• Blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Gratis

Schrijf wat op mijn gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Marisa
3 jaar geleden

Bedankt voor de duidelijke uitleg die je gaf over mijn droom. En de invloed van de maanstand van die nacht. Echt fijn dat je zo snel en duidelijk en begripvol reageerde op mij.

Nina
3 jaar geleden

Ik heb een kijkje genomen en een groot stuk gelezen in je blog. Wat ik wil zeggen dat je absoluut de juiste weg bewandeld, het is niet erg om af en toe een pauze te nemen. Soms is het zo lastig om naar het stem van ons hart te luisteren door vele geluiden en afleidingen om ons heen. Alles heeft een betekenis, misschien moeten we ons gewoon laten afleiden door hetgeen wat op ons pad is gekomen..gewoon even kijken wat deze afleiding voor iets (nieuws) teweeg gaat brengen. Er staat je een nieuwe avontuur te wachten...waag het om je visie een frisse look te geven! NC

Marije Hiemstra
3 jaar geleden

Wat een gave site! Toch kom ik er niet helemaal uit met mijn droom. Ik zag een toren en die viel om. Er lagen allemaal mensen onder en een ex van mij net niet. Vervolgens leek het een filmset of spel want ik hoorde een man door de speaker instructies geven. Het voelt als een belangrijke droom, maar begrijp hem nog niet.

Ingrid
3 jaar geleden

Hallo Marjan!
Zo herkenbaar dit! Deze verslaving! Er lijden zovelen aan en het is zo weinig aandacht voor, of het wordt gebagataliseerd.
Maar goed, zit dus voor het eerst je blogjes te lezen! En ze zijn leuk! Echt waar! 😄
Je kent me nog van vroeger, een andere tijd, een ander leven zelfs voor mij. Er is veel veranderd. Verbeterd.
Maar ook voor jou! En je site is werkelijk geweldig mooi! Er is zoveel te lezen en hoe jij de betekenis van dingen in dromen verklaard is heel fijn. Je schreef het al op een andere pagina.
Niet iedereen is hetzelfde. Enz.
Maar goed,
Dit wilde ik je toch even zeggen!
Ben nog steeds heel blij met je eerste boek. En ook je site.
Ik hoop dat je nog heel lang zo verder kunt en wilt gaan. Je boek verdient meer aandacht trouwens! Groetjes, Ingrid!

Jasmijn
4 jaar geleden

Toffe website, met mega goede content 😘❤️🙏🙏

Jaimy
4 jaar geleden

Marjan jij bent echt een inspiratie. Bedankt voor alles wat je deelt en blogt. Ik wilde het gewoon even zeggen liefs Jaimy

Sjors
4 jaar geleden

Hallo Marjan,

Ik kom regelmatig op je website; ik maak regelmatig gebruik van je geweldige en uitgebreide website. Ik heb gisteren mijn coaching mogen ervaren. Het was in één woord geweldig. Je hebt zoveel te vertellen, te geven en te coachen. Dat ik er heel erg blij mee ben- ik ben zelfs op persoonlijk vlak al aan het groeien en dat na 1 sessie.

Dankjewel liefs Sjors

Eva van Staeyen
4 jaar geleden

Hoi Marjan,

Ik droomde vannacht over een zwarte panter. Ik was in een tunnelachtige weg (ik was er niet alleen) toen er plot een zwarte panter opdook. De panter sprong op mij af en pakte mijn hand beet. Ik had niet het gevoel dat hij mij aanviel. Alle andere mensen waren in paniek. Ze trokken me los en namen me mee naar binnen. Toen ik naar mijn hand keek zag ik rode striemen maar geen bloed. Toen was ik binnen in een zaal met een boel kinderen. We moesten de ramen sluiten om de panter buiten te houden. De kinderen duwden tegen de ramen en toen schoot het glas los. het leek of er wind van binnen kwam want het raam "wapperde" naar buiten. ik zei tegen de kinderen dat ze plakband moesten gaan halen en we plakten het raam terug vast. Toen was ik in de voortuin. Ik zag de zwarte panter met een vaart uit een straat links van mij komen (zoals een sportwagen die te trap reed, slipte hij in de bocht). Hij kwam op mij af. Er was nog een vrouw met een kind buiten. Ik was bang voor haar maar niet voor mezelf. We stonden binnen achter de glazen deur te kijken hoe de panter een paard pakte (het zag er niet agressief uit). Het paard had een schaapachtige uitdrukking op zijn kop.
Mijn droom was in kleur. Ik herinner mij het ongelofelijke groen van de natuur en het zwarte glanzende van de vacht van de panter. Heb jij een uitleg voor deze droom?

