• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Gastenboek / Guestbook  

Reactie plaatsen

Reacties

Marisa
2 jaar geleden

Bedankt voor de duidelijke uitleg die je gaf over mijn droom. En de invloed van de maanstand van die nacht. Echt fijn dat je zo snel en duidelijk en begripvol reageerde op mij.

Nina
3 jaar geleden

Ik heb een kijkje genomen en een groot stuk gelezen in je blog. Wat ik wil zeggen dat je absoluut de juiste weg bewandeld, het is niet erg om af en toe een pauze te nemen. Soms is het zo lastig om naar het stem van ons hart te luisteren door vele geluiden en afleidingen om ons heen. Alles heeft een betekenis, misschien moeten we ons gewoon laten afleiden door hetgeen wat op ons pad is gekomen..gewoon even kijken wat deze afleiding voor iets (nieuws) teweeg gaat brengen. Er staat je een nieuwe avontuur te wachten...waag het om je visie een frisse look te geven! NC

Marije Hiemstra
3 jaar geleden

Wat een gave site! Toch kom ik er niet helemaal uit met mijn droom. Ik zag een toren en die viel om. Er lagen allemaal mensen onder en een ex van mij net niet. Vervolgens leek het een filmset of spel want ik hoorde een man door de speaker instructies geven. Het voelt als een belangrijke droom, maar begrijp hem nog niet.

Ingrid
3 jaar geleden

Hallo Marjan!
Zo herkenbaar dit! Deze verslaving! Er lijden zovelen aan en het is zo weinig aandacht voor, of het wordt gebagataliseerd.
Maar goed, zit dus voor het eerst je blogjes te lezen! En ze zijn leuk! Echt waar! 😄
Je kent me nog van vroeger, een andere tijd, een ander leven zelfs voor mij. Er is veel veranderd. Verbeterd.
Maar ook voor jou! En je site is werkelijk geweldig mooi! Er is zoveel te lezen en hoe jij de betekenis van dingen in dromen verklaard is heel fijn. Je schreef het al op een andere pagina.
Niet iedereen is hetzelfde. Enz.
Maar goed,
Dit wilde ik je toch even zeggen!
Ben nog steeds heel blij met je eerste boek. En ook je site.
Ik hoop dat je nog heel lang zo verder kunt en wilt gaan. Je boek verdient meer aandacht trouwens! Groetjes, Ingrid!

Jasmijn
3 jaar geleden

Toffe website, met mega goede content 😘❤️🙏🙏

Jaimy
3 jaar geleden

Marjan jij bent echt een inspiratie. Bedankt voor alles wat je deelt en blogt. Ik wilde het gewoon even zeggen liefs Jaimy

Sjors
4 jaar geleden

Hallo Marjan,

Ik kom regelmatig op je website; ik maak regelmatig gebruik van je geweldige en uitgebreide website. Ik heb gisteren mijn coaching mogen ervaren. Het was in één woord geweldig. Je hebt zoveel te vertellen, te geven en te coachen. Dat ik er heel erg blij mee ben- ik ben zelfs op persoonlijk vlak al aan het groeien en dat na 1 sessie.

Dankjewel liefs Sjors

Eva van Staeyen
4 jaar geleden

Hoi Marjan,

Ik droomde vannacht over een zwarte panter. Ik was in een tunnelachtige weg (ik was er niet alleen) toen er plot een zwarte panter opdook. De panter sprong op mij af en pakte mijn hand beet. Ik had niet het gevoel dat hij mij aanviel. Alle andere mensen waren in paniek. Ze trokken me los en namen me mee naar binnen. Toen ik naar mijn hand keek zag ik rode striemen maar geen bloed. Toen was ik binnen in een zaal met een boel kinderen. We moesten de ramen sluiten om de panter buiten te houden. De kinderen duwden tegen de ramen en toen schoot het glas los. het leek of er wind van binnen kwam want het raam "wapperde" naar buiten. ik zei tegen de kinderen dat ze plakband moesten gaan halen en we plakten het raam terug vast. Toen was ik in de voortuin. Ik zag de zwarte panter met een vaart uit een straat links van mij komen (zoals een sportwagen die te trap reed, slipte hij in de bocht). Hij kwam op mij af. Er was nog een vrouw met een kind buiten. Ik was bang voor haar maar niet voor mezelf. We stonden binnen achter de glazen deur te kijken hoe de panter een paard pakte (het zag er niet agressief uit). Het paard had een schaapachtige uitdrukking op zijn kop.
Mijn droom was in kleur. Ik herinner mij het ongelofelijke groen van de natuur en het zwarte glanzende van de vacht van de panter. Heb jij een uitleg voor deze droom?

Groetjes,
Eva

Marjan Dromen en Visioenen
4 jaar geleden

Beste Eva, dromen over een panter weerspiegeld je persoonlijke eigenschappen, je angst, je verdriet, de situatie waarin je zit. Het overmant je, het zorgt ervoor dat je niet weg kunt, Opgesloten in je eigen levenstunnel of situatie. Misschien iets nieuws begonnen of iets wat je wat speelser mag bekijken, maar het heeft je op dit moment onder controle dit kun je zowel positief als negatief ervaren. Het huis weerspiegeld je hart en hoe je jezelf voelt - situatie -. de groen van de natuur geeft aan dat je wat er ook gebeurt in je leven, hoe ingewikkeld je situatie ook is; je wordt altijd beschermd, je vind altijd een manier, ontspan, kom tot rust, je hoeft jezelf geen pijn te doen of het moeilijke te maken dan het is.

Met vriendelijke groet,
Marjan Dromen en visioenen

jeroenymus
4 jaar geleden

Beste Marjan, ik heb al een tijd geleden jouw boek gekocht en er veel plezier van. Wat ik vooral goed vind dat je meerdere (alternatieve) duidingen geeft bij de diverse symbolen.

marjan Dromen & Visioenen
4 jaar geleden

Beste Jeroen,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, over mijn boek. Dankjewel en heel veel lees plezier Marjan Dromen&Visioenen

E.C
5 jaar geleden

Hallo Marjan,
Enorm bedankt voor de heldere uitleg van mijn dromen.
Voor mij betekent het dat ik op de goede weg zit.
Super.
Gr. E.C.