Home » Marjan

Mag ik me even voorstellen

Ik ben Marjan gediplomeerd Droomtrainer. Ik ben ervaren op het gebied van helende droomenergie, transformatie, dagdromen, bewuste dromen, intuïtie zijn. Leven vanuit de bron, je basis en droomverandering, aan jezelf werken en ontwikkeling in combinatie met dromen en visioenen.      

 

Ik combineer kennis, psychologie, mindfulness en bewuste inzichten, "Met beide benen op de grond" samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen, visioenen.       

Je kunt ook denken aan dagdromen, meditaties, visualisaties, manifestaties, en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit je hoogste goed. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt dat jezelf de sleutel bent tot verandering. De verbinding ervaren vanuit je bron, je intuïtie en je ziel.  Je kunt zelf het pad van je dromen bewandelen, een bladzijde om kunt slaan in je leven.  
 
Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. Ik ben een Droom, Visioen, Bewust, intuïtief, leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht. 

  
Naast mijn ruime ervaring als Droomtrainer, Spreker ook auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante mindfulness en bewuste spirituele inslag. Naast vele interviews op de radio; heb ik ook een aantal columns geschreven voor bekende droommagazines.      
 
Ik ben founder van de website dromen en visioenen, het blog en boek sinds 8 December 2012.     

 

Het boek dromen & visioenen word per september 2019 niet meer uitgegeven. 

Ervaring met Marjan

Marjan is founder van Dromen & Visioenen sinds December 2012. Heeft al heel veel mensen geïnspireerd en geholpen als schrijver, blogger en trainer. Dagelijks deelt Marjan haar kennis gecombineerd tussen psychologie, mindfulness zijn.    

Naast ruime ervaring als Droomtrainer is Marjan ook auteur van het boek Dromen en Visioenen. Sinds 2012 is Marjan blogger en schrijver over verschillende onderwerpen. Naast interviews op de radio; heeft Marjan ook een aantal columns geschreven voor bekende droommagazines.   

    

Marjan is deelt haar kennis natuurlijk ook in verschillende droomgroepen. De afgelopen jaren heeft Marjan mensen mogen helpen die echte droom verbinding willen ervaren. Cliënten die nu hun eigen succesvolle praktijk hebben en/of grote stappen vooruit hebben gezet in het leven en dagelijks groei ervaren via de verdiepende dromenkennis.  

Lees Marjan haar blog! Kom er achter wat Marjan allemaal deelt en  gratis weg geeft.   

Marjan?  Waarom is goed dromen zo belangrijk!.

Goed dromen is heel belangrijk niet alleen omdat je je tijdens het slapen je dagelijkse leven verwerkt, en een plek kunt geven. Maar ook omdat je als persoon jezelf enorm kunt groeien en ontwikkelen. Je leert door middel van goed dromen, visioenen, mediteren, visualiseren, manifesteren enzovoorts jezelf kennen. Je leert je ware gevoelens vinden, je diepste verlangens, je angsten en trauma's worden zichtbaar enzovoorts.      

       

Mindfulness, bewustwording van het feit dat; inzicht en verwerken van karma of negatieve ervaringen, familie obstakels enzovoorts. Er zijn heel veel redenen waarom goed leren dromen, visioenen, mediteren, visualiseren, manifesteren zo belangrijk is.     

Jij bent de droom sleutel naar de verandering en transformatie vanuit de diepste bron.