Home » Marjan

Mag ik me even voorstellen.

 

Ik ben Marjan founder van de website, blog en boek sinds 8 December 2012.  Ik ben gediplomeerd Spiritueel coach, Dagdromen, Dromen,  Bewuste en Lucide dromen Visioenspecialist, en Coach.

Zielservaring en dan kun je denken aan tweelingziel, zielsgroep en maatjes, levensopdrachten en zielstaken en voriglevenpecialist. Daarnaast ben ik de website founder van Spiritueel bloemen. 

Ik ben ook gediplomeerde kruidenkundige, spiritueel planten en bloemen expert en werk ik veel met edelstenen en mineralen.  

 

 Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. “ik ben een Spiritueel leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht.

Ik houd ervan om mezelf zo af en toe terug te trekken uit de snelle wereld van nu,... ....

Even terug trekken in mijn Hooggevoelig, Spiritueel, Kristallenkind Cocon, op het juiste moment met de juiste dosis moed, kracht en kennis ontwaak ik als een vlinder en vlieg ik heel erg graag de wijde en onbekende wereld in........ Grote inspirerende hoogte voor zowel mezelf als voor mensen om me heen en stop ik alleen daar; waar ik rustig kan landen. Waarna het hele proces weer opnieuw begint. Het is nu juist het spirituele leerproces, groei en ontwikkeling van mijn ziel waar ik zou van houd. Elke dag en elk moment is een leermogelijkheid, die me steeds weer uitdaagt en me daar brengt waar ik wil zijn.   

 

Naast mijn ruime ervaring als Spirituele Coach, ben ik in het dagelijks leven bloemist en werk ik met veel plezier parttime in een bloemenwinkel en geniet ik van het creatieve bloemschikken. Ik ben auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante spirituele inslag.    

  

De Rechten en Copyright van de boekteksten behoren toe aan Dromen en Visioenen; ze mogen dus onder geen enkel beding worden gebruikt door derde!  

( dromen en visioenen is geen vervanging van een specialist of arts)

Een aantal foto's op deze website zijn niet van mijzelf maar van derde en behoren dus niet toe aan Dromen en Visioenen en Bloemen Spiritueel.