• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Webshop
Uniek product

E-Boek Dromen en Visioenen

€ 9,95
Uniek product
Uniek product

E-Boek Dromen en Visioenen

€ 9,95

Het dromen en visioenen boek waar het allemaal mee is begonnen. Nu alleen nog als e-book te verkrijgen.  

 

De wijze lessen van je meeste innerlijke ik leggen je diepste geheimen bloot.

Dagelijks kome er dromen en visioenen voorbij zonder dat we daar bewust wat mee doen, omdat we gewoonweg de kennis niet bezitten om de beelden om te zetten in gewone woorden.

"De symbolische betekenissen zijn vaak moeilijk en onbegrijpelijk, laat staan een droom of visioen waarin je te maken het met emoties angsten en pijn. 

Dromen en visioenen neemt je mee om je onbegrijpelijke dromen en visioenen te vertalen in woorden, zodat je inzicht krijgt in je diepste geheimen en verlangens.

Boek Druk 2014 

Nieuw

Het Grote Dromenboek

€ 16,95
Nieuw
Nieuw

Het Grote Dromenboek

€ 16,95

Ontdek gedurende één jaar de diepere betekenis van je dromen: 365 dromen – 365 antwoorden. Door dromenexperte Jacqueline Voskuil. 

Het Grote Dromenboek
Dromenexperte Jaqueline Voskuil laat je in ‘Het Grote Dromenboek’ kennismaken met de kracht én diepere betekenis van dromen. Stap voor stap, dag per dag, deelt zij met jou dromen uit haar praktijk, waardoor ook jij in staat bent om je eigen dromen en die van je geliefden en vrienden te leren duiden.

De sterkte van dit boek schuilt er net in dat dromen, die worden beschreven, ook voor jou herkenbaar kunnen zijn. En dankzij het analyseren van je dromen beschik je over een krachtige tool om te achterhalen wat je onderbewustzijn je wil vertellen. Zo kom je sterker én bewuster in het leven te staan. 

Nieuw

Droomuitleg Van A Tot Z In Woord En Beeld

De meeste mensen kunnen slapend dromen. Maar niet iedereen kan zijn droom tijdens zijn slaap onthouden. Sommige mensen zijn bang om in hun slaap te dromen. Anderen hopen een plezierig droomavontuur in hun slaap te beleven. Ieder mens wil graag weten waarom hij een bepaalde droom heeft gedroomd.

Ieder mens wil graag weten wat de droom die hij droomde, betekent. Ieder mens droomt weliswaar op zijn eigen manier, maar toch zijn er veel algemene droom-aanwijzingen’, die bij iedereen in een droom kunnen voorkomen. In dit boek worden deze algemene aanwijzingen, die droomsymbolen genoemd worden, uitgebreid beschreven.

Met behulp van droomsymbolen en verhelderende illustraties verklaart de auteur op zeer toegankelijke wijze onze dromen en hun betekenis.  

Droom en Individuatie eerste deel van Psycholigie und Alchemie.

Carl Gustav Jung ontdekte dat beelden uit dromen van zijn patiëten grote overeenkomsten vertoonde met oude alchemistische voorstellingen. Dat was voor hem aanleiding zich in de alchemie te verdiepen. Aanvankelijk hem raadselachtig, soms zelfs onzinnig voor. Nadat hij talloze middeleeuwse traktaten had bestudeerd, kwam hij echter tot de conclusie dater een parallel te trekken is tussen het alchemistische proces en een psychische proces: de ontwikkeling van de persoonlijkheid of, zoals Jung het noemde het individuatieproces. 

Het eerste boek dat je niet voor maar tijdens het slapengaan leest!. Je hebt misschien zelf als eens beseft dat je aan het dromen bent. Dat fenomeen heet 'lucide dromen'. Maar wist je dat je je eigen dromen ook bewust kunt sturen?

