Een andere uitleg is dat je een bepaald punt hebt bereikt en nu wil je op weg naar een nieuw levensniveau of levensdoel.