• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Webshop » Boeken

Het dromen en visioenen boek waar het allemaal mee is begonnen. Nu alleen nog als e-book te verkrijgen.  

 

De wijze lessen van je meeste innerlijke ik leggen je diepste geheimen bloot.

Dagelijks kome er dromen en visioenen voorbij zonder dat we daar bewust wat mee doen, omdat we gewoonweg de kennis niet bezitten om de beelden om te zetten in gewone woorden.

"De symbolische betekenissen zijn vaak moeilijk en onbegrijpelijk, laat staan een droom of visioen waarin je te maken het met emoties angsten en pijn. 

Dromen en visioenen neemt je mee om je onbegrijpelijke dromen en visioenen te vertalen in woorden, zodat je inzicht krijgt in je diepste geheimen en verlangens.

Boek Druk 2014 

Dromen hebben impact, ongeacht de waarde die je eraan hecht. Stoere kerels kunnen van slag zijn door een nachtmerrie, volwassen vrouwen de hele dag ongemakkelijk na een droom over een collega.

Bas Klinkhamer werkt dagelijks met zijn dreamteam aan het ontleden van dromen. Je kunt er namelijk ontzettend veel informatie uithalen. Over je twijfels, onzekerheden, ambities en onuitgesproken wensen. Heftige dromen vergeet je nooit en dromen over dierbaren kunnen niet lang genoeg duren. Maar waarom droom je jaren na dato nog steeds over je examen? Hoe stuur je dromen? En hoe zet je dromen in in je dagelijkse leven?. Dromen en nachtmerries is een leerzaam boek voor iedereen die meer wil weten over de namelijke avonturen van ons onderbewuste.  

Uitverkocht

De complete droom encyclopedie

€ 20,99
Uitverkocht
Uitverkocht

De complete droom encyclopedie

€ 20,99

De complete droomencyclopedie is het standaarwerk over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizende dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball bescherijft op heldere wijze de betekenis van dromen in het normale leven. 

In de complete dromenencyclopedie worden er voor elk droombeeld drie interpretaties gegeven: een allegaagse, een psychologisch en een spirituele. Bovendoen komt de oorsprong voor de droom aan bod en wordt, waar mogelijk, een vierde dimensie tegevoegd: als er sprake is van verschillen tussen man en vrouw. Een onmisbaar boek voor op je nachtkastje: doorgron je dromen en je leven!  

 

Let op dit boek is helaas al uitverkocht! Wordt binnenkort bij besteld - Je kunt alvast een optie nemen. Stuur een email naar inf@dromen-visioenen.nl onder de vermelding  "Optie voor De complete droom encyclopedie"  

Het eerste boek dat je niet voor maar tijdens het slapengaan leest!. Je hebt misschien zelf als eens beseft dat je aan het dromen bent. Dat fenomeen heet 'lucide dromen'. Maar wist je dat je je eigen dromen ook bewust kunt sturen?

Door muren stappen, even bijpraten met je overleden grootmoeder of met Albert Einstein discussiëren over de relativiteitstheorie: in de wondere wereld van lucide dromen kan het allemaal. Maar ook om jezelf beter te leren kennen, of om een andere kijk te krijgen op problemen uit het wakker leven, kun je deze bijzondere doomtechnieken gebruiken.  

Drie ervaren lucide dromers, Dylan Tuccillo, Jared Zeizel en Thomas Peisel, nemen je in dit boek mee op een fantastische ontdekkingsrei in je onderbewustzijn. Dankzij hun stap-voor-staphandleiding met contre tips en voorbeelden leer je hoe ook jij dit slapende potentieel in jezelf wakker kunt maken. 

Wakker dromen

€ 29,99

Wakker dromen

€ 29,99

In wakker dromen presenteert Alan B. Wallace tips en techtnieken die je laten zien hoe je lucdie kunt leren dromen en hoe je de lucidedroomtechniek naar een hoger niveau kunt tillen. In de lucide droom ben je je bewust van het feit dat je droomt en deze hoedanigheid kan uiteindelijk ook leiden tot meer creativiteit en zelfkennis in het wakende leven. Wallace gebruikt eeuwenoude technieken uit de Tibetaans-boeddhistische droomyoga met behulp waarvan je via lucide droomvermogens je bewustzijn kunt verruimen en het inzicht in jezelf kunt vergroten. Wakker dromen is van belang voor de beginner die het lucide dromen onder de knie wil krijgen, maar evenzeer voor de gevorderde dromers die een ultieme vorm van inzicht willen verwerven.  

Iedere keer als je droomt wil die bepaalde droom je iets vertellen. De droom wil je inzicht geven hoe jeje leven leid. Een droom wil je laten luisteren naar je innerlijk ík', hij probeert je te vertellen welke weg je moet inslaan en welke niet. 

Daarom zijn dromen onze ultieme raadgever als we er goed naar luisteren en begrijpen, ze tot ons door laten dringen, wat ze ons kunnen zegen'. In Dromen en wat ze voor ons betekenen beschrijft Jaqueline Voskuil op speelse en inzichtelijke wijze wat onze dromen ons vertellen en wat ze voor ons kunnen betekenen. 

Droom en Individuatie eerste deel van Psycholigie und Alchemie.

Carl Gustav Jung ontdekte dat beelden uit dromen van zijn patiëten grote overeenkomsten vertoonde met oude alchemistische voorstellingen. Dat was voor hem aanleiding zich in de alchemie te verdiepen. Aanvankelijk hem raadselachtig, soms zelfs onzinnig voor. Nadat hij talloze middeleeuwse traktaten had bestudeerd, kwam hij echter tot de conclusie dater een parallel te trekken is tussen het alchemistische proces en een psychische proces: de ontwikkeling van de persoonlijkheid of, zoals Jung het noemde het individuatieproces. 

Gedetailleerde informatie over meer dan honderd kristallen, hun helden krachten en andere praktische toepassingen.

Een lijst met belangrijkste eigenschappen voor de kristallen, zodat u makkelijk en snel de stenen kunt uitkiezen die u nodig hebt.

Inspirerende en praktische ideeën om de juiste kristallen te kiezen voor specifieke doeleinde, van pijn verlichting tot het creëren van een gewijde ruimte in huis. 

Deze complete gids van traditionele en moderne astrologie is een rijke bron die alles bevat wat u over het onderwerp dient te weten, zoals de betekenissen, de correspondenties en de toepassing in de praktijk. Als u een beginnner bent zult u astrologie leren gebruiken om de juiste weg in het leven te kiezen, uzelf en andere te begrijpen, liefde te vinden of een carrieére op te bouwen. Als u al astrologische vaardigheden bezit, zal dit boek uw kennis van de dierenriem verdiepen en uitbreiden.