Door muren stappen, even bijpraten met je overleden grootmoeder of met Albert Einstein discussiëren over de relativiteitstheorie: in de wondere wereld van lucide dromen kan het allemaal. Maar ook om jezelf beter te leren kennen, of om een andere kijk te krijgen op problemen uit het wakker leven, kun je deze bijzondere doomtechnieken gebruiken.  

Drie ervaren lucide dromers, Dylan Tuccillo, Jared Zeizel en Thomas Peisel, nemen je in dit boek mee op een fantastische ontdekkingsrei in je onderbewustzijn. Dankzij hun stap-voor-staphandleiding met contre tips en voorbeelden leer je hoe ook jij dit slapende potentieel in jezelf wakker kunt maken. 

Iedere keer als je droomt wil die bepaalde droom je iets vertellen. De droom wil je inzicht geven hoe jeje leven leid. Een droom wil je laten luisteren naar je innerlijk ík', hij probeert je te vertellen welke weg je moet inslaan en welke niet. 

Daarom zijn dromen onze ultieme raadgever als we er goed naar luisteren en begrijpen, ze tot ons door laten dringen, wat ze ons kunnen zegen'. In Dromen en wat ze voor ons betekenen beschrijft Jaqueline Voskuil op speelse en inzichtelijke wijze wat onze dromen ons vertellen en wat ze voor ons kunnen betekenen. 

Binnenkort leverbaar

De complete droom encyclopedie

€ 20,99
Binnenkort leverbaar
Binnenkort leverbaar

De complete droom encyclopedie

€ 20,99

De complete droomencyclopedie is het standaarwerk over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizende dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball bescherijft op heldere wijze de betekenis van dromen in het normale leven. 

In de complete dromenencyclopedie worden er voor elk droombeeld drie interpretaties gegeven: een allegaagse, een psychologisch en een spirituele. Bovendoen komt de oorsprong voor de droom aan bod en wordt, waar mogelijk, een vierde dimensie tegevoegd: als er sprake is van verschillen tussen man en vrouw. Een onmisbaar boek voor op je nachtkastje: doorgron je dromen en je leven!  

 

Let op! De verwachte levering van de leverancier is op 23-07-2021. Je kunt het al wel kopen en bestellen! Het wordt bezorgd zodra ik het van de leverancier heb ontvangen!

Wakker dromen

€ 29,99

Wakker dromen

€ 29,99

In wakker dromen presenteert Alan B. Wallace tips en techtnieken die je laten zien hoe je lucdie kunt leren dromen en hoe je de lucidedroomtechniek naar een hoger niveau kunt tillen. In de lucide droom ben je je bewust van het feit dat je droomt en deze hoedanigheid kan uiteindelijk ook leiden tot meer creativiteit en zelfkennis in het wakende leven. Wallace gebruikt eeuwenoude technieken uit de Tibetaans-boeddhistische droomyoga met behulp waarvan je via lucide droomvermogens je bewustzijn kunt verruimen en het inzicht in jezelf kunt vergroten. Wakker dromen is van belang voor de beginner die het lucide dromen onder de knie wil krijgen, maar evenzeer voor de gevorderde dromers die een ultieme vorm van inzicht willen verwerven.  

Nieuw

Een fris en onthullend inzicht in de nieuwe wetenschap van dromen – hoe ze werken, wat ze ons vertellen en hoe we de vruchten kunnen plukken  uit het volledig begrijpen van ons nachtelijk lucide droomleven.

Dromen zijn niet willekeurig, ze hebben een duidelijk doel. Ze helpen ons dingen te begrijpen en te verwerken. Robbs eigen ervaring en onderzoek van andere experts laat zien dat dromen van vitaal belang zijn voor onze emotionele en fysieke gesteldheid. Alice Robb legt uit hoe we onze dromen beter kunnen onthouden, en waarom dat noodzakelijk is. 

