Home » Droom » Letter T

Letter T

 

Taart, Gevulde taart, Taart eten 

Wanneer je droomt of een visioen hebt over een taart vertelt dit je dat je zou moeten leren om je werkzaamheden te delegeren in plaats van alles zelf te doen. Taarten kunnen ook egoïsme voorstellen of het gevoel geven dat je niet krijgt wat je toekomt. Je vindt dat je meer verdient in het leven. Een positievere uitleg van deze droom is dat een cake je prestaties die je hebt geleverd in je leven uitbeeldt.

Een gevulde taart in je droom of visioen vertelt je, dat je nog net niet op de goede weg zit, het is net niet af in je levensweg. Je moet gaan onderzoeken hoe dat het komt dat het niet lukt of hoe het komt dat je blijft hangen in je levensweg.

Wanneer je droomt of een visioen hebt waarin je taart eet vertelt je dat je beloond gaat worden voor je harde werk en dat je succes zult vieren. Een andere uitleg is dat je meer wilt dan je feitelijk aan kunt dus heb even geduld. Zie ook eten, gebak, koekjes, Bakker

   

  

Tabak

Als je droomt of een visioen hebt dat je tabak rookt vertelt dit je dat je probeert te ontsnappen aan de problemen, obstakels en emoties die je moeilijk de baas kunt blijven. Een andere uitleg is het verlangen naar verfijning, uitzoeken en geduld hebben in de keuze die je kunt maken in het leven. Een andere uitleg is dat tabak je behoefte aan troost, warmte, geborgenheid en kalmte aangeeft.

 

   

Tafel, Kapotte tafel, gebroken tafel 

Dromen of een visioen over een tafel vertellen je over de sociale verbintenissen en de mogelijkheid voor een samenzijn, sociaal zijn met mensen die een betekenis voor je hebben. Een andere uitleg is dat de tafel een deel van jezelf vertegenwoordigt, het deel van je hart wie je toelaat aan de tafel. De tafel is een weerspiegeling van je hart, je ware zelf, maar ook hoe je in het leven staat en hoe je jezelf wilt profileren en hoe je je voelt.

Als de tafel kapot of gebroken is in je droom of visioen vertelt dit je dat je een gebroken hart hebt, een zware beschadiging hebt opgelopen of dat er sprake kan zijn van een meningsverschil met je geliefde of in vriendschappen. Een andere uitleg is het ervaren van druk, tegenslag, onderdrukking en obstakels die je moet overwinnen en het verlangen om problemen te lijmen en te herzien. Nog een andere uitleg is dat er iets is dat je niet langer voor jezelf kunt houden en openbaar wilt maken. Zie ook fruit, boodschappen, winkel, restaurant, terras, picknick

  

  

Talkshow, Presentator  

Dromen en visioenen van een talkshow vertellen je dat je erkenning wilt voor je vooruitgang, karaktereigenschappen, persoonlijke macht willen hebben, en je innerlijke kracht laten zien. Een andere uitleg is dat de talkshow staat voor eigenschappen die je je bewust moet worden en door beelden ga je dingen vergelijken en zelfkennis vergoten, eigen kritiek uiten. Een alternatieve uitleg is dat je op zoek bent naar een innerlijke oplossing die je tot nu toe nog niet hebt gevonden en hoopt te krijgen op deze manier.

Ben je in je droom of visioen de presentator dan vertelt het je dat je een karaktereigenschap van een ander in je omgeving wel zou willen hebben, en je probeert het je eigen te maken. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd op de presentator projecteert.

 

 

 

Taille, Grote Taille, Smalle Taille, Ongezonde Taille 

Dromen of een visioen over een taille vertellen je over de manier hoe je in het leven staat.

Een grote en/of volle taille in je droom of visioen duidt op een plezierig en comfortabel leven, een mooie toekomst zonder zorgen.

Een kleine of smalle, tengere taille in je droom of visioen vertelt je over succes in zakelijke- en scholingsdoelen. Een andere uitleg is dan ook het schoonheidsideaal; de wens om succesvol te zijn en erkend te worden.

Dromen of een visioen over een uitgemergelde of ongezonde taille in je droom of visioen vertelt je vaak over mislukking of tegenslag in zaken, financieel, onderwijs, maar ook in je leerproces.

 

 

Tamboerijn

Een droom of een visioen over een tamboerijn is een weerspiegeling van het levensritme, je hartritme die je ervaart in een situatie. Een andere uitleg is het ervaren van de controle en hoe actief je in het leven staat. Een andere uitleg is dat de tamboerijn staat voor uitingen, creativiteit, muziek, ontspanning en tot rust komen. Door deze uitingen en persoonlijke verrijking krijg je nieuwe inzichten en misschien wel nieuwe gedachten richting in je leven.

 

 

Tampon

Dromen en visioenen over een tampon, vertellen je dat je emoties en gevoelens probeert vast te houden op een niet natuurlijke manier, al ben je wel van mening dat er iets opgelost moet worden in je huidige situatie. Een andere uitleg is dat je graag bewust de controle wilt houden over je uitingen van gevoelens, het hart, emoties, woede en verdriet.

 

 

Tamtam

Dromen en visioen over een tamtam vertellen je dat je een boodschap ontvangt via je onderbewust zijn, je moet alleen de uitkomst nog oplossen. Een andere uitleg is de weerspiegeling en reflectie van je ware gevoelens, maar ook het bewust worden van je oude manier van communiceren met je omgeving. Deze manier moet je leren loslaten wil je vooruitgang boeken in je leven.

 

 

 

Tanden, Kiezen, Mooie witte tanden, Geen tanden, Tanden uit je mond vallen, trekken van tanden, kunstgebit  

Dromen of visioenen over het zien van je tanden vertellen je over manier van overkomen, voorkomen en communiceren in het leven. Een andere uitleg is dat tanden staan voor schaamte en het onbekende dat naar je toekomt. Een andere uitleg is dat je geen kracht hebt, je krachteloos of machteloos voelt, stress ervaart en je slechte gewoontes aandacht moet schenken.

Heb je in een droom mooie witte tanden, dan vertelt dit je dat je op de goede weg bent en een gezonde manier van communiceren hebt in en leven. Je hebt geen negatieve energie, en je overwint alles doordat je je goed voelt en succesvol gaat zijn.

Dromen of visioenen waarin je tanden uit je mond vallen vertellen je over mistroostigheid en een slechte gezondheid, stress en negatieve gewoontes die je niet de baas kunt worden, maar ook schaamte kan deel van je tegenslag uitmaken. Een ander uitleg is dan ook het onvermogen om dingen te laten slagen.

Dromen of visioenen dat je geen tanden hebt vertellen je over het onvermogen om je doelen te bereiken en je belangen te bewerkstelligen. Een andere uitleg is die van sex-appeal en schaamte en ook vooral stress die je niet de baas bent, en de negatieve gewoontes die je niet hebt overwonnen.

Het trekken van je tanden in je droom of visioen vertelt je dat je je bewust geworden of aan het worden bent van je slechte gewoontes, schaamte en ongezonde levensstijl. Je haalt de rotte en negatieve gewoontes uit je dagelijkse leven en deze gaan plaats maken voor nieuwe energie en mogelijkheden.

Het bewaren van je getrokken tanden in je droom of visioen vertelt je dat je bewust stress, problemen, emoties en schaamte hebt overwonnen maar dat je nog niet het probleem zelf hebt overwonnen, je wilt de oude gewoontes nog even bij je houden en vasthouden.

Draag je een kunstgebit in je droom of visioenen, dan vertelt dit je over de mogelijkheid om problemen met communiceren te verminderen door vertrouwen te hebben in de mogelijkheden die andere mensen je kunnen bieden. Je hebt een alternatieve oplossing gevonden voor je negatieve eigenschappen, stress, problemen, emoties, schaamte, doelen en onvermogen.

Dromen of visioenen als je iets eet waardoor je tanden of kiezen uitvallen, zijn een verwijzing naar kracht, je voelt je futloos, krachteloos, vermoeid en beleeft geen plezier aan een situatie. Je hebt je problemen niet overwonnen, je negatieve gewoontes, stress, problemen, emoties, doelen en onvermogen worden nu verwijderd uit je dagelijkse leven en sleur.

 

 

Tandenborstel, Tandenstokers, gebruiken van tandenstokers, gebruiken van tandenborstel 

Wanneer je droomt of een visioen hebt over een tandenborstel, dan vertelt dit je dat je in de verdediging schiet als je kritiek te verduren krijgt. Je werpt een beschermende barrière op tegen mogelijke pijnen die je kunt ervaren in het leven. Deze droom of visioen kan ook betekenen dat je je overmatig zorgen maakt over hoe je op anderen overkomt en dit nog een keer wil nakijken en overdrijven.

