Home » Marjan

Mag ik me even voorstellen.


Ik ben Marjan gediplomeerd Droomtrainer, Dagdromen, Dromen, Bewuste, Lucide dromen en Visioenspecialist. Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van helende droomenergie, transformatie, mindfull zijn, verandering, aan jezelf werken en ontwikkeling in combinatie met dromen en visioenen.   

 

Ik combineer kennis, psychologie, mindfulness, "Met beide benen op de grond" en spiritueel zijn samen. Dat zorgt ervoor dat ik diepgang vind en diepgang ontdek in alles wat te maken heeft met dromen, visioenen.    
Je kunt ook denken aan dagdromen, meditaties, visualisaties, manifestaties, en alles wat te maken heeft met persoonlijke groei en ontwikkeling vanuit je hoogste goed. Ik bekijk alles vanuit het oogpunt dat jezelf de sleutel bent tot verandering en dat jezelf het pad kunt bewandelen, een bladzijde om kunt slaan in je leven enzovoorts.  

Als ik mezelf mag omschrijven dan denk ik maar aan een ding wat eigenlijk het beste aansluit. Ik ben een Droom, Visioen, Mindfulness, leergierig persoon, dat steeds maar weer blijft leren vanuit mijn eigen intuïtie, creaties en innerlijke wijsheid en kracht. 

  
Naast mijn ruime ervaring als Droomtrainer, Spreker ook auteur van het boek Dromen en Visioenen en blogger en schrijver over verschillende onderwerpen die te maken hebben met aanverwante mindfulness en spirituele inslag. Naast vele interviews op de radio; heb ik ook een aantal columns geschreven voor bekende droommagazines.   

Ik ben founder van de website dromen en visioenen, het blog en boek sinds 8 December 2012.    

Meer weten over Marjan, Lees mijn blogberichten 

Droomtraining