• Persoonlijke blog
  • Slapen
  • Dromen
  • Snel en persoonlijk contact
Start » Webshop » Edelstenen Spiritueel

Het brengt je rust, reiniging en engelen energie en het verenigt de energie van bergkristal, platina en zilver in zich. Het resultaat is heel zachte en lichte energie welke een sereen, vredig en tevreden gevoel geeft. De steen heeft een sterke connectie met het Engelenrijk en helpt je haar boodschappen ontvangen.

Het bevordert hierdoor spirituele inzichten en kennis en helpt je om je spirituele levensdoel te vinden. Angel aura kwarts is een krachtige reiniger van lichaam, geest en ziel en helpt je losmaken van negatieve entiteiten en verbindingen. Omdat de steen zo'n fijn en rustig gevoel geeft, helpt de steen om stress, spanningen en zorgen te verminderen. 

Unieke kristal

Lemurische zaad Kristal

€ 11,25
Unieke kristal
Unieke kristal

Lemurische zaad Kristal

€ 11,25

Lemurisch zaad kristal is een zeldzame vorm van laserkwarts. Het heeft dezelfde natuurlijk gevormde, langgerekte uitgekristalliseerde vorm, maar heeft daarnaast over een groot gedeelte van het kristal horizontale strepen lopen, die goed voelbaar zijn.

De meeste lemurische zaad kristallen zijn helder, vaak met een licht roodroze gloed die veroorzaakt wordt door het licht dat valt op een doorzichtige coating van ijzeroxide. Er zijn ook gekleurde varianten zoals rook lemurisch zaad kristal, citrien lemurisch zaad kristal en roze lemurisch zaad kristal. Deze varianten zijn nog zeldzamer dan de heldere vorm. 

Golden Healer Lemurian is een kristal met een zeer hoge vibratie. Het is een heel bijzonder kristal en brengt het Christusbewustzijn op aarde. De Golden Healer is afgestemd op de Vlam van Opstanding die een goudgele, oranje gloed heeft. Het is een Meester Kristal en Healer die spirituele overvloed brengt en de healing power van kwarts naar een ander niveau brengt.

Unieke kwarts

Aqua aura kwarts

€ 5,95
Unieke kwarts
Unieke kwarts

Aqua aura kwarts

€ 5,95

Aqua aura kwarts is bergkristal behandeld met goud  waardoor het oppervlak een olieachtige glans met een regenboog aan kleuren gaat vertonen. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.

Op=Op

Kan problemen met de spijsvertering maar ook maagklachten verlichten.

Deze steen helpt je noodzakelijke veranderingen door te voeren en daardoor je patronen en overtuigingen te doorbreken. Helpt je ook de schoonheid in het dagelijks leven weer te waarderen.

Chalcedoon wit  is in het beginstadium van de groei, alleen de pure binnenkant is zichtbaar. Er zit nog geen schil/korst omheen. Deze steen staat voor puurheid, onschuld als van een kind. 

Je voelt je beschermd als in een baarmoeder, je hebt geen schild nodig.

Witte Chalcedoon is een chalcedoon zoals de nieuwetijdskinderen op aarde. Ook zij leven met een open hart, zonder angsten, wetend dat je door de Engelen en je gidsen beschermd wordt, dat je een kind van god bent.  

Deze prachtige edelsteen verwijst naar Avalon in de tijd van Koning Arthur en Merlijn. 

zorgt voor harmonie tussen geest, lichaam, emoties en ziel.De steen werkt kalmerend en vermindert stress. Het bevordert de vreugde in het contact met andere mensen, verbetert de welsprekendheid en taalvaardigheid.

Het versterkt het moedergevoel en stimuleert de melkproductie. Chalcedoon helpt bij problemen met de ademhalingswegen, bij oog- en oorproblemen veroorzaakt door druk en werkt ontstekingsremmend.