Dromen en visioenen over tandenstokers vertellen je dat je last hebt van onnodige angst die je kunt beïnvloeden als je er aan toegeeft.

Wanneer je in je droom of visioen gebruik maakt van een tandenstoker vertelt dit je dat je een geliefde of jezelf schade berokkent zonder dat je jezelf er bewust van bent. Een andere uitleg is dat de tandenstoker staat voor het naar boven halen van verkeerde communicatie die je hebt gevoerd.

 

 

 

Tanker, gebruiken van tanker 

Als je droomt of een visioen hebt over een tanker vertelt dit over de weerspiegeling van je opgekropte innerlijke woede, angsten, agressies, pijn en verdriet dat je wilt uiten. Je hebt het gevoel dat je wachtend bent op die laatste druppel die de emmer doet overlopen. Een andere uitleg is de behoefte om jezelf te verdedigen en op te komen waar je in gelooft, zonder daarbij agressief of confronterend te zijn. Nog een andere uitleg is het ervaren van dreiging in een situatie die je niet had zien aankomen. Een alternatieve uitleg is dat de tanker staat voor voortgang die vruchtbaar maar traag door gaat, maar met wel veel risico die je neemt.

Dromen en visioenen over het gebruiken van een tanker vertelt je de projectie van je opgekropte woede, agressie, angst en stress, maar ook op je negatieve karaktereigenschappen. Een andere uitleg is dat je onbewust dingen ontneemt en dat je jezelf meer pijn doet dan nodig is, je hebt het gevoel het slachtoffer te zijn, terwijl je zelf de mogelijkheid hebt om er uit te stappen.

 

 

 

Tapijt, Versleten tapijt, Verbergen onder tapijt 

Wanneer je droomt of een visioen ziet over een tapijt vertelt dit je iets over de manier hoe je je beschermt tegen de soms harde realiteit van het leven. Een andere droom of visioen uitleg is dat het tapijt staat voor luxe, comfort of rijkdom in het leven.

Een tapijt dat in je droom of visioen versleten is vertelt je over tegenslag, afname van warmte, geen comfort, het verliezen van je waardigheid in een project of in je leven. Een andere uitleg is het bewust ervaren van armoede en eenzaamheid en problemen die je niet in de koude kleren gaan zitten.

Als je iets wilt verbergen onder het tapijt in je droom of visioen dan vertelt dit je over het voor jezelf wegstoppen en verschuiven van het obstakel die je moeilijk kunt overwinnen. Dit probleem stop je onder je huid, maar vroeg of laat moet je het toch opruimen. Een andere uitleg is dat je bewust even iets wegstopt om het later te herzien.

 

  

Tas, Handtas, Inpakken tas, Verliezen tas, gescheurde tas, Kapotte tas, Diefstal tas  

Dromen en visioenen over een tas vertellen je over de verantwoordelijkheid die je met je meedraagt, de tas is ook een weerspiegeling van je hart, dat wat je in je tas stopt zijn je lasten, wensen, dromen, je karaktereigenschappen, je ware ik en de innerlijke en uiterlijke kennis.

Dromen of visioenen over het inpakken van een tas vertelt je dat je de lasten met je meeneemt, lasten die je misschien beter kunt los laten. Een andere uitleg is dat je je klaar maakt voor nieuwe kansen en nieuwe inzichten.

Het verliezen van een tas in je droom of visioen vertelt je dat je oude lasten, emoties, financiële problemen, je hart of je karaktereigenschappen achter je laat om nieuwe kansen te zoeken. Een andere uitleg is dat je een deel van je ware zelf of je eigenschappen bent verloren tijdens je zoektocht.

Een gescheurde of kapotte tas in je droom of visioen vertelt je dat je zware lasten te verduren hebt. Een andere uitleg is dat je je ontdoet van oude en negatieve gedachte en gewoontes.

Diefstal van een tas in je droom of visioen vertelt je dat je het gevoel hebt dat iemand je iets ontneemt, je controleert, of je wilt beheren. Een andere uitleg is dat je jezelf iets belangrijks ontneemt, je bent namelijk zelf altijd de dief en je projecteert jezelf zowel op het slachtoffer als op de dief.

 

 

 

Tatoeage

Als je droomt of een visioen hebt dat je tatoeages hebt vertelt dit je over individualiteit en de behoefte om boven de massa uit te steken. Je wilt uniek en anders dan anders zijn. Een andere uitleg is dat de tatoeage staat voor vertrouwen, kracht uitstralen en geloven in je zelf. Een alternatieve uitleg is dat een tatoeage staat voor het verstoppen van littekens van het leven, dat je de obstakels die je niet hebt overwonnen en die je in de loop van je leven hebt opgelopen probeert te maskeren, verwijderen en verbergen, zodat je er niet meer naar hoeft te kijken.

 

 

 

Taxi, Taxichauffeur,  

Als je in je droom of visioen in een taxi zit vertelt dit je dat je waarschijnlijk niet zonder de hulp van anderen vooruit kan komen in een situatie, obstakel of probleem, en je dus genoodzaakt bent om hulp te vragen of aan te nemen. Een andere uitleg is de voortgang net als bij een auto, de reis die je moet maken, de mogelijkheden, kansen, ontwikkelingen, de weg die je wilt afleggen in je leven.

Weet de taxichauffeur in de droom of visioen de weg niet dan vertelt dit je dat je aan het afdwalen bent, je weet nog niet de juiste bestemming te vinden. Je nog niet klaar met het uitstippelen van je levensdoel of wensen. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd projecteert op de chauffeur; jij bent zelf de persoon die de weg niet weet. Een alternatieve uitleg is dat je je laat leiden door de verkeerde mensen met een andere visie of bedoeling in het leven.

Ben je in de droom of visioen de taxichauffeur dan vertelt het je dat je dienstig bent naar anderen toe, maar let op je grenzen. Een andere uitleg is dat je zelf de toekomst, of de weg mag bepalen, de vrije wil in het behalen van je dromen en wensen en ideeën in je leven. Je moet niet vergeten dat je jezelf altijd projecteert op de chauffeur jij bent zelf de persoon die de weg weet.

  

 

Teer

Als je droomt of een visioen hebt over teer vertelt dit je over afhankelijkheid van iets of iemand in je leven. Je wil proberen om meer zelfvoorzienend te zijn, om vooruit te gaan in het leven. Een andere uitleg is dat teer iets vertelt over luisteren naar het onbewuste en de negatieve aspecten van het zelf.

 

 

Tekenen, Tekenaar

Dromen of visioenen waarin je aan het tekenen bent vertelt je iets over de manier waarop je jezelf wilt uiten. Hoe je jezelf voelt en hoe je jezelf aan de buitenwereld wil presenteren. Tekenen weerspiegeld niet alleen jezelf en hoe je in het leven staat, maar ook je creatieve kant, je ontwikkelen en je oefenen, proberen en leren en studeren. Je kunt ook denken aan je verborgen talenten en je verborgen behoeftes en verleden die je aan het ontdekken bent. Tekenen weerspiegeld je ziel, je pure en ware ik, dat wat je diep van binnen altijd met je meedraagt of hebt gedragen in bijvoorbeeld een vorig leven. Het vertelt je dat je opzoek bent naar antwoorden, oplossingen en/of jezelf. Het geeft heel veel van jezelf weer niet alleen je verborgen verleden, maar ook je wensen en je dromen komen via tekenen en schilderen tot uiting. Het is bewustwording van het feit dat je wensen, dromen, ideeën realistisch zijn, levenstaken, levensopdrachten, zielstaken enzovoorts. Elke potlood streep weerspiegeld een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Daarnaast is het een pure verwerking van je ziel, de puzzelstukjes op zijn plek zetten en los laten en afhandelen. Let bij dit soort dromen en visioenen heel goed op wat je aan het tekenen bent; het is een aanwijzing naar dat waar je onderbewuste op dit moment mee bezig is; dat waar jij als ziel, persoon op dit moment behoefte aan hebt. Daarnaast kun je als alternatief verklaren dat tekenen een verbinding maken is met het hiernamaals, het universum, spirit, en je gidsen, helpers, overleden geliefdes of signalen vanuit het hogere spirituele.

