Home » Gastenboek

Gastenboek 

Reactie plaatsen

Reacties

Jaimy
2 dagen geleden

Marjan jij bent echt een inspiratie. Bedankt voor alles wat je deelt en blogt. Ik wilde het gewoon even zeggen liefs Jaimy

Sjors
6 maanden geleden

Hallo Marjan,

Ik kom regelmatig op je website; ik maak regelmatig gebruik van je geweldige en uitgebreide website. Ik heb gisteren mijn coaching mogen ervaren. Het was in één woord geweldig. Je hebt zoveel te vertellen, te geven en te coachen. Dat ik er heel erg blij mee ben- ik ben zelfs op persoonlijk vlak al aan het groeien en dat na 1 sessie.

Dankjewel liefs Sjors

Eva van Staeyen
8 maanden geleden

Hoi Marjan,

Ik droomde vannacht over een zwarte panter. Ik was in een tunnelachtige weg (ik was er niet alleen) toen er plot een zwarte panter opdook. De panter sprong op mij af en pakte mijn hand beet. Ik had niet het gevoel dat hij mij aanviel. Alle andere mensen waren in paniek. Ze trokken me los en namen me mee naar binnen. Toen ik naar mijn hand keek zag ik rode striemen maar geen bloed. Toen was ik binnen in een zaal met een boel kinderen. We moesten de ramen sluiten om de panter buiten te houden. De kinderen duwden tegen de ramen en toen schoot het glas los. het leek of er wind van binnen kwam want het raam "wapperde" naar buiten. ik zei tegen de kinderen dat ze plakband moesten gaan halen en we plakten het raam terug vast. Toen was ik in de voortuin. Ik zag de zwarte panter met een vaart uit een straat links van mij komen (zoals een sportwagen die te trap reed, slipte hij in de bocht). Hij kwam op mij af. Er was nog een vrouw met een kind buiten. Ik was bang voor haar maar niet voor mezelf. We stonden binnen achter de glazen deur te kijken hoe de panter een paard pakte (het zag er niet agressief uit). Het paard had een schaapachtige uitdrukking op zijn kop.
Mijn droom was in kleur. Ik herinner mij het ongelofelijke groen van de natuur en het zwarte glanzende van de vacht van de panter. Heb jij een uitleg voor deze droom?

Groetjes,
Eva

Marjan Dromen en Visioenen
8 maanden geleden

Beste Eva, dromen over een panter weerspiegeld je persoonlijke eigenschappen, je angst, je verdriet, de situatie waarin je zit. Het overmant je, het zorgt ervoor dat je niet weg kunt, Opgesloten in je eigen levenstunnel of situatie. Misschien iets nieuws begonnen of iets wat je wat speelser mag bekijken, maar het heeft je op dit moment onder controle dit kun je zowel positief als negatief ervaren. Het huis weerspiegeld je hart en hoe je jezelf voelt - situatie -. de groen van de natuur geeft aan dat je wat er ook gebeurt in je leven, hoe ingewikkeld je situatie ook is; je wordt altijd beschermd, je vind altijd een manier, ontspan, kom tot rust, je hoeft jezelf geen pijn te doen of het moeilijke te maken dan het is.

Met vriendelijke groet,
Marjan Dromen en visioenen

jeroenymus
een jaar geleden

Beste Marjan, ik heb al een tijd geleden jouw boek gekocht en er veel plezier van. Wat ik vooral goed vind dat je meerdere (alternatieve) duidingen geeft bij de diverse symbolen.

marjan Dromen & Visioenen
8 maanden geleden

Beste Jeroen,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, over mijn boek. Dankjewel en heel veel lees plezier Marjan Dromen&Visioenen

E.C
2 jaar geleden

Hallo Marjan,
Enorm bedankt voor de heldere uitleg van mijn dromen.
Voor mij betekent het dat ik op de goede weg zit.
Super.
Gr. E.C.

Elena
2 jaar geleden

Beste Marjan,
Ik droomde dat ik in mijn keuken was, beetje rommelig, studenten-achtig met veel restjes verpakkingen. Maar heel gezellig en knus. Ik was soep aan het zoeken voor mn tante en nichtje die op bezoek waren. De keuken was dubbel, aan beide zijden had ik een aanrecht, gasfornhuis, koelkast, alles dubbel. Toen liep ik naar mijn servieskast toe. Deze was super hoog, wel bijna 3 meter en stond vol met servies. De hele kast viel naar voren op mij, al mijn servies kapot. Voor mn gevoel had ik het gespaard als 'pensioen' . Toen schrok ik wakker. De droom eindigde dus vervelend.
Heb jij n idee wat dit betekend??
Ik dacht toen ik wakker werd 'scherven brengen geluk' maar op internet kom ik weinig tegen over serviesscherven of kapot servies. Wel dat een volle servieskast voor plezier staat en een lege servieskast voor moeilijke tijden.
Heb jij een idee??
Ik lees het graag.

Bedankt alvast en hartelijke groet,
Elena

Nicole van Zelst
2 jaar geleden

Hai Marjan,
Ik heb nu 2 nachten achter elkaar over kristallen gedroomd.
In de eerste droom liep ik langs een kalm zeetje lekker in de zon en denk hè ik kan wel eens naar mooie schelpen zoeken!
Ik kijk in het water en zie direct een prachtige torentjesschelp liggen. Ik ben hier heel blij mee maar zie tot mijn grote verbazing prachtige kristallen in het water liggen.
Ik kies een kristal wat eruit ziet als een bergkristal met hele mooie gave punten eraan die naast elkaar liggen, zeker groot als mijn 2 handen en in een zachtroze kleur.
Hierna wordt ik helemaal blij wakker.
De 2e droom bevond ik mij in een winkel waar oa kristallen werden verkocht.
Allemaal mooie voorwerpen.
Bij de kassa aangekomen blijken er niet de juiste te liggen.
Ik voel nog even aan de kristallen en ineens ben ik thuis met mijn pakje en daar zitten 3 goudkleurige prachtige kristallen in. 2 citrienen en een zwaar gouden kristal.
Deze dromen hebben mij een heel fijn gevoel gegeven en ben heel benieuwd hoe je deze uit kunt leggen :-)
Graag jou inzicht.
Groetjes,
Nicole

ronniejohannes couwenberg
2 jaar geleden

ik had een voorspellende droom in het licht,ik ging op reis in een trein,stond nog voor de loketten,drie loketten met vele rijen mensen ervoor,ergens achter werd een levenslied gezongen (zonder woorden),ik dacht dat duurt mij te lang,ik moet terug, kroop over de spoordijk,gladde stenen dus geen weg terug...weer hetzelfde,drie loketten,drie rijen,dus maar terug waar naar toe?naar mijn geboortestad of geboortegrond?vr. dank...

ronniejohannes couwenberg
2 jaar geleden

vind de uitleg heel uitvoerig en toepasselijker,spiritueler ,eerlijker als andere sites over droomuitleg!proficiat!

claudia slof
2 jaar geleden

mijn droom was in de huiskamer tov keuken ouderlijk huis en hing beeldmasker van een meisje met rood kapje op haar en andere schilderijen/beelden waaruit echte ogen donker van kleur me aankeken en bewogen .vondt het vrolijk maar ook eng. juli 2017