• Webshop
  • Blog
  • Slapen
  • Dromen
Start » Marjan

Ik ben Marjan Klop, geboren op 11 augustus 1982 en ervaren coach op het gebied van dagdromen, bewuste dromen, slapen, slaapangst, trauma's en intuïtief zijn. Leven vanuit de bron, je basis en droomverandering, aan jezelf werken en ontwikkeling in combinatie met dromen, slapen en mindfulness. 

   
 
Ik combineer kennis, psychologie, mindfulness en bewuste inzichten, "Met beide benen op de grond" samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen en slapen.

 


Je kunt ook denken aan dagdromen, meditaties, visualisaties, manifestaties, en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit je hoogste goed. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt dat jezelf de sleutel bent tot verandering.

De verbinding ervaren vanuit je bron, je intuïtie en je ziel. Je kunt zelf het pad van je dromen bewandelen, een bladzijde om kunt slaan in je leven.

 

Ik werk op een zeer unieke droommanier! Ik verklaar je dromen vanuit jarenlange kennis, maar verbind ook de tarot/orakelkaarten aan je droom/visioen/ dagdroom en/of meditatie, visualisatie, manifestatie. Waardoor je schaduwzijde zichtbaar wordt.

  

Een leven als bewuste dromer niet zomaar op je levenspad.  

Mijn dromen ervaring gaat terug naar mijn eerste bewuste droom/ Vorig-leven-ervaringsnachtmerrie op 8 jarige leeftijd. Je kunt dus zeggen dat ik al 30 jaar ervaring heb met dromen en slapen, nachtmerries en angsten.  

 

Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. Ik ben een Droom, Visioen, Bewust, intuïtief, leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht. Naast mijn ruime ervaring als dromer, auteur van het boek Dromen en Visioenen en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante mindfulness en bewuste inslag. Dromen en Visioenen, Dream Whisper is de grootste droom ervaringsdeskundigewebsite van Nederland en België. 

       

9 jaar praktijkervaring in slapen, dromen en visioenen. Overvloedige kennis + opleiding en training, wat een hele leuke toevoeging is! 

 

              

Inmiddels heb ik  als auteur, blogger al 30 jaar bewuste droom ervaring. Daarnaast heb ik ook veel slaapkennis als trainer en coach. Door deze ervaringen heeft ze je een unieke kijk in de wereld van dromen, slapen, mediteren, groei en ontwikkeling vanuit je basis en je bron. Ik ben de oprichter van de website dromen en visioenen, het blog en boek sinds 2012.  Het boek dromen & visioenen word sinds september 2020 niet meer uitgegeven.  

 

   

Een klein stukje geschiedenis dat vooraf ging aan dromen en visioenen. 

Voordat ik met dromen en visioenen ben begonnen, starten ik op mijn 23ste mijn eerste onderneming. Een prachtige grote bloemenwinkel in Nieuwendijk te Noord Brabant. Met leuk personeel die samen met mij de winkel voor 3,5 met heel veel plezier hebben gerund. De bloemenwinkel was mijn grote meisjes droom die uit is gekomen, hard werken en echt genieten van creatief ondernemen. Na 2009 heb ik mijn winkel verkocht aan een nieuwe geweldige creatieve ondernemer. Voor mijzelf was het heel goed begin in het ondernemerschap met diepe levenslessen die me tot op de dag van vandaag helpen met dromen en visioenen.