Groetjes,
Eva

Marjan Dromen en Visioenen
4 jaar geleden

Beste Eva, dromen over een panter weerspiegeld je persoonlijke eigenschappen, je angst, je verdriet, de situatie waarin je zit. Het overmant je, het zorgt ervoor dat je niet weg kunt, Opgesloten in je eigen levenstunnel of situatie. Misschien iets nieuws begonnen of iets wat je wat speelser mag bekijken, maar het heeft je op dit moment onder controle dit kun je zowel positief als negatief ervaren. Het huis weerspiegeld je hart en hoe je jezelf voelt - situatie -. de groen van de natuur geeft aan dat je wat er ook gebeurt in je leven, hoe ingewikkeld je situatie ook is; je wordt altijd beschermd, je vind altijd een manier, ontspan, kom tot rust, je hoeft jezelf geen pijn te doen of het moeilijke te maken dan het is.

Met vriendelijke groet,
Marjan Dromen en visioenen

jeroenymus
5 jaar geleden

Beste Marjan, ik heb al een tijd geleden jouw boek gekocht en er veel plezier van. Wat ik vooral goed vind dat je meerdere (alternatieve) duidingen geeft bij de diverse symbolen.

marjan Dromen & Visioenen
4 jaar geleden

Beste Jeroen,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden, over mijn boek. Dankjewel en heel veel lees plezier Marjan Dromen&Visioenen

E.C
5 jaar geleden

Hallo Marjan,
Enorm bedankt voor de heldere uitleg van mijn dromen.
Voor mij betekent het dat ik op de goede weg zit.
Super.
Gr. E.C.

Elena
5 jaar geleden

Beste Marjan,
Ik droomde dat ik in mijn keuken was, beetje rommelig, studenten-achtig met veel restjes verpakkingen. Maar heel gezellig en knus. Ik was soep aan het zoeken voor mn tante en nichtje die op bezoek waren. De keuken was dubbel, aan beide zijden had ik een aanrecht, gasfornhuis, koelkast, alles dubbel. Toen liep ik naar mijn servieskast toe. Deze was super hoog, wel bijna 3 meter en stond vol met servies. De hele kast viel naar voren op mij, al mijn servies kapot. Voor mn gevoel had ik het gespaard als 'pensioen' . Toen schrok ik wakker. De droom eindigde dus vervelend.
Heb jij n idee wat dit betekend??
Ik dacht toen ik wakker werd 'scherven brengen geluk' maar op internet kom ik weinig tegen over serviesscherven of kapot servies. Wel dat een volle servieskast voor plezier staat en een lege servieskast voor moeilijke tijden.
Heb jij een idee??
Ik lees het graag.

Bedankt alvast en hartelijke groet,
Elena

Nicole van Zelst
5 jaar geleden

Hai Marjan,
Ik heb nu 2 nachten achter elkaar over kristallen gedroomd.
In de eerste droom liep ik langs een kalm zeetje lekker in de zon en denk hè ik kan wel eens naar mooie schelpen zoeken!
Ik kijk in het water en zie direct een prachtige torentjesschelp liggen. Ik ben hier heel blij mee maar zie tot mijn grote verbazing prachtige kristallen in het water liggen.
Ik kies een kristal wat eruit ziet als een bergkristal met hele mooie gave punten eraan die naast elkaar liggen, zeker groot als mijn 2 handen en in een zachtroze kleur.
Hierna wordt ik helemaal blij wakker.
De 2e droom bevond ik mij in een winkel waar oa kristallen werden verkocht.
Allemaal mooie voorwerpen.
Bij de kassa aangekomen blijken er niet de juiste te liggen.
Ik voel nog even aan de kristallen en ineens ben ik thuis met mijn pakje en daar zitten 3 goudkleurige prachtige kristallen in. 2 citrienen en een zwaar gouden kristal.
Deze dromen hebben mij een heel fijn gevoel gegeven en ben heel benieuwd hoe je deze uit kunt leggen :-)
Graag jou inzicht.
Groetjes,
Nicole

ronniejohannes couwenberg
6 jaar geleden

ik had een voorspellende droom in het licht,ik ging op reis in een trein,stond nog voor de loketten,drie loketten met vele rijen mensen ervoor,ergens achter werd een levenslied gezongen (zonder woorden),ik dacht dat duurt mij te lang,ik moet terug, kroop over de spoordijk,gladde stenen dus geen weg terug...weer hetzelfde,drie loketten,drie rijen,dus maar terug waar naar toe?naar mijn geboortestad of geboortegrond?vr. dank...