Tekenaar in je droom of visioen vertelt je over de creatieve manier waarop je in het leven zou kunnen staan; je kunt denken aan de behoefte aan zelfexpressie en uitingen, Je bent misschien wel in ontwikkelen van je dromen en je wensen in je leven. Het spiegelen van jezelf, de situatie waarin je zit en/of je innerlijke en uiterlijke verschijningvorm bekijken, beoordelen enzovoorts. Denkbeelden, gedachtestroom en dat wat je onderbewuste op dit moment een belangrijke uitdaging vind en/of het leerproces van de ziel. Een schilderij vertelt je het contact maken met de spirituele dimensies, persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit het hoogste goed. Elke laag weerspiegeld dus een deel van jezelf en/of de situatie waarin je zit. Als alternatief kun je ook denken aan inzicht krijgen in je vorig leven en/of zielstaken en levensopdrachten.  

 

 

  

 

Tekenfilm, Tekenfilm kijken  

Dromen of visioenen waarin je echte leven als een tekenfilm wordt afgeschilderd vertellen je dat je in een situatie zit die je op een kinderlijk manier bekijkt, of op een onrealistische manier benadert. Een andere uitleg is dat je de wereld of een situatie op een komische en onserieuze manier kunt ervaren in het leven. Nog een andere uitleg is de zoektocht van de stressvolle, realistische werkelijkheid naar een kinderlijke ontspannenheid en rust en een vertrouwde warme omgeving die je plezier gaat doen. Nog een andere uitleg is dat je zou moeten leren lachen om jezelf en om je fouten die je hebt gemaakt in het verleden.

Ben je een tekenfilm aan het kijken in je droom of visioen vertelt, dan het over je innerlijke kind, je moet eens lachen, uit je eens vrolijk als een kind, geniet meer van het onschuldige in je leven. Een andere uitleg is dat je moeite hebt om fantasie en realistische werkelijkheid te onderscheiden; je wilt liever in de droom of in je fantasie leven.

 

 

 

Telefoon, Smart Phone en Mobieltje 

Als je een telefoon ziet of hoort in je droom of visioen vertelt dit je dat je een boodschap van je onderbewuste ontvangt. Een andere uitleg is dat het een vorm van telepathische communicatie is die je kunt ervaren met een persoon in je leven. Nog een andere uitleg is dat de telefoon staat voor je relatie met anderen en hoe je met ze communiceert, en wat je ze graag zou willen vertellen. Communicatie is heel belangrijk in je leven, en zeker in dromen of visioenen over de telefoon. Een alternatieve uitleg is dat je geconfronteerd wordt met kwesties die je hebt proberen te vermijden en te verdoezelen

 

 

Telefoonnummer, Telefoonnummer werkt niet 

Een telefoonnummer in je droom of visioen vertelt je dat je met iemand contact wilt of moet leggen, dit kan zijn om hulp te vragen, of om met elkaar te communiceren. Een andere uitleg is de bewustwording van je werkelijke wensen, dromen, ideeën en mogelijkheden en het nemen van actie daarop.

Dromen of visioenen waarin je het telefoonnummer niet kunt draaien, telefoonnummer werkt niet vertelt je dat je het moeilijk vindt om tot iemand door te dringen of dat je er nog niet klaar voor ben om te communiceren. Een andere uitleg is dat het telefoonnummer een stukje bewustwording voorstelt; je moet je ervan bewust worden dat je problemen, dingen, en mensen uit het verleden los moet laten.

 

 

 

Telegram

Als je droomt of een visioen hebt dat je een telegram ontvangt, vertelt dit je dat je een oudere manier van communiceren hanteert, misschien een boodschap uit het verleden, of een communicatie die wat vervaagt, en misschien wat traag is. Een andere uitleg is het confronteren en bewust worden van je onderdrukte gevoelens, emoties, je hart, je ware zelf en ongezonde situaties om uitdagingen aan te gaan.

 

 

 

Telescoop

Een droom of visioen over een telescoop vertelt je dat je een bepaalde situatie eens nader moet bestuderen; pas daarna ga je goede ideeën en inzichten krijgen die passen bij je aanpak in het leven. Een andere uitleg is dat je door een periode van onzekere veranderingen gaat en nog even moet afwachten.

 

 

 

Televisie, IPad, Tablet , TV

Als je droomt dat je tv kijkt in je droom of visioen vertelt dit je over de behoefte om een goed beeld te krijgen van situaties, problemen, emoties, gevoelens, obstakels en levensvragen. Een andere belangrijke uitleg is dat de televisie staat voor de communicatie tussen mensen, maar ook hoe je overkomt op anderen.

De televisie vertelt je ook over zelfreflectie, jezelf beoordelen, bekijken, beoordelen en vooral herzien. Nog een andere uitleg is de weerspiegeling van je brein, je geest en je gedachtes die je hebt. Het geeft aan hoe je je ideeën krijgt en hoe je deze tot uitdrukking kunt brengen. Een andere uitleg is luxe, armoede-overwinning van de innerlijke problemen die moeten worden overwonnen omdat ze uit balans zijn, waardoor de geest en de ziel niet goed samenwerken. Een belangrijke uitleg bij de tv is ook de weerspiegeling, indruk of reflectie van dat wat je op tv hebt bekeken, alsof je het opnieuw beleeft en jezelf er in erkent; het heeft dan ook niet altijd iets te maken met dromen en visioenen uitleg.

 

 

 

Temmen, Getemd worden 

Dromen of visioen dat je een dier temt vertelt je over de controle over je driften, woede en uitingen. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van het vinden van de balans met betrekking tot gedrag, emoties, problemen en ongecontroleerde buien.

Een droom of visioen waarin je zelf getemd wordt vertelt je dat je meer controle over je leven moet zien te krijgen voordat je niet meer weet hoe het opgelost of verder moet in je leven, toon wat meer terughoudendheid en het zal beter gaan. Een andere uitleg is de bewustwording van het vinden van de balans in je leven.

 

 

  

Tempel

Als je een tempel ziet in je droom of visioen gaat het over je spiritualiteit, meditatie en persoonlijke groei in het leven. Een andere uitleg is dat de tempel staat voor je fysieke lichaam, en de aandacht die je er aan besteed. Een alternatieve uitleg is dat een tempel vertelt over de manier van communiceren met de goden of met het hiernamaals.

 

Tent

Als je droomt of een visioen hebt dat je in een tent bent vertelt dit over een verfrissende, maar tijdelijke verandering van je dagelijkse routine die je kunt ervaren in het leven. Een andere uitleg is dat je behoefte hebt aan vrije tijd en even geen dagelijkse dingen wilt in je leven. Nog een andere uitleg is de instabiliteit en onzekerheid in je huidige situatie waarmee je moeite hebt om een plek te geven in je leven. Een alternatieve uitleg is dat je je niet wilt settelen en vastleggen in een relatie of woonplaats; je bent nog aan het zoeken wat je werkelijk wilt in het leven. Een andere uitleg is dat je op dit moment niet in staat bent te aarde, jezelf te vestigen, op één plek te willen zijn en/of niet in een bepaalde situatie willen zijn. Nog een andere uitleg is jezelf terug trekken uit een te druk leven en/of wereld vol met verplichtingen en stress momenten enzovoorts. Zelfstandigheid, onafhankelijkheid. Een alternatieve uitleg is dat de caravan ook een tijdelijk oplossing vertegenwoordigd een van A naar B moment - dit kan op verschillende manieren worden ervaren zowel positief als negatief.    

 

Terras, Terrasje pakken, zitplaats, op een terras zitten 

Dromen en Visioenen over een terras, zitplaats vertelt je over de behoefte om te ontspannen, tot rust te komen en toch sociaal te zijn. Het verwijst naar behoeftes van gezelligheid, familie, communicatie, samenwerken, sparren, delen en ontmoetingen. Het aantrekken van gelijkgestemde en genegenheid. Je kunt ook denken aan spirituele en sociale groei. Een andere uitleg is dat het terras je eenzaamheid, terugtrekken en afhankelijkheid weerspiegeld, bewust wording van het feit dat je iets niet hebt wat met de eigenschappen van het sociale terras te maken heeft. Nog een andere uitleg is dat het terras, zitplaat ontvankelijkheid en openhouding naar de situatie en/of levensfase toe. Nog een andere uitleg is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, werk en privé, kinderen, gezin, relatie en liefde, communicatie en stilte enzovoorts. Een terras, zitplaats weerspiegeld hoe je voelt vanuit je ziel, je bron, je basis en dit kan sociaal zijn, gezelligheid maar ook het niet hebben van deze eigenschappen of situaties in je leven.  

