• Webshop
  • Blog
  • Slapen
  • Dromen
Start » Webshop » Orakelkaarten/Tarot

Ontdek welke betekenis er schuilgaat achter je dromen!
In deze doos zit een inspirerende kaartenset die stap voor stap de betekenis van dromen onthult en aangeeft hoe je die informatie kunt benutten in je wakkere leven.

De 52 prachtige kaarten en de handige gids zullen je helpen om de droomwereld te begrijpen.

Deze schitterende orakelkaarten zijn gemaakt om je te helpen om met jouw aanwezigheid de wereld lichter te maken. De 44 kaarten, verdeeld in vijf series, versterken het contact met je intuïtie, waardoor je het leven kunt leiden dat helemaal overeenkomt met wie je bent.

  • Bevestingskaarten geven je een snelle tip en directe leiding
  • Vraagkaarten helpen je te luisteren naar wat je ziel je influistert
  • Actiekaarten geven aan welke actie je moet nemen
  • Activeringskaarten zetten je aan tot innerlijk helen
  • Overdrachtskaarten brengen je in contact met de ondersteunende energieën

Orakel of the 7 energies. The wisdom of the energy of seven can be seen in cultures all over the world, in belief systems throughout history... and iin your own life today.

It's influence is reflected in the way you think, how you make decisions, what you encounter within yourself, and the conditions of your world.

Drawing upon the power of seven, this oracle reveals how we as indivituals experience out lives, giving us a framework from which to make empowererd choces as we co-create our reality. With goudance from intuitive master and oracle expert Colette Baron-Reid, you can now awaken to the power of Source within you, becomming a channel for Divine abundance and miracles. 

Deze inspirerende kaarten geven je spirituele leiding om je te helpen je kracht te ontdekken wanneer je gedeprimeerd bent. Ze bieden je synchronisatie en steun wanneer je je verloren voelt, een gevoel van veiligheid wanneer je onzeker bent, en maken je blij in alle omstandigheden. Dit heb je nu in de hand. Geef je over aan de leiding van de kaarten, heb geduld en heb vrede en vertrouw erop dat je het univrsum achter je staat. 

Nieuw

Het licht Ziener Tarot

€ 26,99
Nieuw
Nieuw

Het licht Ziener Tarot

€ 26,99

Dit tarotdeck met 78 kaarten is een helend instrument en gids om zowel de licht als de schaduwkant van onze aard te verkennen. 

In het licht ziener tarot worden de trandationele tarotachetypen en symbolen opnieuw belicht in een eigentijdse, alternatieve en intuïtieve stijl. Het kaartendeck druk de licht en schaduwkanten van onze aard uit en verkent de lessen die we van beide kunnen leren.  

Nieuw

Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerde ons om creatief te zijn. Moedigenden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun kennis.

 

Drie bijzondere helers en leermeester: Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Losbos hebben hun wijsheid en talenten gebundeld in het mystieke sjamanen orakel. Als he het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en om de toekomst te beïnvloeden.

Via het orakel kun je direct met spirit praten, en een dialoog aangaan met de krachten van de natuur of spreken met de grootste archetypes. Niemand staat tussen jou en de schepper of tussen jou en de geweldige krachten van de natuur.  

Met elke getrokken kaart deel je in deze wijsheid; het helpt je om dicht bij je persoonlijke pad te blijven, voorbij te gaan aan je beperkende overtuigingen en toegang te krijgen tot je oneindige potentieel.

Er zit een bezieling en een kracht in het dierenrijk, waar wij veel van kunnen leren. Deze kaartenset biedt weer toegang tot de geheimen uit de vergeten taal der dieren. De Spirit Animals sporen ons aan onze innerlijke waarheid te leven – dat we allemaal één zijn, onderling verbonden aan elk ander levend wezen op deze aarde in een gedeeld bewustzijn.

Nieuw

The Shaman’s Dream Oracle is a powerful collaboration between master teachers Alberto Villoldo and Colette Baron-Reid, bringing together the wisdom of his rich Andean shamanic lineage with her expertise in oracle creation.

 

Use this vibrant channelled oracle to receive the spiritual wisdom of the shamanic dream world, seek answers to your questions, and journey to manifest your intentions.

The dream world has long captivated the collective psyche. Ancient mystics, religious texts and even modern psychoanalysis have described the power of dreams. The symbolic landscapes and spirit beings that we encounter in this sacred realm correspond with our potential experiences in the waking world. We are all sacred dreamers, dreaming the world into being — what will you dream?

Binnenkort leverbaar

De heksenwijsheid tarot

€ 33,95
Binnenkort leverbaar
Binnenkort leverbaar

De heksenwijsheid tarot

€ 33,95

De Heksenwijsheid-tarot is een innoverende tarot waarvan de kaarten levensveranderende wijsheid bieden, of je nou op zoek bent naar spirituele verlichting, de heks in jezelf wil oproepen of naar antwoorden. 

 

Twee heksen, één Amerikaanse wicca-hogepriesteres en één Engelse haagheks, hebben samen een jaar lang gereisd door andere werelden. De wijsheid die ze tijdens hun reizen hebben opgedaan, hebben ze gebruikt om een nieuwe interpretatie van de tarot tot stand te brengen in een moderne wereld.

In tegenstelling tot traditionele tarots, die de legger verlichting biedt door hem een kans te geven de aarde achter zich te laten, kregen zij een tarot te zien die bedoeld is voor de aarde. Een diepe en magische reis in de wereld zelf, en niet er buiten.

Binnenkort leverbaar

Orakel van de Elfen

€ 22,95
Binnenkort leverbaar
Binnenkort leverbaar

Orakel van de Elfen

€ 22,95

De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook betrekking hebben op je eigen energie.

Elfen zijn magische wezentjes die de planeet beschermen. Ze zijn de ultieme spirituele milieubeschermers. Ze willen graag dat iedereen van hun oude wijsheid gebruik maakt. De 44 kaarten van dit deck brengen je in contact met de elfenwereld en inspireren je elke dag in je leven. Elke reading onthult positieve en praktische elfeninzichten, die ook betrekking hebben op je eigen energie.

Binnenkort leverbaar

Magische Wegwijzers

€ 25,95
Binnenkort leverbaar
Binnenkort leverbaar

Magische Wegwijzers

€ 25,95

Deze kaarten brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis.

Stel je voor… tussen het zichtbare en het onzichtbare is er een leidende kracht die sommigen Spirit noemen, de Heilige Wil, het Goddelijke, het Veld, of het Bewustzijn. Deze kaarten van Colette Baron-Reed brengen je in contact met dat groter Bewustzijn en leiden je op je levensreis.