• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Webshop

Ontdek gedurende één jaar de diepere betekenis van je dromen: 365 dromen – 365 antwoorden. Door dromenexperte Jacqueline Voskuil. 

Het Grote Dromenboek
Dromenexperte Jaqueline Voskuil laat je in ‘Het Grote Dromenboek’ kennismaken met de kracht én diepere betekenis van dromen. Stap voor stap, dag per dag, deelt zij met jou dromen uit haar praktijk, waardoor ook jij in staat bent om je eigen dromen en die van je geliefden en vrienden te leren duiden.

De sterkte van dit boek schuilt er net in dat dromen, die worden beschreven, ook voor jou herkenbaar kunnen zijn. En dankzij het analyseren van je dromen beschik je over een krachtige tool om te achterhalen wat je onderbewustzijn je wil vertellen. Zo kom je sterker én bewuster in het leven te staan. 

Droomuitleg Van A Tot Z In Woord En Beeld

De meeste mensen kunnen slapend dromen. Maar niet iedereen kan zijn droom tijdens zijn slaap onthouden. Sommige mensen zijn bang om in hun slaap te dromen. Anderen hopen een plezierig droomavontuur in hun slaap te beleven. Ieder mens wil graag weten waarom hij een bepaalde droom heeft gedroomd.

Ieder mens wil graag weten wat de droom die hij droomde, betekent. Ieder mens droomt weliswaar op zijn eigen manier, maar toch zijn er veel algemene droom-aanwijzingen’, die bij iedereen in een droom kunnen voorkomen. In dit boek worden deze algemene aanwijzingen, die droomsymbolen genoemd worden, uitgebreid beschreven.

Met behulp van droomsymbolen en verhelderende illustraties verklaart de auteur op zeer toegankelijke wijze onze dromen en hun betekenis.  

Droom en Individuatie eerste deel van Psycholigie und Alchemie.

Carl Gustav Jung ontdekte dat beelden uit dromen van zijn patiëten grote overeenkomsten vertoonde met oude alchemistische voorstellingen. Dat was voor hem aanleiding zich in de alchemie te verdiepen. Aanvankelijk hem raadselachtig, soms zelfs onzinnig voor. Nadat hij talloze middeleeuwse traktaten had bestudeerd, kwam hij echter tot de conclusie dater een parallel te trekken is tussen het alchemistische proces en een psychische proces: de ontwikkeling van de persoonlijkheid of, zoals Jung het noemde het individuatieproces. 

Uitverkocht

Lucide dromen zo doe je dat

€ 14,99
Uitverkocht
Uitverkocht

Lucide dromen zo doe je dat

€ 14,99

Het eerste boek dat je niet voor maar tijdens het slapengaan leest!. Je hebt misschien zelf als eens beseft dat je aan het dromen bent. Dat fenomeen heet 'lucide dromen'. Maar wist je dat je je eigen dromen ook bewust kunt sturen?

Door muren stappen, even bijpraten met je overleden grootmoeder of met Albert Einstein discussiëren over de relativiteitstheorie: in de wondere wereld van lucide dromen kan het allemaal. Maar ook om jezelf beter te leren kennen, of om een andere kijk te krijgen op problemen uit het wakker leven, kun je deze bijzondere doomtechnieken gebruiken.  

Drie ervaren lucide dromers, Dylan Tuccillo, Jared Zeizel en Thomas Peisel, nemen je in dit boek mee op een fantastische ontdekkingsrei in je onderbewustzijn. Dankzij hun stap-voor-staphandleiding met contre tips en voorbeelden leer je hoe ook jij dit slapende potentieel in jezelf wakker kunt maken. 

Iedere keer als je droomt wil die bepaalde droom je iets vertellen. De droom wil je inzicht geven hoe jeje leven leid. Een droom wil je laten luisteren naar je innerlijk ík', hij probeert je te vertellen welke weg je moet inslaan en welke niet. 

