• Blog
 • Slapen
 • Dromen
 • Gratis

Ufo, Alien, Buitenaards wezen 

Een ufo in je droom of visioen vertelt je over het verlangen om je spirituele doel in het leven te vinden. Je kunt ook denken aan vorige levens, andere dimensies en eventueel het buitenaardse als aanvulling waarnaar je een verlangen hebt.

 • Daarnaast kan een ufo of Alien droom ook verwijzen naar out of the box denken en leven.
 • Connectie maken met iets wat buiten je zichtveld valt, derde oog, chakra's en aura ervaring - helen en genezen en spirituele waarnemingen of gave hebben.  
 • Een andere uitleg is dat je een enigszins eigenaardige houding hebt naar andere mensen toe, buitenbeentje voelen en/of het gevoel hebben er niet bij te passen.
 • Je zou dan moeten proberen je voeten meer op de aarde te houden en niet altijd rond te willen zweven.
 • Een aanvulling hierop is geaard leven, mens zijn en toch spiritueel zijn.
 • Dit kan een uitdaging zijn als je droom over ufo's en aliens en daardoor dus duid op bewustwording van het feit dat.
 • Een alternatieve droom of visioen uitleg zou kunnen zijn dat je het gevoel hebt vervreemd te zijn van je omgeving en personen om je heen dit kan ook duiden op spiritueel buiten je eigen grenzen stijgen en/of een hogere zielsopdracht omarmen ( HSP, nieuwetijdskind, sterrenkind enzovoorts). 

     

 

  

Uitdijen, Gedijen

Visioenen of dromen over het uitdijen van iets of gedijen in iets, vertellen je dat je onzeker bent over je voorkomen en jezelf te kort wilt doen. Een andere uitleg is dat rijkdom, wijsheid en innerlijke liefde aan het groeien is, en je daardoor meer kunt verteren en voor andere mensen kunt gaan betekenen. 

 

 

  

Uitgeverij, Uitgeven

Dromen of visioen over een uitgeverij vertellen je over de levenslessen die je hebt geleerd en die je kunt doorgeven aan andere mensen in je omgeving. Een andere uitleg is dat een uitgeverij staat voor dienstbaarheid, mensen helpen, inzichten, geestelijke ontwikkelingen, samenwerking en winst maken met kennis.

 • Een andere uitleg is dat je je betrokken voelt bij een ontwikkeling op emotioneel, zakelijk en innerlijk gebied waarmee je weleens hoge ogen kunt gaan gooien in het leven.

 

Visioen of dromen waarin de uitgeverij jouw werk afwijst vertellen je dat je nog niet klaar bent met de ontwikkelingen en dat je het nog eens onder de loep moet nemen.

 • Maar dat je wel op de goede weg bent in je dienstbaarheid, gevoelens, emoties en kennis, maar kleine stappen vooruit geeft je meer rust en zekerheid.

 

 

 

 

Uitgemergeld 

Dromen en visioenen waarin je uitgemergeld bent vertelt je iets vermoeidheid, stress, burn-out klachten kunt hebben. Er is iets in je leven dat je onder controle heeft, het weerspiegeld de manier waarop je jezelf op dit moment voelt.

 • Je doet als het ware jezelf te kort, je kunt niet je ware zelf zijn.
 • Een andere uitleg is dat uitgemergeld ook een weerspiegeling kan zijn van ziekte en geestelijke problemen die te maken hebben met eten, voeding, stress etc. 

Uitgraven, Opgraven

Dromen of visioenen over dat je uitgegraven, opgraven wordt vertellen je dat je loslaat, problemen van je afschudt klaar bent of op adem komt over, van, voor verplichte werkzaamheden die voortkomen uit stress, werk en onbalans in je leven.

 • Een andere uitleg is het ervaren van beperkingen in je vrijheid, stress, overmaat en vooral het verlies van controle over je eigen leven.
  Je kunt ook denken aan het niet vinden of lastig vinden een oplossing voor de ongezonde situatie.
 • Een aanvulling hierop is de bewustwording van het feit dat je voor sommige dingen iets dieper mag graven, zelf onderzoek, zielsonderzoek enzovoorts graag een beetje dieper moment of ervaring.
 • Daarnaast staan dromen waarin je graaft ook in verbinding met opzoek naar het onbekende, je levenswortels, de diepgang en vorige levens en/of herinneringen

 

Dromen of visioenen over dat je jezelf uitgraaft, opgraaft vertellen je dat je zelf de te grote hoeveelheid werk, problemen loslaat een vermindert, waardoor je weer rust en overzicht krijgt in je leven.

 • Een andere uitleg is dat je door je eigen problemen en je eigen hoeveelheid werk, werk op de schouders van iemand anders hebt geschoven, maar of dat een succes is daar kom je in de loop van de tijd achter.
 • Een andere uitleg is het hervinden van een eigenschap of deel van je persoonlijkheid uit het verleden dat je totaal was vergeten, maar ook de kennis, wijsheid van een vorig leven dat je was verloren.


Dromen of visioenen over het uitgraven, opgraven van een voorwerp zoiets als een fiets, brommer, computer, product, huis of een auto enzovoorts.

 • Vertelt je dat de innerlijke reis die je aan het maken was, je eerst compleet in beslag nam, maar nu heb je de controle weer gevonden en de oplossing om verder te groeien in eigen handen genomen.
 • Een andere uitleg is het hervinden van iets uit het verleden dat je totaal was vergeten. Let dus heel goed op wat je opgraaft dit vertelt je heel veel hoe je de droom kunt verklaren.

