• Webshop
  • Blog
  • Slapen
  • Dromen
Start » Webshop » Overig

Geinpireerd door een van de mooiste gebeurtenissen in een leven, de geboorte van een kind, schreef Hella Hertogs 25 gedichten.

De gedichten en CD zitten verpakt in een speciale ‘glow in the dark’ geschenkdoos, zodat het in het donker oplicht.

Kies een kaart en ervaar de poezie, de stilte…

Hella stelde ook een cd samen, speciaal voor het slapen gaan. Er staan 9 klankstukken op, waarvan er 4 zijn gebaseerd op werken van Mozart. De bijzondere muziek is rustgevend en werkt op het waak-slaapritme. Je kindje zal zich veilig, vertrouwd en beschermd voelen. Ook voor vermoeide ouders is het een heerlijke cd om bij in te slapen.

Klankschalen worden reeds eeuwen gebruikt bij onder andere meditatie, geluidtherapie en yoga. De unieke klanken geven rust en een punt om op te focussen. Tevens worden klankschalen gebruikt om veranderingen aan te geven. Bijvoorbeeld bij het aanbreken van een nieuwe periode, wisseling van een yoga-pose of een verandering van focuspunt.

Leuk voor op je altaar of om de boel te organiseren. Dit granieten potje kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: bijvoorbeeld voor het veilig opbergen van je kruiden, salie, sieraden of andere spirituele unieke spulletjes. Het gaat om geslepen graniet van hoogwaardige kwaliteit, dat netjes is afgewerkt (geschuurd) en handmatig is bewerkt.   

Nieuw

Smudge Veer

€ 2,99
Nieuw
Nieuw

Smudge Veer

€ 2,99

Veren voor het verspreiden van rook die van brandende salie komt. Wordt gebruikt om een ruimte te reinigen van negatieve energie. Je kunt de veren per stuk kopen 

lengte: 25 a 30cm lang