 

Wat onze dromen vertellen is een helder, op het scherpst van de snede geschreven onderzoek naar de betekenis en het doel van onze nachtelijke visioenen, en is bedoeld als leidraad om onze wijze van dromen te veranderen en onze waakzame tijd rijker, gezonder en gelukkiger te maken.

Nieuw

Durf te dromen

€ 22,50
Nieuw
Nieuw

Durf te dromen

€ 22,50

Wij creëren de wereld om ons heen door middel van dromen. Niet iedereen is zich hiervan bewust. Villoldo heeft het in dit boek niet over nachtelijke dromen, maar over het dromen met open ogen. Wij hebben de innerlijke kracht om de wereld om ons heen samen met het universum te co-creëren.

Om deze dromen werkelijkheid te doen worden, moeten we bereid zijn ons hart te gebruiken. Als we dit niet doen blijven onze dromen steken op het denkniveau. In Durf te dromen! leert de lezer om vanuit de bron te scheppen.

De sjamanen uit de Andes en het Amazonegebied met wie Villoldo heeft gewerkt, weten dat we bij deze scheppingskracht kunnen komen door ons niveau van bewustzijn te verhogen. Maak gebruik van je innerlijke kracht en durf je eigen wereld te dromen. 

Nieuw

Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen!

In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten in je wakkere leven.

De 52 prachtige kaarten en de handige gids zullen je helpen om de droomwereld te begrijpen.


De themakaarten beschrijven de meest voorkomende droomscenario's, van vliegen en achtervolgd worden tot seks hebben en naakt zijn, en leggen uit waarom we over die zaken dromen. De betekeniskaarten onthullen de boodschappen die je onbewuste geest je stuurt en geven
waardevolle inzichten om actie te ondernemen in je 'echte' leven.

Rose Inserra is lid van de International Association for the Study of Dreams. Van haar boek Dictionary of Dreams is een half miljoen exemplaren verkocht. 

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Deze schitterende orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kunt leiden dat helemaal overeenkomt met wie je bent.

  • Bevestingskaarten geven je een snelle tip en directe leiding
  • Vraagkaarten helpen je te luisteren naar wat je ziel je influistert
  • Actiekaarten geven aan welke actie je moet nemen
  • Activeringskaarten zetten je aan tot innerlijk helen
  • Overdrachtskaarten brengen je in contact met de ondersteunende energieën

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

   

Orakel of the 7 energies. The wisdom of the energy of seven can be seen in cultures all over the world, in belief systems throughout history... and iin your own life today.

It's influence is reflected in the way you think, how you make decisions, what you encounter within yourself, and the conditions of your world.

Drawing upon the power of seven, this oracle reveals how we as indivituals experience out lives, giving us a framework from which to make empowererd choces as we co-create our reality. With goudance from intuitive master and oracle expert Colette Baron-Reid, you can now awaken to the power of Source within you, becomming a channel for Divine abundance and miracles. 

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Deze inspirerende kaarten geven je spirituele leiding om je te helpen je kracht te ontdekken wanneer je gedeprimeerd bent. Ze bieden je synchronisatie en steun wanneer je je verloren voelt, een gevoel van veiligheid wanneer je onzeker bent, en maken je blij in alle omstandigheden. Dit heb je nu in de hand. Geef je over aan de leiding van de kaarten, heb geduld en heb vrede en vertrouw erop dat je het univrsum achter je staat. 

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Dit tarotdeck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de licht als de schaduwkant van onze aard te verkennen. 

In het licht ziener tarot worden de trandationele tarotachetypen en symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alternatieve en intuïtieve stijl. Het kaartendeck druk de licht en schaduwkanten van onze aard uit en verkent de lessen die we van beide kunnen leren.  

De expressieve personages die in de landschappen van de kaarten leven, vertellen verhalen, stellen vragen en geen begeleiding. Dit deck is een ideale metgezel als je de plakken in je leven - en in jezelf - bloot wil leggen die het meest verlichting nodig hebben.