ronniejohannes couwenberg
6 jaar geleden

vind de uitleg heel uitvoerig en toepasselijker,spiritueler ,eerlijker als andere sites over droomuitleg!proficiat!

claudia slof
6 jaar geleden

mijn droom was in de huiskamer tov keuken ouderlijk huis en hing beeldmasker van een meisje met rood kapje op haar en andere schilderijen/beelden waaruit echte ogen donker van kleur me aankeken en bewogen .vondt het vrolijk maar ook eng. juli 2017

Smitha73
6 jaar geleden

A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your web page and thus far? I surprised with the research you made to create this particular publish extraordinary. Fantastic job! cafaabggdgcdeede

Els
7 jaar geleden

Hallo wat een mooie site om te lezen maar waarom gaat de dromenuitleg maar tot de letter R want als er bij mij iets gebeurd heeft t te maken met vogels of veren

Hilde
7 jaar geleden

Bedankt voor uw prachtige site. Ik heb vannacht over een witte helicopter gedroomd en was benieuwd wat sit betekende. De uitleg op uw site over de helicopter was erg treffend. Echter kan ik wit niet opzoeken,aangezien de letterzoekfunctie maar tot R gaat?

José
7 jaar geleden

Ik volg je online basiscursus Orakelkaarten leggen. Wat beleef ik een plezier! Theorie in combinatie met praktijk. Na de filmpjes zelf oefenen voor jezelf of een ander. Confronterend, inzichtgeven en waardevol allemaal. Ik heb er een hobby bij....Dank je wel mooie Elf ?

zorgondernemer
8 jaar geleden

ik heb altijd het gevoel dat ik gespannen ben in mijn slaap.mn mijn armen en mijn polsen.ik ontwaak dan ook vermoeid.laatst heb ik mijn zoon bijna uit bed geslagen in mijn slaap.

Gertjan Fridt
8 jaar geleden

Ik heb gedroomd van een slang wit licht bruin met rood gevlekt in een trappenhal van een flat waar ik met mijn hondje aankomt Hij pakt mijn hondje ik sla de slang er staat nog iemand bij ik en mijn hondje vluchten naar mijn woning de slang bijt de man die langzaam loopt paar keer in zijn rug bobbyland de flat in de woning dan ik dan de man Ik doe de deur dicht en de slang blijft buiten toen werd ik wakker

iris
8 jaar geleden

hallo

ik heb zo een rare droom gehad ik droomde dat ik met een pendel bezig was ! heeft dit iets te betekenen ?

Janneke
8 jaar geleden

Hoi Marjan,

Ik wil je heel erg bedanken voor alles wat ik van je heb mogen leren in de droom uitdaging. Genoten van de sessies, en van de prettige (en ook gezellige) gesprekken en lessen! Erg veel geleerd en op spiritueel gebied gegroeid in de afgelopen maanden, heb er erg veel aan gehad. Dank je wel! Groetjes en liefs janneke

cools carl
8 jaar geleden

Marjan,
Van uit het niets of mischien juist van uit het al zijn onze wegen te samen gekomen als een reiziger ben ik je tegen gekomen en nu samen bewandelen we een pad gevuld van beelden als ook van klanken die mogen weer spiegelen van wat zij zijn in het cosmisch geheel van jou handellen Marjan verkondigen zij dan ook mijn zijn ...........van harte dank voor je mooi sterke reading ........daar waar ik mij zelf in herken .
Ik wens dan ook bij deze dat ons pad nog wel even samen bewandeld mag worden ......( jij bent leermeester en ik ben leerling zoals ik leermeester ben en jij leerling samen zijn we een ) ......wees gezegend.................BB.

Chantal
8 jaar geleden

Je boek is zeer zwak, heb er wel 25euro moeten voor betalen :(
Op deze 2 sites is meer en veel betere uitleg te vinden, en kost me niets.
http://www.grotebeer.net/droomsymbolen_letter_v_6.html
http://www.orakels.org/php/?m=wo_dromen#1246
Weet je wat me zo stoort aan mensen, ze zien het topje van de berg, en DENKEN heel de berg te zien.

Marit
8 jaar geleden

Hallo,

Zou iemand mij een droom uit kunnen leggen? Dit is de derde keer dat ik een soortgelijke droom had en ze zijn zo duidelijk geweest dat ik ze niet vergeet.