Dromen en Visioenen waarin je een terrasje pakt, op een terras zit bij een restaurant/cafe etc vertelt je over de behoefte aan behoeftes van gezelligheid, familie, communicatie en ontmoetingen. Een andere uitleg is de behoefte aan ontvankelijkheid en openhouding naar de situatie en/of levensfase toe. Nog een andere uitleg is de behoefte aan sparren, samenwerken, signalen ontvangen vanuit het hogere en out of the box denken. Nog een andere uitleg is de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie, werk en privé, kinderen, gezin, relatie en liefde, communicatie en stilte enzovoorts.  

 

 

   

Terrarium

Dromen of een visioen over een terrarium vertellen je dat je bepaalde karaktereigenschappen van jezelf geheim houdt en beschermt tegen andere mensen en meningen om je heen. Een andere uitleg is vruchtbaarheid, creativiteit en het ontstaan van nieuwe ideeën in je leven. Een alternatieve uitleg is het leven willen nabootsen, zodat je een natuurlijke manier van inzicht kunt krijgen. Ook staat het voor de verlangens naar een natuurlijk leven.

 

 

 

Terrorist

Dromen of visioenen dat je een terrorist ziet of bent vertellen je dat je frustraties een voedingsbodem bieden voor je gewelddadige neigingen, je zou je machteloos kunnen voelen en je moeilijk kunnen aanpassen, accepteren dat dingen soms anders lopen dan je zou willen. Een andere uitleg is dat een terrorist staat voor het opkomen van je eigen ideeën ten koste van wat andere mensen in je omgeving ervan vinden.

 

 

 

Testament

Dromen of een visioen dat je een testament opmaakt vertellen je dat je vooruit kijkt naar de toekomst en dingen wilt vast leggen voor andere mensen die ook kunnen leren van jouw ervaringen. Een andere uitleg is dat je zou kunnen beginnen aan een nieuwe fase in je leven. Een alternatieve uitleg is dat het testament staat voor inzicht willen hebben in je huidige en toekomstige gedachtengang en status.

 

  

Testikels

Dromen of visioenen over testikels vertellen je over de rauwe energie, kracht, vruchtbaarheid of seksdrive van de mensen. Een andere uitleg is dat deze droom of visioen vertelt over de angsten met betrekking tot je seksuele vaardigheid. Maar voor jonge mannen is het een teken van accepteren en vruchtbaarheid en kracht die moet worden opgedaan door de jaren heen. Een andere droom of visioen uitleg is dat je een hoop lef nodig hebt om een bepaalde klus te klaren.

 

 

Theater, In het theater staan 

Een droom of visioen over een theater vertelt je hoe je in het leven staat en wat je hebt meegemaakt, welke obstakels je hebt overwonnen en wat je niet hebt overwonnen en nog achter je moet laten. Een andere uitleg is dat wat er op het toneel gebeurt feitelijk een verbeelding van je eigen fantasieën en verlangens zijn, dingen die je graag zou willen laten gebeuren. Je moet niet vergeten dat je jezelf projecteert, je bent namelijk zelf de auteur van het toneelstuk; wat er zich afspeelt in je droom of visioen gebeurt ook vaak in je leven.

Een andere uitleg is dat wanneer je zelf in het theater staat, dit je vertelt dat aan jou de juiste rol in het echte leven toebedeeld is en je je gelukkig voelt met deze mogelijkheid. Een andere uitleg is dat je zelf de weg mag uitstippelen, de vrije wil genoemd, je vertelt zelf welke kant het op kan gaan in je leven.

 

 

 

Thee, Theekopje, Lezen van theeblaadjes 

Als je droomt of een visioen hebt dat je thee zet of thee drinkt, vertelt dit je over tevredenheid met je leven en de rust die je kunt ervaren, want tijdens het theedrinken komen je ziel en geest in overeenstemming. Een andere uitleg is dat je de tijd neemt met betrekking tot een bepaalde relatie of situatie in je leven.

Als je thee en theekopjes ziet in je droom of visioen vertelt dit je dat je de behoefte hebt om spiritueler te zijn, en ook naar spirituele verlichting te verlangen in je leven. Een andere uitleg is dat je je bewust bent van de keuzes die je maakt, evenwicht en gedegenheid gaan je nieuwe inzichten geven.

Dromen en visioenen over het lezen van theeblaadjes vertellen je dat je inzicht wilt krijgen of dat je graag antwoorden wilt ontvangen vanuit het hiernamaals, het kan zijn dat je je afvraagt wat je doel op aarde is, of welke kant je op wil met je leven. Een andere uitleg is dat het lezen van theeblaadjes vertelt dat je geen concrete doelen hebt, geen zuivere mening, dat je niet zeker van je zaak bent, en gelooft in magie, voorspellingen waaraan je je leven wijdt of waarvoor je gevoelig bent.

 

  

Therapeut

Een therapeut in je dromen of visioen vertelt je over wijsheid vanuit je onbewuste die je probeert duidelijk te maken dat je dingen over het hoofd ziet in een bepaalde situatie. Een andere uitleg is dat de therapeut kan verschijnen om je te helpen om te gaan met problemen, dingen die je niet ziet of kwesties die je weigert rechtstreeks te onderkennen in het leven. Een alternatieve uitleg is dat de therapeut staat voor zelfreflectie en het te niet doen van je eigenwaarde.

 

 

Thermometer

Dromen of visioenen over thermometers vertellen je dat de emoties en gevoelens op dit moment koud, warm of zelfs heet zijn in je leven. Dit geeft dus aan hoe je je momenteel voelt en hoe je reageert op andere mensen in je omgeving. Een andere uitleg is dat de thermometer ook kan staan voor hulp bij innerlijke en geestelijke ongenoegens. Een alternatieve uitleg is dat het een bevestiging geeft over je gevoelens die aangeven dat je je lichamelijk even minder voelt, en je een dokter moet raad plegen.

 

 

Thermosfles

Wanneer je een droom of visioen hebt over een thermosfles, dan vertelt dit je dat je een bepaald gevoel of hoop in je leven probeert warm te houden, maar je wilt het bij je blijven houden zodat je het niet kunt vergeten. Een andere uitleg is dat je je te lang aan iets hebt vastgeklampt of vastgehouden maar dat het tijd is om dit los te laten en naast je neer te leggen.

 

 

 

Tiara, Kroontje, Diadeem

Dromen en visioenen over een tiara, diadeem of kroontje vertellen je over de vrouwelijke kracht en mystiek in je leven. Een andere uitleg is dat je gebruik maakt van je vrouwelijkheid om je zin te krijgen in een project of in je leven. Nog een andere uitleg is dat de tiara staat voor rijkdom, erkenning, gekregen wijsheid en erfenis, die je hebt ontvangen zonder dat je er veel voor hoefde te doen.

 

 

Tiener

Als je droomt of een visioen hebt dat je een tiener bent vertelt dit je dat je je onvolwassen gedragen hebt, graag iets wil ontdekken of zelf de tienerjaren opnieuw wilt beleven. Een andere uitleg is dat je jezelf verder moet ontwikkelen zodat je de vervulling kunt vinden of een doel bereiken in je leven die je uit het oog bent verloren. Een alternatieve uitleg zou kunnen zijn dat je vecht voor je volledige onafhankelijkheid en keuzevrijheid die je zoekt. Nog een andere uitleg is de zoektocht naar je ware identiteit, gevoelens en mogelijkheden in het leven. Een spiegel van waarheid, schoonheid of de ware ik wordt je voorgehouden.

  

 

Tijd, Tijdreizen, Aan het tijdreizen zijn 

Als je droomt of een visioen hebt over de tijd, dan vertelt dit je over een angst dat je niet in staat bent om te gaan met de druk en stress van het dagelijkse leven, dat je de draad van het leven verliest, onbegrip en oververmoeidheid kunt ervaren in het leven.

Als je droom of een visioen hebt dat je aan het tijdreizen bent vertelt dit je over de wens om te ontsnappen aan de huidige realiteit en de dagelijkse rompslomp. Een andere uitleg is dat je terug naar het verleden zou willen, voorwaarts en in de toekomst wil springen naar een periode waarin je wensen zijn gerealiseerd of worden gerealiseerd. Een andere uitleg is je romantische karakter of je behoefte om alles romantischer te zien dan het is in het echte leven. Een alternatieve uitleg is dat er vanuit het verleden nog een opdracht openstaat voor de toekomst, die eerst moet worden opgelost of losgelaten voordat je verder kunt in je leven van hier en nu. Het kan zelfs een verwijzing zijn naar een reïncarnatie die een rol speelt bij het bewustzijn van dit leven en de mogelijkheden op succes.