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerde ons om creatief te zijn. Moedigenden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun kennis.

 

Drie bijzondere helers en leermeester: Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Losbos hebben hun wijsheid en talenten gebundeld in het mystieke sjamanen orakel. Als he het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en om de toekomst te beïnvloeden.

Via het orakel kun je direct met spirit praten, en een dialoog aangaan met de krachten van de natuur of spreken met de grootste archetypes. Niemand staat tussen jou en de schepper of tussen jou en de geweldige krachten van de natuur.  

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Uitverkocht

Boodschappen van dieren orakel

€ 28,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Boodschappen van dieren orakel

€ 28,95

Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel.

 

+ De uitgebreide Dromen beschrijving en diep aanvullende droom en behandel adviezen!   

Nieuw

Voor het slapen gaan

€ 10,50
Nieuw
Nieuw

Voor het slapen gaan

€ 10,50

Geinpireerd door een van de mooiste gebeurtenissen in een leven, de geboorte van een kind, schreef Hella Hertogs 25 gedichten.

De gedichten en CD zitten verpakt in een speciale ‘glow in the dark’ geschenkdoos, zodat het in het donker oplicht.

Kies een kaart en ervaar de poezie, de stilte…

Hella stelde ook een cd samen, speciaal voor het slapen gaan. Er staan 9 klankstukken op, waarvan er 4 zijn gebaseerd op werken van Mozart. De bijzondere muziek is rustgevend en werkt op het waak-slaapritme. Je kindje zal zich veilig, vertrouwd en beschermd voelen. Ook voor vermoeide ouders is het een heerlijke cd om bij in te slapen.

Sterren fonkelen, verlichten de hemel en nemen je mee de nacht in…slaap zacht…

Een intense ervaring, deze fraaie box, gedichten en CD. Ik raakte regelmatig in trance bij concerten van Sonny Rollins in een klein cafe in New York in 1965,66. Hij toeterde mij dan wakker, heerlijk. Een zelfde bedwelming overkwam mij bij de CD van Hella Hertogs. De gedichten zijn verademend positief voor het leven, geven lucht licht en ruimte

Hoe een kind deze CD ervaart weet ik niet, maar wel voel ik als volwassene hoe de dromerige klanken het kind in je ontwaakt en je in een rustige slaap wiegt. Normaal gesproken zou de uitdrukking “een slaapverwekkende CD” en negatieve klank hebben maar in dit geval zeker niet, integendeel: een droom-CD!

Een doos met prachtige gedichten, stuk voor stuk ontroerend en dan een cd met rustgevende muziek en klanken. Mijn kinderen zijn al groot, maar ook voor volwassenen een aanrader, voor een moment van rust! Het is weer super!

Uniek product

Droom vraag

€ 25,00
Uniek product
Uniek product

Droom vraag

€ 25,00

Droom vragen stellen mag!

Heb je een vraag, dan is dit je kans vraag Marjan in een korte sessie om hulp, ondersteuning, droomverklaring, slaapadvies of advies algemeen! 

Ervaar de kracht van persoonlijke ondersteuning. Je krijgt direct antwoordt op waar je aan mag werken, wat je ervan kunt leren, tips, trucs. Je ziet en ervaart meteen waar je zielsgroei zit. 

 

Het is zeer persoonlijk en door Marjan beantwoordt en op maat gemaakt.  

Uniek product

Droom Whisper

€ 50,00
Uniek product
Uniek product

Droom Whisper

€ 50,00

De ultieme aanvullende "Dream Whisper" droomverklaring + Droom Tarotkaarten inzicht en ondersteuning.

 

+ de niet te vergeten Droom Symbolen en de Chakra droomverbinding. De energieën en natuurlijk de elementen en/of sterrenbeelden compleet gebundeld in één zeer unieke kans die je niet mag missen.

 

Daarnaast ontdek je, je droom familiar! Niet te vergeten de droom maan of zon energie