Ik hoop dat iemand mijn kan helpen. Ik plaats de droom hier niet omdat ik niet weet of dit wel de juiste website voor dit soort dingen is.

Groetjes

Morena
8 jaar geleden

Lieve Marjan, hartelijk dank voor het vorige levenconsult, ik kan veel dingen plaatsen, het geeft meer inzicht om op deze manier toch naar een doel toe te werken ook , en het gevoel dat ik toch op de goede weg ben, dankje wel <3
grtj Moreen xx

Suus
8 jaar geleden

Lieve Engel ,
Hartelijk dank voor de vorig leven consult , ik kan alles plaatsen en bij deze zal ik nog dieper kunnen werken / verwerken , het is zo merkwaardig hoe je in de ziel kan kijken .
Ik had al eens een reading laten doen en dit was ook heel mooi uitgelegd !
Hartelijk bedankt voor de vele inzichten die je doorgeeft
XXX Suus

Ingrid
9 jaar geleden

Hai Marjan, ik kom regelmatig op je website en zie hoe je deze steeds weer mooier maakt en dingen toevoegt. Goed bezig jij dus! :D
Veel succes verder met alles wat je gaat doen en mee bezig bent nu!
Lieve groetjes van Ingrid.

jannie
9 jaar geleden

soms denk ik dat ik droom
maar het zijn de gedachten van andere mensen die doorkomen. Ik hoor ze en neem ze mee naar bed.
Ik wil dit niet want ik wordt er moe van
Hoe moet ik hier mee omgaan

Thea
9 jaar geleden

Hoi Marjan,

Kan het kloppen dat je korte droomuitleg link niet meer aanwezig is op je pagina?
Kan hem namelijk niet meer vinden...

Vind je site ontzettend interresant en boeiend..

Liefs Thea

marion
9 jaar geleden

Hallo Marjan

Ik ben zelf hoog HSP en zie en hoor veel in mijn slaap. tot nu tot is alles uit gekomen.
Maar!! nu heb ik een droom gehad en ik kan het niet plaatsen
wil jou die graag voorleggen in de hoop jij mij kan vertellen wat het inhoud
zou je me kunnen mailen hoe dit gaat en wat de kosten zijn
vriendelijke groet
Marion

Edward
9 jaar geleden

ik ben eigenlijk een beetje geschroken van hoe ik er achter gekomen ben visioenen te hebben, maar het is me overkomen, een maand geleden is er bij mij een nest puppy's geboren, op 22 juni, namen daar was ik eigenlik nog niet echt mee bezig, maar na een paar dagen wist ik dat ik de pup die ik wilde houden Angel moest gaan heten, en ik had een vriendin op facebook, die ik kende als Angel Gea, wat is er nou aan de hand rond dit bericht, ik zie vandaag, een maand later op 22 juli dat een vriendin Angel Gea genaamd op 23 juni is overleden, ik wist het niet, maar toeval geloof ik niet in want mijn nieuwe aanwinst , mijn hondje is me in mijn achterhoofd mijn zaanse vriendin Angel Gea, genoemd naar haar.Angel, maar of dit niet genoeg is, ik zei 2 weken geleden dat ik moeite had met het openslaan van de krant om daarin een overlijdensbericht te lezen van mijn Ex, een week later is zij overleden, dit heeft niets meer met toeval te maken, eerst schrik, dan het besef dat dit geen toeval is maar echt een visioen, ik heb ze echt gezien, en er in mijn onderbewoszijn heb ik er ook echt iets mee gedaan, en eigenlijk ben ik nu gewoon bang voor mijn eigen gedachte die mij in de toekomst zullen brengen, de pijn die ik nu in mijn lichaam voel, is even niet te beschrijven, ik weet dan ook niet wat ik hiermee moet, ik heb visioenen, maar wil er niets mee doen, hoe kom ik er van af, is daar een verklaring voor???

anuradha jodha
9 jaar geleden

Hoi Marjan, ik heb een vraag.
Ik heb een jongen leren kennen toen kreeg ik een visoen dat hij voor de grot stond tegenover stond ik met een hek ervoor. Hij vroeg wil je met mij uit eten. Hij gaf mij de telefoon via brief. Daarna gingen we heftig met elkaar vrijenen. Wat betekent dit allemaal??
Ben wel erg benieuwd naar!
Zie je recatie tegemoet!!
Alvast bedankt!
Vriendelijk groet,
Anuradha.