 

 

 

 

Titanen, Versla je de titanen 

Als je titanen ziet in je droom of visioen verwijst dit erop dat je de macht hebt om dingen gedaan te krijgen. Wees in controle over je eigen lot, mits dat je hiervoor hard werkt. Dromen over de titanen gaan over het behalve van grote doelen, maar doelen die je niet gemakkelijk aankomen waaien. Daarnaast staan de titanen voor macht, kracht, agressie, woede, verdriet, pijn en destructieve en vernietigende kracht. De vraag echter is komen de titanen je iets positiefs brengen of ervaar je het als negatief. Vergeet niet dat je jezelf altijd projecteert op de titanen; deze eigenschappen heb je nodig en of moeten worden geuit. Jij bent een titaan in de droom of visioen. Het is tijd om verdieping te vinden, de onderliggende boodschap ligt dieper en die wordt nu getoond aan je, open je armen en laat die innerlijke woede, angst, innerlijke kracht de vrije loop en ontmoet je pure en echte ik.

Versla je de titanen in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de situatie waarin je het gevoel had alles te zijn verloren weer onder controle hebt. Je hebt het overwonnen en/of je mag je bewust worden van het feit dat je sterker bent dan je denkt. De titanen laten over het algemeen een spoor van vernietigen, duisternis en tegenslag achter. Doordat je het hebt overwonnen kun je nu tijd besteden aan het afsluiten, opnieuw beginnen, wederopbouw en schone lei.

 

 

 

Tin

Een droom of een visioen over tin vertelt je over de mentale en intellectuele groei die je doormaakt in je leven. Een andere uitleg is dat je de horizon aan het verbreden bent, je staat open voor nieuwe ervaringen in het leven. Een alternatieve uitleg is dat tin betekent dat je het met geduld en oefenen goed gaat afronden en afmaken.

 

 

Toerist

Dromen en visioen over toeristen vertellen je dat je je in een positie bevindt waarin je anderen kunt helpen. Een andere uitleg is dat jij de toerist bent die aan het ontdekken is wat zijn leven is. Je projecteert jezelf altijd op de toerist, dat wat je aan het onderzoeken bent ben jezelf, je ware ik, het innerlijke. Een alternatieve uitleg is dat de toerist staat voor kritisch zijn en het beoordelen van meningen van andere mensen.

 

 

Toilet, WC, iemand zit op de wc, Schoonmaken wc, openbaar toilet 

Als je droomt of een visioen hebt over een toilet of wc, dan vertelt dit je over de behoefte om bepaalde emoties, uitingen, meningen en gevoelens los te laten en te laten gaan uit je leven. Een andere uitleg is dat het toilet staat voor rust, een privé moment en het ervaren van bezinning.

Zit iemand anders op je wc in je droom of visioen dan vertelt het je dat je de combinatie tussen projectie en karaktereigenschappen moet loslaten, je bent zelf de persoon die op de wc zit en laat de karaktereigenschappen van die persoon los, je laat die persoon achter je, en sluit het af.

Als je in je droom de wc schoonmaakt dan vertelt dit je dat je de oude patronen losmaakt, je remmingen laat varen en je lichaam weer een nieuwe kans gaat geven.

Droom je, of zie je een visioen van een openbaar toilet, dan vertelt dit je over de openbaarheid, waarmee je moeite hebt dit te uiten, schaamte, emoties die je niet wil delen, hulp en redelijkheid.

 

  

 

Tomaat, Eten tomaat 

Dromen of visioenen over een tomaat vertellen je over harmonie, huiselijk geluk, en groeien in je leven, maar ook nieuwe mogelijkheden ontdekken, en vooral je vrouwelijke kant omarmen.

Dromen of visioenen over het eten van een tomaat vertellen je over een goede gezondheid, maar ook genezing en verbetering van de omstandigheden en je vrouwelijke kant omarmen en waarderen.

 

 

 

Tong, Tongzoen

Een droom of visioen over je eigen tong vertelt je iets over de dingen die je zegt, je hebt misschien al teveel gezegd of je zou je juist wat nadrukkelijker moeten uitdrukken in het leven. Een andere uitleg is dat de tong staat voor smaak en keuzes die je hebt gemaakt of gaat maken over de vrienden, geliefde en dierbaren. Jouw mening telt.

Tongzoenen in een droom of visioen vertelt je eigenlijk hetzelfde als zoenen maar dan gaat het over het gevoel van liefde, emoties, familieproblemen en communiceren naar het ware hart, een verbintenis waarvoor je klaar bent. Het kan ook zijn dat je klaar bent om de stap te zetten met je gevoelens van overeenkomst, samenwerking te uiten naar een liefde of een relatie.

 

 

 

Toneel, Podium

Toneel, Podium weerspiegeld de zoektocht naar plezier, wensen, dromen, idealen en dat wat niet voor de hand liggend is. Het uiten van je creatieve eigenschappen, de situatie op een andere manier bekijken, door de ogen van een kind- out of the box denken enzovoorts. Een andere uitleg is dat je graag in overeenstemmende situaties zou willen leven en de fysieke- of karaktereigenschappen van deze situatie/persoon zou willen hebben. Je kunt uitzoeken welke eigenschappen, situatie je niet bezit, welke eigenschappen, situaties je wel bezit en welke je van jezelf zou moeten leren accepteren. Een alternatieve uitleg is gevoeligheid voor verslavend gedrag, vastzitten in oude patronen, de terugkerende viscose cirkel.   

Dromen of visioenen waarin je op het podium, toneel staat bent vertellen dat je behoefte hebt aan aandacht, beoordeling vanuit jezelf en/of je omgeving, waardering, succes en overwinning.  Een andere uitleg is dat je jezelf eens totaal anders wilt profileren dan dat je in werkelijkheid bent en uitstraalt, maar daarin schuilt het gevaar of de smalle lijn tussen fantasie, dromen en realiteit. Nog een andere uitleg is dat acteren, blijspel verwijst naar je innerlijke kind, onbezonnen, vrijheid en zelf je levensweg, situatie invullen.  

 

 

  

Toorts, Aangestoken toorts 

Als je droomt of een visioen hebt over een toorts vertelt dit je over het zelfvertrouwen, het vermogen om te slagen of spiritueel vertrouwen in je leven dat je kunt ervaren. Een andere uitleg vertelt je dat je toorts staat voor het eeuwige en ervaringen, kennis die je hebt op gedaan in het leven en daardoor roem en bekendheid hebt verworven.

Dromen en visioenen over een aangestoken toorts waarmee je rondloopt, vertelt je over liefde en romantiek, je draagt het licht bij je, de overwinning, en niet te vergeten een gelukkig einde. Een andere uitleg is het licht ervaren of zien in de duisternis, ondersteuning ervaren en hulp vinden.

 

 

 

Topje, T-shirt, Hemd

Visioenen of dromen over een hemd, topje, T-shirt vertellen je over de manier waarop je wilt overkomen, je karaktereigenschappen, de manier hoe je in het leven staat. Een andere uitleg is dat je het misschien wat rustiger en kalmer aan moet doen, ontspan en neem eens tijd voor jezelf.

Dromen of een visioen over een strak zittende hemd, topje, T-shirt vertelt je over beperking in je bewegingsvrijheid, en het gevoel hebben dat je niet serieus wordt genomen.  De andere uitleg is dat de ziel je bewust wil maken dat het nu echt tijd is om te ontspannen, en het eens vanuit een andere hoek te bekijken zodat je nieuwe inzichten kunt krijgen.

 

 

 

Toren, Naar beneden kijken vanuit toren, omhoog kijken naar toren, toren zonder deuren. 

Een toren in je dromen of visioen vertelt je dat je misschien hoge verwachtingen koestert of de wens hebt om hogerop te willen in het leven. Een andere uitleg is dat de toren staat voor tegenwerking, moeilijkheden en tegenslag die je staan te wachten. Nog een andere uitleg is eenzaamheid, opgeslotenheid, grenzen en beperking ervaren. De toren staat diep in verbinding met je opstijgende spirituele ontwikkeling en geeft je persoonlijke groei weer. Je kunt ook denken aan eenzaamheid, grote hoogte, inspiratie en hoe je diep van binnen voelt. 

Als je van een toren naar beneden kijkt in je droom of visioen vertelt het je over het overwinnen van obstakels, tegenwerking en mogelijkheden en het openen van eenzaamheid en je beperkingen. Een andere uitleg is het ervaren van een hogere rang of status en een opgeblazen ego hebben. Nog een andere uitleg is dat de toren staat voor gevaar, duister en tegenslag die je moet zien te overwinnen.

