Home » Wow

Wow informatie

Achter de basis van dromen en visioenen verklaren zit nog veel meer prachtige kennis, geheimen en informatie die het waard is om te onderzoeken en naar je persoonlijke levenservaringen te verklaren en/of een plek te geven.

Dit unieke materiaal met het Wow effect wil ik heel graag met je te delen, zodat jezelf hier ook mee aan de slag kunt gaan. Diepere uitleg, Diepere verklaring en meer daardoor meer kansen op bewustwording, ontwikkeling en persoonlijk groei. 

 

Deze wow informatie is uniek, bijzonder een heel erg aanvullend op de standaard dromen en visioenen uitleg A tot Z; maar niets is standaard, niets is ooit al beschreven door bekende droom en visioen bronnen. Deze informatie is door mij persoonlijk beschreven en vooral spiritueel en verdiepend ingezet.

 

De Wow informatie bestaat uit meerdere onderdelen en zal in de komende periode ook steeds weer worden aangevuld met nog niet eerder gepubliceerd materiaal. Materiaal wat ik ooit wel heb beschreven maar nog niet heb gedeeld met de droom en visioen wereld.

Deze informatie vind je dan ook niet in mijn huidige boek DROMEN EN VISIOENEN

 

Je kunt denken aan

Sprookjes en Fantasie

Getallen

Letters

Vormen

Kleuren

Landen

Kaarsen

Kaarten

Kristallen

Muziek

Spiritueel

Godinnen en Goden

Engelen

Elementenwezens

Dieren

Afstemdagboek

3 Wow tips 

Slapen

Boek 

 

 

Maar natuurlijk ook de geweldige aanvullende droom en visioen informatie waarmee jezelf direct en snel aan de slag kunt. Het Afstemdagboek en 3 Wow tips  

 

Zijn er droom of visioen woorden die je mist, laat het me even weten; dan kan ik ze toevoegen.

Een droomgroet Marjan Founder en Eigenaar.  

Droom Coaching