Home » Marjan

Mag ik me even voorstellen.


Ik ben Marjan gediplomeerd Spiritueel coach, Dagdromen, Dromen, Bewuste, Lucide dromen en Visioenspecialist.
Elementenwezens, verbinding met de natuur, elementenwezensincarnaties, vorige leven enzovoorts.

Daarnaast ben ik ben ook gediplomeerde kruidenkundige, spiritueel planten en bloemen expert. Kortom ik ben gespecialiseerd in Spirituele onderwerpen die te maken hebben met Elementenwezens, Dromen, Visioenen, Planten en Bloemen.

Ik combineer kennis, psychologie en spiritueel zijn samen; dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen, visioenen, dagdromen, bloemen, planten en elementenwezens.   

 

Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. “ik ben een Spiritueel leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht.

Ik houd ervan om mezelf zo af en toe terug te trekken uit de snelle wereld van nu.  

Even terug trekken in mijn Hooggevoelig, Spiritueel, Kristallenkind Cocon, op het juiste moment met de juiste dosis moed, kracht en kennis ontwaak ik als een vlinder en vlieg ik heel erg graag de wijde en onbekende wereld in........ Grote inspirerende hoogte voor zowel mezelf als voor mensen om me heen en stop ik alleen daar; waar ik rustig kan landen.

Waarna het hele proces weer opnieuw begint. Het is nu juist het spirituele leerproces, groei en ontwikkeling van mijn ziel waar ik zou van houd. Elke dag en elk moment is een leermogelijkheid, die me steeds weer uitdaagt en me daar brengt waar ik wil zijn. 

 

Naast mijn ruime ervaring als Spiritueel Coach, ben ik in het dagelijks leven bloemist en werk ik met veel plezier parttime in een bloemenwinkel en geniet ik van het creatieve bloemschikken. Ik ben auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante spirituele inslag.  

 

Ik ben naast founder van de website dromen en visioenen, blog en boek sinds 8 December 2012. ook de founder van de SpiritueelBloemen 

 

Meer weten over Dromen & Visioenen lees mijn blog "Hoe het allemaal begon"

 

Hoe het allemaal begon

Mensen vragen me regelmatig hoe en waarom ben je begonnen met Dromen & Visioenen?..... Dan vertel ik ze het bijzondere verhaal achter de grote website, blog en het boek met meer dan 17K aan bezoekers per Maand, 4,8K Wekelijks en een Dagelijks bereik tussen de 750 en 1000 in Nederland en België en het groeit nog steeds...… Lees Meer  

 

De Rechten en Copyright van de boekteksten behoren toe aan Dromen en Visioenen; ze mogen dus onder geen enkel beding worden gebruikt door derde!  

( dromen en visioenen is geen vervanging van een specialist of arts)

 

 

De linkenpagina is flink opgeschoond, mocht u voorheen een linkvermelding hebben gehad dan kunt u dit opnieuw aanvragen en zal dan ook weer terug worden geplaatst.