Uithuwelijken

Als je droomt of een visioen hebt dat je wordt uitgehuwelijkt dan vertelt dit over de angst om je te binden en angst dat je alleen achter blijft, en als een oude vrijer overschiet in het leven. Een andere uitleg is dat je moeite hebt met de kracht of karaktereigenschappen van een andere persoonlijkheid in je omgeving.

 • Nog een andere uitleg is een herinnering van een vorig leven.
 • Een aanvullende uitleg is het los laten van de (levens) autoriteiten touwtjes, controle en overmatige regels en verplichtingen die je hanteert naar zowel jezelf toe als in je omgeving. 

 

 

 

Uitkleden, Uitgekleed 

Als je droomt of een visioen hebt dat je jezelf uitkleedt, omkleden vertelt dit je dat je eerlijk moet zijn en je werkelijke gevoelens zou moeten openbaren en uiten naar andere mensen toe. Een andere uitleg is dat het uitkleden staat voor tevredenheid, geen schaamte, ontdekken, je zelf kunnen zijn, zekerheid en voorspoed.

 • Een alternatieve uitleg is dat deze droom of visioen duidt op je seksualiteit die je probeert te uiten. Dromen waarin je uitkleed, omkleden kun je zien als de zielslaagjes die je verwijderd, die je afschilt, die je ontdekt en die je omarmd dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.
 • Kleding, kleren zijn een weerspiegeling van hoe je jezelf aan de buitenwereld presenteert, je zielskleuren, je aura en je chakra kleuren. 
 • Dromen zoals deze gaan vooral over zelfvertrouwen en hoe je in je vel zit en/of hoe de situatie aanvoelt, is waar je in zit.
 • Let goed op wat je uitkleed, de kleur, het materiaal dit geeft je veel inzicht in hoe je de droom kunt verklaren. 

 

Een droom of visioen waarin je wordt uitgekleed, omkleden door een andere persoon gaat over de hulp die je krijgt en probeert je gerust te stellen dat je best tevreden mag zijn met je voorkomen, of met je innerlijk.

 • Een andere uitleg is het projecteren van je mannelijke en/of je vrouwelijke energie op de persoon die je helpt uitkleden, deze eigenschappen helpen je met het openen van je ware zelf, je ware hart en overwinning op persoonlijke problemen. 
 • De andere persoon die je uitkleed, omkleed ben je in je droom altijd zelf en/of de eigenschappen die je nodig hebt worden geprojecteerd op de ander ( misschien bezit deze persoon deze eigenschappen) en ervaar je bewustwording van het feit dat. 

 

 

 

Uitstrijkje

Als je droomt of een visioen hebt over een uitstrijkje maken, vertelt dit je dat je aan het onderzoeken bent of je innerlijke veranderingen te maken hebben met je twijfels en vragen over het leven dat je nu leidt.

 • Een andere uitleg is dat een uitstrijkje staat voor lichamelijke ongemakken en dat de opgekropte emoties van het verleden moeten worden onderzocht om te kunnen veranderen en te kunnen verbeteren.
 • Een alternatieve uitleg is dat een uitstrijkje staat voor bewustwording, verdriet, pijn, angst en lichamelijke veranderingen die je moet doorstaan in je leven. 

Uitverkoop  

Als je droomt of een visioen hebt dat iets in de uitverkoop is, vertelt dit over de mogelijkheden die al binnen je bereik liggen in je leven, je hebt dit moment afgewacht en je kunt nu gaan oogsten. Een andere uitleg is dat je jezelf op een bepaald gebied onderschat en vindt dat je exclusieve dingen in het leven niet verdient. Een alternatieve uitleg is dat de uitverkoop staat voor overal het beste uit proberen te halen, nog beter dan goed willen zijn.  

  

 

 

Uniform

Als je droomt of een visioen hebt dat je een uniform draagt vertelt dit je over je verlangen om deel uit te maken van een groep mensen. Het kan ook betekenen dat je teveel luistert naar de mening van anderen en je hiernaar gaat gedragen en je aanpassen, ongeacht je eigen mening.

 • Een andere uitleg is dat een uniform kracht, macht en het verlangen te overwinnen je leven beïnvloeden, maar dit kan zowel positief als negatief worden ervaren.

 

Als je mensen in vreemde uniformen ziet vertelt dit dat je onrust of onbalans ervaart tussen je mannelijke en vrouwelijke energie.

 • Een andere uitleg is de zoektocht naar je ware zelf, je meest diepe zuivere ik, maar ook de behoefte om je anders voor te doen dan wie je werkelijk bent. 

 

 

 

Urine, Plassen

Een droom of visioen over urine vertelt je over het zuiveren van emoties, problemen, gevoelens, je diepste innerlijke ik en het loslaten van oude problemen. Een andere belangrijke uitleg is de persoonlijke gevoelens die je hebt afgewezen en waar je graag vanaf bent. Een andere uitleg is de innerlijke ontwikkelingen en wijsheid die je in het verleden hebt opgedaan.

 

      

 

Urn

Een urn in je droom of visioen vertelt je dat je opgebrand of uitgeput bent en tevens uitgedoofde gevoelens hebt in je leven. Een andere uitleg is het verlangen naar het verleden dat je hebt bewaard, zodat je later er nog eens aan terug kunt denken en kijken.

 • Een andere uitleg is dat de urn staat voor iets wat je niet los wilt laten in je leven, ondanks de tijd die verder gaat. 
 • Een urn staat direct in verbinding met je overleden geliefde, herinneringen aan enzovoorts.
 • Dromen over een urn zijn dan ook een weerspiegeling van het gemis, hoe je voelt en/of de liefde, genegenheid. Het los laten en het verwerken enzovoorts.
 • Let dus goed op van wie de urn is, karma en vorige levens zijn hier vaak een leidraad.