Sta je in je droom of visioen onderaan de toren omhoog te kijken dan vertelt het over dromen, wensen, niet durven en geen moed hebben om actie te ondernemen. Een andere uitleg is dat je opkijkt naar de onbekende toekomst, die je nieuwe kansen en mogelijkheden kan bieden.

Een toren zonder deur in je droom of visioen vertelt je over de beperking die je ervaart om daar te komen waar je wilt zijn. Niet je volledige potentie kunnen gebruiken, beperkt worden in je mogelijkheden, kansen en groei en ontwikkeling. Een andere uitleg is dat je geen andere uitweg kunt vinden, dat je jezelf blokkeert waardoor je alleen nog maar omhoog kunt, niet meer terug naar beneden kunnen of andere richting op kunnen. Een andere uitleg is dat je geen contact maakt met je ware zelf, je ikki en ziel, zielsopdrachten enzovoorts.

Een toren zonder ramen in je droom of visioen vertelt je iets over vast zitten in je eigenwereld, je ziel en je geest. Je ziet geen uitweg, niet het juiste zicht en/of niet de mogelijkheden om een nieuwe blik, andere blik te krijgen in de situatie waarin je zit. Beperkt voelen er is geen weg terug je kunt alleen naar boven.  

 

 

 

Torenspits

Een torenspits in je droom of visioen staat voor de diepste spirituele energie die je kunt ervaren. Een andere uitleg is dat de torenspits het hoogst haalbare weerspiegeld en de verbinding met je basis en je kracht, je kruinchakra. Vooruitgang en stroming, herkenningspunt in je leven, focussen en de innerlijke weg vinden. Nog een andere uitleg is het zien van de juiste kansen en mogelijkheden - begeleiding vanuit het universum, spirit en je gidsen. Een alternatieve uitleg is dat de torenspits vruchtbaarheid, mannelijke energie naar je toe laat stromen en/of kunt ervaren zoals ambitie, ondernemen, uitzoeken, actie, kracht en overwinnen. 

 

 

Tornado

Als je droomt of visioen over een tornado vertelt dit je dat je last hebt van extreme emotionele uitbarstingen of driftbuien waarover je geen controle hebt. Een andere uitleg is dat je in een situatie of relatie zit die slopend is voor je, waardoor je buiten jezelf reageert. Een alternatieve uitleg is dat de tornado staat voor het opruimen dat moet gebeuren voordat je inzicht krijgt in de situatie en opnieuw kunt gaan beginnen in je leven. Je moet niet vergeten dat de tornado een deel van je zelf vertegenwoordigt, door projectie op je omgeving of op de tornado zelf.

 

 

 

Torpedo

Een droom of visioen over een torpedo vertelt je dat je meer direct en eerlijk met je gevoelens om zou moeten gaan. Een andere uitleg is dat je juist te direct en bot bent en zonder waarschuwing meningen, agressie en woede op mensen af kunt vuren, ook hier hebben we te maken met projectie van je eigen emoties, woede en angsten op de torpedo en zijn slachtoffers. Een andere uitleg over de torpedo is de betekenis van het mannelijke geslachtsdeel, de penis, het zou de mannelijke kracht, vruchtbaarheid voor vernietiging en agressie kunnen vertellen.

 

 

 

Torso

Als je een torso ziet in je droom of visioen vertelt dit je over de nadruk op je gevoelens en emoties. Een andere uitleg is dat de torso ook staat voor de trots, mannelijke energie en kracht en zelfvertrouwen in je leven.

 

 

 

Touw, Draad

Als je droomt of een visioen hebt over touw en draad vertelt dit je over de verbintenis en hechting met anderen. Positieve gedachten zorgen voor nieuwe kansen en verbindingen, negatieve gedachten zorgen voor het einde van verbindingen en mogelijkheden. Een andere belangrijke uitleg is dat het touw staat voor de verbinding tussen hemel en aarde, of je tweelingziel en je zielsverwanten. Nog een andere uitleg is dat het touw aangeeft wat je relatie bijeenhoudt, maar ook hoe sterk de verbinding is. Een alternatieve uitleg is de behoeft aan reizen, veranderen, maar ook het verlangen naar de reizen die je hebt gemaakt.

 

 

 

Tovenaar, Magie, Magiër, Drankjes, Zwarte Magie 

Een tovenaar, Magiër in je droom of visioen vertelt je dat je probeert om je vaardigheden te verfijnen en je macht uit te oefenen. Een andere uitleg is dat het gebruik van magie en geloven in de kracht van de natuur, je je leven een andere invulling kan geven; misschien met betere mogelijkheden en gevoelens. Nog een andere uitleg is bewustwording van de kracht van de natuur, kruidenkunde en een hoger doel in het leven. Spirit en het universum, en andere natuur krachten en religie en hogere dimensies.   

Magie bedrijven in je droom of visioen vertelt je dat je controle wilt houden op de situatie, en dat je graag macht uitoefent. Een andere uitleg is dat je je bewust wordt van je natuurlijke gave van goedheid en kracht. Een alternatieve uitleg is dat je misschien wel interesse hebt in het beoefenen van magie of een natuurreligie, spirit en het universum.

Ben je drankjes aan het brouwen in je droom of visioen, dan vertelt dit je over de bewustwording van de kracht van de natuur, kruidenkunde, religie, bewustwording van het feit dat er meer is dan wat je met je ogen kunt zien of kunt aanreken met je handen. Een alternatieve uitleg is dat je misschien wat oneerlijke methodes kiest om te gebruiken in het leven. Een andere uitleg is dat je iets doet waar je je niet prettig bij voelt; je donkere en of duistere kant komt boven.  

Dromen of visioenen waarin zwarte magie voorkomt vertellen je dat je donkere en of duistere karakterkant tot uiting komt en dit haalt niet het beste in je naar boven. Je hebt te maken met oneerlijke methodes die je toepast in je eigen leven of zelfs in die van andere mensen. Je kiest bewust een moeilijke levensweg op dit moment en je doet jezelf te kort. Nog een andere uitleg is dat je te maken hebt met negatieve gevoelens en emoties die je niet tot uiting kunt brengen en daarvoor een negatieve uitlaat klep kiest. Nog een andere uitleg is dat je bewust bent van de mogelijkheid van een vorig leven, karma, spirit, universum en kruidenkunde, natuur religie. Het vertelt je hoe je hiermee handelt en mee aan de slag gaat in je leven of situatie ongeacht of dit negatief of positief wordt ontvangen door zowel jezelf als andere mensen. 

 

 

Traangas

Wanneer je in je droom of visioen in contact komt met traangas vertelt het je dat je door een verhouding verstikt, benauwd of gesmoord voelt. Je zou jezelf moeten reinigen om oude pijn kwijt te raken zodat je betere en andere inzichten kunt krijgen. Een andere uitleg is dat traangas staat voor verduisteren van emoties en -tegen beter weten in-moeilijkheden in controle willen houden.

 

 

 

Tractor

Dromen of visioenen met een tractor, vertellen je over het ervaren van een langzame vooruitgang, en dan vooral gebaseerd op arbeidsintensieve veranderingen. Een andere uitleg is dan ook de creatieve manier van communiceren, uitingen, en ideeën vormen. Kleine stappen vooruit gaan je succes opleveren, maar eerst moet je zaaien voordat je kunt oogsten.

 

 

 

Trainen 

Als je droomt of een visioen hebt dat je aan het trainen bent vertelt dit je over een gebrek aan zelfvertrouwen en bezorgdheid over je vaardigheden en je kracht om iets tot een succes te doen lijken. Een andere uitleg is een wens om je status of positie in het leven te veranderen.

Ben je in je droom of visioen aan het trainen maar lukt dit niet, dan vertelt het je dat je je ervan bewust moet worden dat je gebrek aan zelfvertrouwen niet zal verbeteren als je gaat trainen, maar door te luisteren naar je innerlijke gevoel zal je kracht en energie verbeteren.

 

 

 

Trampoline

Als je droomt of een visioen hebt dat je op een trampoline springt, duidt dit op veerkracht en je vermogen om op te krabbelen na moeilijke en emotionele periodes. Een andere uitleg is dat dromen en visioenen over trampolines vertellen dat je last hebt van de ups en downs van het leven. Een alternatieve uitleg is dat de trampoline staat voor de roep om hulp naar het hiernamaals, of het graag hogerop willen komen, op zoek naar het geloof of het spirituele in je leven.