Bianca
9 jaar geleden

Ik heb een paar maanden terug gedroomd dat er iemand naast me bed stond wat ik me herinner is dat ik me ogen open deed stond er iemand maar naar een paar x knipperen was het weg ik schrok wel en me hart ging te keer een paar weken later gebeurde het weer maar nu lag diegene op me partner weer hetzelfde ff knipperen met me ogen en het verdween maar nu 2 weken geleden stond iemand weer naast me bed maar nu boog diegene naar me toe paar x knipperen maar ging niet weg toen schreeuwde ik keihard er staat iemand naast me bed partner wakker lamp aan niks aan de hand ik zei nog dat ik me ervan bewust was wat er gebeurde en de volgende x zal ik niet meer schreeuwen nou ja tot vannacht 17-05-2014 nu schreeuwde ik dat er weer een man naast me bed stond . Het is verschrikkelijk mijn gevoel weet niet of het waar is maar dat ik ook echt wakker ben Wie kan me vertellen wat het is waar ik las van heb het is echt heel vermoeiend en me hart bonst echt heel hard op dat moment .

Amanda
9 jaar geleden

Ik heb gedroomd over een grote witte uil,.. Ik mocht hem tegen me aan vasthouden, dat is het enige wat ik er nog van weet..

Wat zou dat kunnen betekenen?

Groeten Amanda

Venice
9 jaar geleden

Hoi Marjan.
Echt een prachtige site, complimenten!

Groetjes Venice

Yvonne
9 jaar geleden

Prachtige website , complimenten .
Groeten Yvonne

Marion Henriquez
9 jaar geleden

Hoi Marjan
Fijn dat je voor de 2e x mijn droom zo goed hebt uitgelegd, ga er zeket iets mee doen . Net zoals de tips die je mij hebt gegeven. Heel erg bedankt.
Groetjes Marion

Lisa
9 jaar geleden

Hallo Marjan ik vind jou site heel erg interessant over dromen en visioenen.Een paar wensen van mij is in vervulling en dank zij jou affirmatie en de engelen.bedankt!


gr.Lisa

sam
9 jaar geleden

hallo marjan ik had isse keer dat ik op de fiets zat en ik voelde me niet fijn ik wist niet wrm ineens zag ik in me hoofd dat ik viel maar eerst gebeurde er niet paar minuten later viel ik keihard wat kan dit betekenen

Anja
9 jaar geleden

Hallo Marjan,

Ik vindt je site over "dromen" heel interessant..
en ik heb al meerdere keren geprobeerd om op het forum me aan te melden...maar helaas op de een of andere manier lukt het mij niet..
telkens wordt er aan gegeven dat het wachtwoord maximaal 10 letters mag zijn... ik kom er maar niet door wat ik ook probeer...wat doe ik fout?

Groeten Anja

dintie
10 jaar geleden

Soms zie ik beelden,zeg maar foto's,van een huis met een tuin,lijkt net een diafilm zeg maar.Ik vind het meestal maar vreemd. Is dit een visioen? mvg dintie

Paulina
10 jaar geleden

Hallo Marjan,
Wat een goede uitleg over dromen en visioenen. Ik heb vanochtend tussen 6 uur en 8 uur gedroomd over grote kikkers in helder water, kan jij mij uitleggen wat dit betekent?
Gr. Paulina

Jeroen
10 jaar geleden

Marjan echt heel erg bedankt voor je spirituele coaching.
Je hebt met geholpen om uit de spirituele kast te komen, wetend dat ik kan vertrouwen op mijn gevoel en mijn eigen wensen om mijn levenspad te volgen.
Nogmaals die E-coaching sessie heeft me moed gegeven!
Bedankt Jeroen

dromer
10 jaar geleden

ik droom regelmatig dat mijn man vreemd gaat. wat houd dit in gr

Ester
10 jaar geleden

Ik droomde over mijn bed vol wilde dieren. Alle dieren zijn uiteindelijk weg gegaan maar een slang was ik kwijt. Kan iemand mij vertellen wat de betekenis is hiervan?

Melany
10 jaar geleden

Ik heb vannacht gedroomd dat.alles mis ging (relatie,werk,studie) wat betekent dit

susanne
10 jaar geleden

Hallo ik ben 33 weken zwanger van een dochter, en ik kreeg in een droom de naam anisa door.ik had nog nooit ergens van deze naam gehoord.ik heb de naam opgezocht en die bleek ook daadwerkelijk te bestaan.wat betekent deze droom?

2 bff`s
10 jaar geleden

hallo marjan je zei dat het werkt,maar heeft u het ook wel is geprobeert ofzo of hoe weet u dat.
en wat moet je dan zeggen want die zin snapte ik even niet en heel erg bedankt alvast.