Home » Trainer

Training 

 Wil je alles over dromen, visioenen, dagdromen, droommeditaties, zielservaringen en mindfullness enzovoorts weten. Ik deel via droom training mijn kennis en ervaring. 

Ik ben ervaren en gediplomeerd droom trainer, ik help mensen op het gebied van dromen, visioenen, dagdromen, slapen, zielsontwikkeling en mindfullness aan jezelf werken zodat je grote stappen vooruit kunt zetten richting dat wat je wilt in het leven.        

   

hoe je als specialistische dromen en visioenen, zielsboodschappen goed, bewust, puur en professioneel aan de slag kunt met direct uniek resultaat. Wil je naast de unieke bijzondere dromen en visioenen kennis ook alles er omheen weten.  

 

Droom Extra is een stukje unieke informatie die je helpt en aanvult richting persoonlijke groei en ontwikkeling. Een klein stukje droom training van een spiritueel en psychologische ondersteuning die je nergens anders kunt vinden!.        

  

Daarnaast schrijf ik regelmatig een blog over dromen, slapen, visioenen en informatie in de breedste zin van het woord met inspiratie, oefeningen, opdrachten en aanvullingen op de bestaande informatie.