Home » Droom » Letter Y

Letter Y

   

 

Yeti

Als je een yeti ziet in je droom of visioen dan vertelt het je dat je een balans zou moeten vinden in het leven, je werk, relaties, emoties en het spirituele. Je kunt ook denken aan onbalans tussen je mannelijk en vrouwelijke eigenschappen. Daarnaast staat de yeti ook voor overleven en vindingrijkheid; je krijgt het voor elkaar om in elke situatie een mogelijkheid te zien. Echter weerspiegeld de yeti niet altijd je beste eigenschappen en/of afstandelijkheid. Er is iets wat onderdrukt is en nu echt naar boven wil komen; je moet jezelf gaan uiten.

 

 

 Jing en Jang

Dromen en visioenen over het Yin en Yang teken vertellen je over de cyclus van het leven en de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie. Maar het vertelt je ook liefdevol door de ogen van anderen te kijken zonder dat je deze mensen veroordeelt, de tegenpolen, mensheid, en evenwicht.

 

 

 

Yoga

Een droom of visioen waarin je yoga beoefent vertelt je over het ervaren van kalmte en controle over je lichaam, geest en ziel. Je hebt zelfdiscipline en doorzettingsvermogen die je kunt gebruiken om een goed resultaat te behalen. Een andere uitleg is, dat je rust moet nemen om een goede, eerlijke en zuivere beslissing te kunnen nemen. Nog een andere uitleg is, dat er sprake is van een situatie die zich heeft voorgedaan waarin je een innerlijke, rustige of zuivere beslissing wilt nemen. Je bent op zoek naar meer balans tussen geven en nemen. Maar ook het vinden van de balans in je werk- en thuissituatie, in relaties en in je persoonlijke wensen.

 

 

Yoghurt, Eten van Yoghurt 

Een droom of visioen over het zien van yoghurt vertelt je, dat je zou moeten leren om je aan te passen aan de verschillende situaties en omstandigheden waarin je je bevindt. Een andere uitleg is, dat je moet genieten van de basis die de natuur heeft geschonken. Nog een andere uitleg is, dat je jezelf bewust wordt van de behoefte naar meer innerlijke balans en een natuurlijk evenwicht.

Dromen of visioenen over het eten van yoghurt vertellen je over het vinden van je innerlijke balans, tevredenheid, een goede basis en een goede start. Een andere uitleg is dat de basis aandacht nodig heeft en dat je moet leren genieten van wat de natuur heeft geschonken.

 

 

 

Yucca

Dromen en Visioenen over een Yucca vertelt je over de manier waarop je in het leven staat. Stoppen in hokjes te denken, in patronen te denken en de terugkomende en/of vaste cyclus te doorlopen.  Een andere uitleg is dat je stijf of standvastig in een situatie staat, het niet willen buigen of aanpassen. Laat dat waarin je gelooft even los en laat het stromen; niet blokkeren en het oude patroon volgen. Een alternatieve uitleg is dat de yucca staat voor het openen van je groei en ontwikkeling, het verzorgen van jezelf en je omgeving. De verbinding met de natuur en de verbinding met je basis en je wortels.