 

 

Trance

Als je droomt of een visioen hebt dat je in een trance bent, vertelt dit je dat je in je innerlijk, je hart zou moeten kijken want daar vindt je de antwoorden die je nodig hebt in deze situatie. Onderzoek je emoties en stel jezelf open voor anderen, zodat ook deze je kunnen helpen met het vinden van je levenspad. Een alternatieve uitleg is dat de trance staat voor het rondlopen als een kip zonder kop. Je luistert niet, en bekijkt niet de mogelijkheden die je geboden worden. Je bent nu bewerkbaar voor negatieve mensen die controle hebben op je toekomst.

 

 

Tranen

Wanneer je droomt of een visioen hebt over je eigen tranen, dan duidt dit op het ervaren van een genezingsproces; je bent je innerlijke pijn, verdriet en emoties aan het opruimen en schoonmaken. Een andere uitleg is dat tranen staan voor barmhartigheid, emotionele genezing en spirituele verfrissing. Een alternatieve uitleg is dat tranen vertellen dat pijn, verdriet en emoties nodig zijn om inzichten te vergaren.

 

  

 

 

Transformatie

Als je droomt of een visioen hebt dat je een transformatie ondergaat, vertelt dit je over de behoefte aan verandering of om af te wijken van je gebruikelijke routine in je leven. Een andere uitleg is dat het een uitgebreide manier is van bewust worden en een persoonlijkheidsontwikkeling die nodig is voor de toekomst. Een alternatieve uitleg is dat een transformatie staat voor noodzaak, het moeten doen, geen weg terug, accepteren van hulp, dat zal zorgen voor een andere manier van inzicht en benadering in het leven.

 

 

 

Transparant

Als je droomt of een visioen hebt dat iets transparant is vertelt het over gevoelens van kwetsbaarheid in het leven. Een andere uitleg is dat het vertelt over het vermogen om door dingen heen te kijken en het kunnen voorstellen van dingen en projecten, en hoe je mensen kunt doorgronden en hun ware motieven kunt zien. Een andere uitleg is dat droom of visioen je vertelt over je acties en je werkelijke bedoelingen die open worden benaderd.

 

 

 

Transplantatie

Een droom of visioen waarin je een orgaantransplantatie ondergaat vertelt je dat een je bepaald aspect van je persoonlijkheid versleten is en opnieuw moet worden bekeken. Je bent op zoek naar een frisse start en een nieuw begin in je leven. Een andere uitleg is dat een transplantatie staat voor ontdekken en de mogelijkheden zien en creëren in het leven, zodat je je verder kunt ontwikkelen en mensen kunt helpen met deze kennis.

 

 

 

Transseksueel

Een droom of visioen waarin je transseksueel bent vertelt je over de bezorgdheid over je mannelijke en vrouwelijke eigenschappen of passiviteit naar agressief gedrag in je leven. Een andere uitleg is het aarzelen, twijfelen in het aanpakken van problemen en je ware gevoelens. Nog een andere uitleg is dat je moeite hebt met het luisteren naar je innerlijke mannelijke of vrouwelijke kant, zonder daarover te oordelen.

 

 

Trap, Vallen van de trap, kapotte trap, traplopen. 

Dromen of een visioen dat je op een trap staat vertelt je over zelfreflectie, spiegelingen van de levenstrede, de traptrede die je in het leven moet overwinnen en moet ondergaan om dingen te leren, zodat je op het goede levenspad uit zult komen, een nieuw levens- en sociaal niveau behalen. Een andere uitleg is het ervaren van geluk en veel blijdschap in het leven

Wanneer je in je droom of visioen van de trap valt vertelt dit je dat je tegenslag, problemen, obstakels ervaart die je niet weet te overwinnen. Je hebt het gevoel dat je alles hebt verloren en dat je stappen terug moet doen in het leven. Nog een andere uitleg is dat je volledig de controle hebt verloren in het leven en door middel van zelfreflectie wordt je je bewust van je huidige situatie.

Rustig van een trap naar beneden lopen vertelt je, dat je naar beneden gaat in het leven, terug in oude gewoontes die je achter je had gelaten, of iets herzien, maar ook tegenslagen die je niet weet te overwinnen. Een andere uitleg is dat je bewust een stapje terug doet in het leven om zo goede beslissingen te nemen en oplossingen te bewerkstelligen.

Dromen en visioenen over de trap die kapot is vertelt je dat je op zoek bent naar oplossingen en mogelijkheden om vooruit te komen in het leven doormiddel van reflectie en projectie op je ware gevoelens. Een andere uitleg is dat je op dit moment in een periode van uitvinden zit, wat wil ik, wie ben ik, wat is het verleden en het vergroten van je vertrouwen in je dromen, wensen, ideeën en de toekomst.

Als je droomt en of een visioen hebt dat de trap als jij erop staat uit elkaar valt of niet solide is, vertelt dit je dat je wensen, plannen of ideeën nog niet succesvol zijn, neem het eens onder de loep. Een andere uitleg is het ervaren van tegenslagen, obstakels en problemen die je moet overwinnen.

  

 

Trapeze

Een trapeze act in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van een zorgeloze levenshouding en het genieten van kleine dingen in het leven. Een andere uitleg is dat je zou willen ontsnappen aan je dagelijkse verantwoordelijkheden en tijd wil nemen om even te relaxen. Een alternatieve uitleg is dat de trapeze staat voor het nemen van een risico die goed in balans en uitgewerkt moet zijn, voor je eraan kunt beginnen.

 

 

Tredmolen

Als je droomt of een visioen hebt over een tredmolen, vertelt dit je over het gevoel dat je ondanks je moeite en harde werk in rondjes blijft ronddraaien. Alleen moet je niet vergeten dat kleine stappen grote dingen kunnen verzetten en uiteindelijk kunnen bewerkstelligen. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt dat je vastzit in de dagelijkse sleur van het leven en je relatie’s, werk en emoties waarin je steeds hetzelfde doet of meemaakt.

 

 

Trein, Goederentrein, slaaptrein, wagon, lege wagon, verlaten wagon 

Als je droomt of een visioen hebt over een trein vertelt dit over groei, ontwikkeling, mogelijkheden maar ook het ervaren van voorgenomen nieuwe kans, een innerlijke en uiterlijke reis die je wilt maken. Je bepaalt zelf waar je uitstapt of waar je stopt tijdens je veranderingen in het leven. Een andere uitleg is het ervaren van de geestelijke of spirituele vooruitgang in het leven.

Dromen of visioenen over goederentreinen duiden op veranderingen waar je beter van zult worden; geld en rijkdom zullen je kant op komen. Een andere uitleg over goederen die je per trein vervoert, vertelt je over de bagage uit je het heden, een vorig leven of uit je verleden. De opgekropte emoties, geestelijke problemen, of zelfs je karaktereigenschappen zijn nog niet los gelaten. Laat de oude pijnen los anders ga je moeilijkheden ervaren voordat je verder kunt met je reis.

Een droom of visioen over een slaaptrein vertelt je dat je streven naar rijkdom wordt gevoed door het hanteren van zelfzuchtige principes die je onder controle dient te houden. Het vertelt je ook dat je wel heel gemakkelijk denkt geld te verdienen, of je project te bereiken.

Alleen een wagon in je droom of visioen vertelt je over moeilijkheden, tegenslagen en obstakels die je moet overwinnen. Een andere uitleg is dat je geen kracht en energie hebt om vooruit te gaan in het leven, maar wel de wensen koestert om vooruit te gaan in het leven, je moet je dus bewust worden van je eigen kunnen, kracht en mogelijkheden. Een andere uitleg is het ervaren van een krenterig of zuinig karakter en je niet bereid bent om risico’s te nemen in het leven.

Een lege en verlaten wagon in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van leegte, uitzichtloosheid, geen moed en kracht ervaren. Een andere uitleg is het ervaren van verlies en ontevredenheid; je bent er vanuit gegaan dat alles wel goed zou komen. Nog een andere uitleg is dat je niet de juiste middelen of mogelijkheden hebt in je leven om vooruitgang te boeken, je moet je wensen, dromen, ideeën nog een keer herzien en geduld hebben, wachten op de juiste tijd.