Daarom zijn dromen onze ultieme raadgever als we er goed naar luisteren en begrijpen, ze tot ons door laten dringen, wat ze ons kunnen zegen'. In Dromen en wat ze voor ons betekenen beschrijft Jaqueline Voskuil op speelse en inzichtelijke wijze wat onze dromen ons vertellen en wat ze voor ons kunnen betekenen. 

Binnenkort leverbaar

De complete droom encyclopedie

€ 20,99
Binnenkort leverbaar
Binnenkort leverbaar

De complete droom encyclopedie

€ 20,99

De complete droomencyclopedie is het standaarwerk over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizende dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball bescherijft op heldere wijze de betekenis van dromen in het normale leven. 

In de complete dromenencyclopedie worden er voor elk droombeeld drie interpretaties gegeven: een allegaagse, een psychologisch en een spirituele. Bovendoen komt de oorsprong voor de droom aan bod en wordt, waar mogelijk, een vierde dimensie tegevoegd: als er sprake is van verschillen tussen man en vrouw. Een onmisbaar boek voor op je nachtkastje: doorgron je dromen en je leven!  

 

Let op! De verwachte levering van de leverancier is uitgesteld. Je kunt het al wel kopen en bestellen! Het wordt bezorgd zodra ik het van de leverancier heb ontvangen!

Wakker dromen

€ 29,99

Wakker dromen

€ 29,99

In wakker dromen presenteert Alan B. Wallace tips en techtnieken die je laten zien hoe je lucdie kunt leren dromen en hoe je de lucidedroomtechniek naar een hoger niveau kunt tillen.

In de lucide droom ben je je bewust van het feit dat je droomt en deze hoedanigheid kan uiteindelijk ook leiden tot meer creativiteit en zelfkennis in het wakende leven.

Wallace gebruikt eeuwenoude technieken uit de Tibetaans-boeddhistische droomyoga met behulp waarvan je via lucide droomvermogens je bewustzijn kunt verruimen en het inzicht in jezelf kunt vergroten.

Wakker dromen is van belang voor de beginner die het lucide dromen onder de knie wil krijgen, maar evenzeer voor de gevorderde dromers die een ultieme vorm van inzicht willen verwerven.  

Nieuw

Een fris en onthullend inzicht in de nieuwe wetenschap van dromen – hoe ze werken, wat ze ons vertellen en hoe we de vruchten kunnen plukken  uit het volledig begrijpen van ons nachtelijk lucide droomleven.

Dromen zijn niet willekeurig, ze hebben een duidelijk doel. Ze helpen ons dingen te begrijpen en te verwerken. Robbs eigen ervaring en onderzoek van andere experts laat zien dat dromen van vitaal belang zijn voor onze emotionele en fysieke gesteldheid. Alice Robb legt uit hoe we onze dromen beter kunnen onthouden, en waarom dat noodzakelijk is. 

 

Wat onze dromen vertellen is een helder, op het scherpst van de snede geschreven onderzoek naar de betekenis en het doel van onze nachtelijke visioenen, en is bedoeld als leidraad om onze wijze van dromen te veranderen en onze waakzame tijd rijker, gezonder en gelukkiger te maken.

Nieuw

Durf te dromen

€ 22,50
Nieuw
Nieuw

Durf te dromen

€ 22,50

Wij creëren de wereld om ons heen door middel van dromen. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Villoldo heeft het in dit boek niet over nachtelijke dromen, maar over het dromen met open ogen. Wij hebben de innerlijke kracht om de wereld om ons heen samen met het universum te co-creëren.

Om deze dromen werkelijkheid te doen worden, moeten we bereid zijn ons hart te gebruiken. Als we dit niet doen blijven onze dromen steken op het denkniveau. In Durf te dromen! leert de lezer om vanuit de bron te scheppen.

De sjamanen uit de Andes en het Amazonegebied met wie Villoldo heeft gewerkt, weten dat we bij deze scheppingskracht kunnen komen door ons niveau van bewustzijn te verhogen. Maak gebruik van je innerlijke kracht en durf je eigen wereld te dromen.