 

  

Trofee

Een trofee in je dromen of visioen vertelt je over erkenning voor je harde werk en voor het nemen van besluiten. Een andere uitleg is het jezelf motiveren en aansporen om door te gaan op je ingeslagen levenspad. Nog een andere uitleg is dat je altijd bezig bent in het leven met scoren en beter willen zijn, hoge verwachtingen van je zelf eisen zijn tol, wees eens tevreden met minder resultaat, je best doen is soms meer dan genoeg. Zie ook Medaille, badge Winnen, Prijs

 

 

Trol

Een trol in je droom of visioen vertelt je over het ervaren van een minderwaardigheidsgevoel, je moet je zelf niet onderschatten en ook de trol niet, inzicht, liefde en waarde voor het leven behoren ook tot een belangrijk punt. Een andere uitleg is de bewustwording van een negatieve karaktereigenschap die je wilt ontlopen. Je moet niet vergeten dat je jezelf op de trol projecteert op spiegelt. Nog een andere uitleg is dat je jezelf of anderen kleineert en minacht.

 

 

Trompet, Trompet spelen 

Dromen of een visioenen over een trompet vertellen je over creatieve uitingen van je emoties, je wensen en mogelijkheden, het tot rust komen en balans ervaren in je leven. Een andere uitleg is de bewustwording van een moeilijke of gevaarlijke situatie waarin je je bevindt. Nog een uitleg is de manier van communiceren tussen ziel en geest, en/of met het hiernamaals.

Als je droomt of een visioen hebt dat je op een trompet speelt, vertelt dit je, dat er iets is dat je vanuit het diepste van je ziel tot uitdrukking wilt brengen, zowel negatief als positief. Dit heeft vaak te maken met dat wat je mist in het leven, dat wat je wilt uiten, je voorkomen, je karakter, de liefde of de ziel en zo te ontspannen en je creatief te kunnen uiten.

  

 

Troon

Als je droomt of een visioen ziet dat je op een troon zit vertelt dit je over macht, leiderschap en autoriteit die je kunt ervaren in je leven. Een andere uitleg is dat je het gevoel hebt de controle te hebben over alle aspecten van het leven. Nog een andere uitleg is dat de troon staat voor aanzien, rijkdom, wijsheid en ervaringen die je hebt opgedaan in je leven.

 

 

Trouwring

Een trouwring in je droom of visioen vertelt je over overwinning, de balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie maar ook compleetheid en eeuwige liefde die mensen met elkaar kunnen delen. Een andere uitleg is het eindeloze dat niet gebroken kan worden. Nog een andere uitleg is de overwinning van rijkdom, geluk, liefde, het onbekende, nieuwe projecten en natuurlijk het huwelijk tussen twee mensen. Een alternatieve uitleg is dat er sprake kan zijn van een geboorte van een kindje of adoptie, dat je gezin compleet maakt.

Als je niet getrouwd bent en een trouwring vindt in je droom of visioen dan vertelt het je dat je zelf een innerlijke balans hebt gevonden tussen je mannelijke en vrouwelijke energie, maar ook dat je zelf een nieuwe bewustzijn hebt bereikt of dat je relatie nieuw en totaal anders wordt beleeft.

 

 

Tsaar

Dromen en visioenen over een tsaar vertellen je over erkenning, rijkdom, je gevoelens en persoonlijke groei in het leven. De tsaar kan ook staan voor je vader en zijn liefde, of voor zijn gedegen en eerlijke optreden naar jou, maar ook naar andere mensen toe. Een andere uitleg is dat je meer naar anderen zou moeten luisteren en je aanpassen en je niet altijd een mening moet vormen. Een alternatieve uitleg is dat je verlangt naar erkenning van status en macht en misleiding, valsheid, en tegenslagen in het leven die je kunt ervaren vanuit een onverwachte hoek.

 

 

Tulband

Als je een tulband ziet in je droom of visioen vertelt dit je over een beperkt gevoel voor wat de maatschappij als normaal beschouwt. Een andere uitleg is dat de tulband staat voor het verstoren van het ontvangen van hulp en berichten van het hiernamaals, je bent niet aan het luisteren en je bedekt alle mogelijkheden om dit te ontvangen.

 

 

 

Tumor

Als je droomt of een visioen hebt over een tumor vertelt dit je dat je verdrongen herinneringen moet uiten en dat je onrustig blijft in een situatie waarin je niet weet wat je moet. Een andere uitleg is dat de dreigingen van pijn, verdriet en emoties in je bewustzijn boven komen drijven. Je zou deze problemen moeten aanpakken en uitdiepen zodat je tot rust kunt komen en verder kunt gaan in je leven.

 

 

Turf

Als je droomt of een visioen hebt over turf vertelt dit je dat je op zoek bent naar iets uit het verleden dat je ooit heeft warm gehouden, maar je moest er wel veel voor doen om het te bereiken in het leven, en nu verlang je terug naar die tijd. Een andere uitleg is het ervaren van stevigheid, vasthoudendheid, genegenheid, warmte en armoede in je leven, mits je de situatie eens goed onderzoekt in je leven.

  

Tunnel, Buis

Dromen of visioenen over een buis of tunnel vertellen je over de vagina, de baarmoeder en geboorte van je lichaam. Een andere uitleg vertelt je over de behoefte aan veiligheid en verzorging. Een andere uitleg is dat de tunnel of buis staat voor de situatie in je leven waarin je geen uitweg weet, en eerst verder moet voordat je licht gaat zien in de duisternis. Er is geen weg terug, je moet alles opnieuw inzien en uitvinden, maar aan elke tunnel komt een eind.

 

 

 

Tweeling, Siamese tweeling, gescheiden Siamese tweeling 

Tweelingen in je droom of visioen vertellen je over het ervaren van twee gevoelens, twijfels, dualiteit en tegengestelden. Een andere uitleg is dat de tweeling ook staat voor veiligheid in zaken, trouw en tevredenheid met het leven. Deze droom of visioen zou ook kunnen betekenen dat je in harmonie, of juist niet in harmonie bent en dan vooral met ideeën en beslissingen in je leven. Een andere uitleg is dat de tweeling staat voor het binnenkort vinden van je tegengestelde, een partner of relatie die je compenseert in je eigenschappen en die je goed aanvult in het leven.

Dromen of visioenen over een Siamese tweeling vertellen je over het gevoel ervaren dat er iets vergroeid is tot een geheel dat niet gezond is. Een andere uitleg is dat er sprake is van een oude leefwijze met een nieuwe leefwijze, of ongezond balans tussen je mannelijke en vrouwelijke energie. Nog een andere belangrijke uitleg is het ervaren van diepe twijfels, keuzes maken, dualiteit en tegengestelden in je leven.

Zie je een Siamese tweeling die gescheiden wordt in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je jezelf ontdoet van een ongezonde situatie die betrekking heeft op keuzes die je moet maken. Een andere uitleg is het bewust afscheiden van een ongezonde levenswijze, of situatie, onbalans, of iets dan vergroeid is.

 

  

Twijgje

Als je droomt of een visioen hebt over een twijgje, dan vertelt dit je dat de kleine dingen in het leven niet minder belangrijk zijn dan de grote en kunnen leiden naar je levenspad. Een andere uitleg is dat de eerste tekens te zien zijn van wat je hebt gezaaid in een situatie in je leven; binnenkort kun je, als je er aandacht aan blijft geven, gaan oogsten. Een alternatieve uitleg is dat het vertelt dat ook de kleine dingen in het leven belangrijk zijn, en niet alleen het grote moet en mag gezien worden.

 

 

Tyfus

Als je droomt of een visioen hebt dat je tyfus hebt, vertelt dit je dat je voorzichtig moet zijn met wie je toelaat in je leven en dat je bedacht moet zijn op de rivalen die je kwaad willen doen. Een andere uitleg is dat tyfus staat voor inzicht in je eigen kunnen en mogelijkheden die het kan brengen.

 

  

Typemachine

Wanneer je een typemachine ziet in je droom of visioen, dan vertelt dit je dat je wederom graag contact opneemt met een bepaalde persoon in je leven, en deze persoon een speciale boodschap zou willen doorgeven. Al is het wel zo dat jouw manier van communiceren wat verouderd is geworden in de loop van de tijd.

 

 

Typen

Droom je of heb je een visioen over het typen van een brief, dan vertelt dit je over de moeite om je gedachten verbaal uit te drukken via een brief of via het internet of sociale media, maar je moet leren te communiceren. Het vertelt je tevens de fouten die je gemaakt hebt in het leven en dat je deze nu aan het overzien en heroverwegen bent. Een andere uitleg is dat je dingen probeert vast te leggen zodat je er een andere of betere visie op kunt krijgen. Een andere uitleg is communiceren, je ideeën willen uiten, maar ook leren en studeren, je creativiteit moet gebruiken. Je bent bewust bezig met jezelf te ontwikkelen en naar je innerlijke stem te luisteren.